آخرین ویرایش:
تو catalogue بايد بخريشون فقطم توي كيك اف در دسترسن
کسی میدونه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله میشه بری توی قسمت ادیت پلیر و یه سری چیزها رو مثل کفش و جوراب و مچ بند و ... رو تغییر بدی و همچنین میتونی قدرتای بازیکن ها رو هم کم و زیاد کنی ولی فقط توی حالت آفلاین قابل استفادست یه قسمت هم داره به اسم کریت پلیر که میتونی یه بازیکن جدیدبسازی و به یه تیم دلخواه اضافه کنی
ممنون
اما ادیت پلیر نداره هرچی میگردم
Sent from my iPhone using Tapatalk
اختلال سال 93 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربرانشما هم مشکل لگ و بیرون افتادن از بازی رو دارید؟
شما هم مشکل لگ و بیرون افتادن از بازی رو دارید؟
خب عزیز توضیحش رو اینجا میزاشتیبا سلام.
کسایی که مشکل nat دارن که مربوط به اینترنت هستش
اگه کسی مشکلش در مورد season هستش و قسمت های کلا انلاین
من یک کاری کردم امروز حل شده تا حدوده زیادی مشکلم
و اصلا ربطی به اینترنتشون نداره.
باید به psn وصل باشی بری توی کاتالوگ لولت هم بالا باشه تا بتونی بخریشهمچنان منتظر راهنمایی هستم
متشکرم
آقا این کامنت شما سرکاری بود... درسته؟؟!!با سلام.
کسایی که مشکل nat دارن که مربوط به اینترنت هستش
اگه کسی مشکلش در مورد season هستش و قسمت های کلا انلاین
من یک کاری کردم امروز حل شده تا حدوده زیادی مشکلم
و اصلا ربطی به اینترنتشون نداره.
در دمو چیزی سیو نمیشهمن دمويه فيفا ١٥ رو نصب كردم ، چرا وقتي ميرم تو بازي از تنظيمات جايه دكمه ها و زاويه دوربين رو عوض ميكنم بعدش كه بازي رو كلوز كنم دوباره اجرا كنم يا دستگاه خاموش شه از دوباره بر ميگرده سره جاش ؟ چاره كار چيه؟
در دمو چیزی سیو نمیشهمن دمويه فيفا ١٥ رو نصب كردم ، چرا وقتي ميرم تو بازي از تنظيمات جايه دكمه ها و زاويه دوربين رو عوض ميكنم بعدش كه بازي رو كلوز كنم دوباره اجرا كنم يا دستگاه خاموش شه از دوباره بر ميگرده سره جاش ؟ چاره كار چيه؟