FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بعضی از بچه های ایرانی هم دسته کمی از عرب ها ندارند
تو سیزن به یکی از ایرانی های عزیز خوردم.. یه ذره بازی کرد دید منم یه چیزایی حالیم هست شروع کرد تو دفاع پاس کاری بعد هی تو میکروفن حرف میزد...یه جاهایی خراب میکرد فحش میداد...یعنی بعضی از عرب ها بهتر از این افرادن

بعضی از بچه های ایرانی هم دسته کمی از عرب ها ندارند
تو سیزن به یکی از ایرانی های عزیز خوردم.. یه ذره بازی کرد دید منم یه چیزایی حالیم هست شروع کرد تو دفاع پاس کاری بعد هی تو میکروفن حرف میزد...یه جاهایی خراب میکرد فحش میداد...یعنی بعضی از عرب ها بهتر از این افرادن
یکی بود ایدیش مذهبی بود ایدیشو نمیتونم بگم از اول بازی تا اخر بازی الترا دفنس کرده بود فقط مینداخت پشت دفاع با ایباربو گل میزد بازی مساوی داشت پیش میرفت توی وقت اضافه داور یه پنالتی واسه من گرفت گلش کردم بلافاصله تموم شد اینقدر حال داد که نگو:))

من پلی استیشن چهارو فقط واسه فیفا گرفتم
امروز کنسول دستم رسید نشستم پنج شش ساعت بازی کردم هنوز نتونستم با گیم پلی کنار بیام
با اینکه یک سالو نیمه فیفا 14 میزنم روی PC ولی توی کنسول اونم فیفا 15 زمین تا آسمون فرقشه
بارسا یا رئال میگیرم جلوی تیمای دسته 1 انگلیس بزور 1-0 2-0 میبرم در حالی که توی PC FIFA14 با ضعیف ترین تیما هوشمندانه نتیجه رو عوض میکردم
انگار گیم پلی زیاد بالانس نداره
هوش مصنوعی خیلی سخت شده
دروازه بانا سخت گل میخورن ولی گاهی هم سوتی های عجیب میدن...مثلا یه تک به تک زدم وسط دروازه بان درازکش شیرجه زد توپ از بالاش رفت توی گل
هنوز قلق گیم پلی دستم نیومده
البته اینا مربوط به بخش آفلاین میشه من هنوز PSN و پلاس وصل نیستم آنلاین تست کنم چطوره

کلا 15 با 14 خیلی فرق داره...انلاین بازی کنی که نور علی نور میشه :))))))))زیاد جدی نگیر سکته مغزی میزنی

من همه پورتهای tcp و udp فیفا رو دستی تو مودم وارد کردم بعد nat تبدیل شد به open ولی باز نمیشد بازی کنم.بعد تو یک ویدئو دیدم که میگفت تو مودم برید داخل فایروال و همه تیک ها رو بردارید که بازم فرقی نکرد.بعد از تو خود فیفا رفتم دیدم یه گزینه هست که میگه با توجه به آی پی حریفی پیدا کنه که نزدیک باشه.این گزینه هم no کردم ولی باز همون هر از گاهی هم که موفق میشم بازی کنم حریف ایرانی هست.کلا حدس میزنم یه ربطی به این قضیه داره که حتی وقتی open میکنیم بازم میگه طرف مقابل open نیست.شاید...مطمئن نیستم

من پلی استیشن چهارو فقط واسه فیفا گرفتم
امروز کنسول دستم رسید نشستم پنج شش ساعت بازی کردم هنوز نتونستم با گیم پلی کنار بیام
با اینکه یک سالو نیمه فیفا 14 میزنم روی PC ولی توی کنسول اونم فیفا 15 زمین تا آسمون فرقشه
بارسا یا رئال میگیرم جلوی تیمای دسته 1 انگلیس بزور 1-0 2-0 میبرم در حالی که توی PC FIFA14 با ضعیف ترین تیما هوشمندانه نتیجه رو عوض میکردم
انگار گیم پلی زیاد بالانس نداره
هوش مصنوعی خیلی سخت شده
دروازه بانا سخت گل میخورن ولی گاهی هم سوتی های عجیب میدن...مثلا یه تک به تک زدم وسط دروازه بان درازکش شیرجه زد توپ از بالاش رفت توی گل
هنوز قلق گیم پلی دستم نیومده
البته اینا مربوط به بخش آفلاین میشه من هنوز PSN و پلاس وصل نیستم آنلاین تست کنم چطوره

نگاه کن ، اگر دوست داری منطقی بازی کنی که کلا آنلاین رو بیخیال شو . من که جدیدا فقط کریر مود میرم ، بهتر از آنلاینه خدایی . اعصاب آدم هم خرد نمیشه .

خدایی چه بازیه دارم مربیگری میرم تیم ارسنال لیگ انگلیس اتمسفر بازی کپی واقعیت تیم ملی انگلیس هم پیشنهاد داده خدایی خیلی خوبه بازی

خدایی چه بازیه دارم مربیگری میرم تیم ارسنال لیگ انگلیس اتمسفر بازی کپی واقعیت تیم ملی انگلیس هم پیشنهاد داده خدایی خیلی خوبه بازی

باهات موافقم اگه آدم بخواد واقعا از بازی لذت ببره بازی نکات مثبت و جذاب زیادی داره :)

من شاتل دارم این مشکل هم وجود دارد.
شما یه نفر فقط مشکل ندارین .آخرین بار کی بازی کردین ؟
شاتل در بعضی از شهر ها مشکل داره و در بعضی از شهر ها بدون مشکل هست
تنها موردی که تاحالا بدون مشکل دیدم پارس آنلاین بوده.
دوستانی که فیفا بازی میکنن لطفا ISP و شهرشون به اشتراک بزارن و اعلام کنن که بدون مشکل هست یا مشکل دارن تا سایر دوستان انتخاب بهتری داشته باشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or