آخرین ویرایش:
یکی بود ایدیش مذهبی بود ایدیشو نمیتونم بگم از اول بازی تا اخر بازی الترا دفنس کرده بود فقط مینداخت پشت دفاع با ایباربو گل میزد بازی مساوی داشت پیش میرفت توی وقت اضافه داور یه پنالتی واسه من گرفت گلش کردم بلافاصله تموم شد اینقدر حال داد که نگوبعضی از بچه های ایرانی هم دسته کمی از عرب ها ندارند
تو سیزن به یکی از ایرانی های عزیز خوردم.. یه ذره بازی کرد دید منم یه چیزایی حالیم هست شروع کرد تو دفاع پاس کاری بعد هی تو میکروفن حرف میزد...یه جاهایی خراب میکرد فحش میداد...یعنی بعضی از عرب ها بهتر از این افرادن
من پلی استیشن چهارو فقط واسه فیفا گرفتم
امروز کنسول دستم رسید نشستم پنج شش ساعت بازی کردم هنوز نتونستم با گیم پلی کنار بیام
با اینکه یک سالو نیمه فیفا 14 میزنم روی PC ولی توی کنسول اونم فیفا 15 زمین تا آسمون فرقشه
بارسا یا رئال میگیرم جلوی تیمای دسته 1 انگلیس بزور 1-0 2-0 میبرم در حالی که توی PC FIFA14 با ضعیف ترین تیما هوشمندانه نتیجه رو عوض میکردم
انگار گیم پلی زیاد بالانس نداره
هوش مصنوعی خیلی سخت شده
دروازه بانا سخت گل میخورن ولی گاهی هم سوتی های عجیب میدن...مثلا یه تک به تک زدم وسط دروازه بان درازکش شیرجه زد توپ از بالاش رفت توی گل
هنوز قلق گیم پلی دستم نیومده
البته اینا مربوط به بخش آفلاین میشه من هنوز PSN و پلاس وصل نیستم آنلاین تست کنم چطوره
من پلی استیشن چهارو فقط واسه فیفا گرفتم
امروز کنسول دستم رسید نشستم پنج شش ساعت بازی کردم هنوز نتونستم با گیم پلی کنار بیام
با اینکه یک سالو نیمه فیفا 14 میزنم روی PC ولی توی کنسول اونم فیفا 15 زمین تا آسمون فرقشه
بارسا یا رئال میگیرم جلوی تیمای دسته 1 انگلیس بزور 1-0 2-0 میبرم در حالی که توی PC FIFA14 با ضعیف ترین تیما هوشمندانه نتیجه رو عوض میکردم
انگار گیم پلی زیاد بالانس نداره
هوش مصنوعی خیلی سخت شده
دروازه بانا سخت گل میخورن ولی گاهی هم سوتی های عجیب میدن...مثلا یه تک به تک زدم وسط دروازه بان درازکش شیرجه زد توپ از بالاش رفت توی گل
هنوز قلق گیم پلی دستم نیومده
البته اینا مربوط به بخش آفلاین میشه من هنوز PSN و پلاس وصل نیستم آنلاین تست کنم چطوره
برگرد همون فیفا14سلام سال نو مبارک من که دیگه رفتم pes. از این فیفا 15 اشغال خسته شدم
سلام سال نوتون مبارک pes 2015 باز خیلی بهتز از فیفا 15 هست البته بله فیفا 14 هم عالی هستبرگرد همون فیفا14
PES زیاد جالب نیست
سلام سال نو مبارک من که دیگه رفتم pes. از این فیفا 15 اشغال خسته شدم
خدایی چه بازیه دارم مربیگری میرم تیم ارسنال لیگ انگلیس اتمسفر بازی کپی واقعیت تیم ملی انگلیس هم پیشنهاد داده خدایی خیلی خوبه بازی
جالب اینجاست که با شاتل مشکل ندارم
میشه سیزن بازی کرد با حریف خارجی
شاتل در بعضی از شهر ها مشکل داره و در بعضی از شهر ها بدون مشکل هستمن شاتل دارم این مشکل هم وجود دارد.
شما یه نفر فقط مشکل ندارین .آخرین بار کی بازی کردین ؟