آخرین ویرایش:
واسه پی سی دیشب اومد گرفتم 18 مگ بوداره جدیدا زیاد اینطوری میشه من مثلا با مسی دروازبان هم رد میکنم دروازه خالی شوت هم کم پر میکنم نمیزنه بعد یه بار دیگه میزنم یهو شوت میره اسمون
به خاطر نته داغونه
====
اپدیت جدید اومده ... واسه pc که اومده صبح
واسه پی سی دیشب اومد گرفتم 18 مگ بود
جدا از بحث نت شنیده بودم یک روشی هست میزارن رو دانلود اون لحظه لگ بیوفته و اینا میخواستم ببینم از اون نیست
پس از نت
نمیدونم . کلا چیتر کم نیست تو انلاین . مثلا تو pc رنک اول سیزن یک چیتر حرفه ای هست . کلا تو عرض ده مین میتونه لیگ تایتل بگیره به محض شروع بازی یه کاری میکنه طرف دیسی شه :
4 بار بهش خوردم . دفعه اول ثانیه 2 بازی ما رو دیسی کرد . بازی بعدش هر کاری کرد نتونست دیسیم کنه . نت ایران هم بعضی موقع ها مقاومه خلاصه مجبور شد بازی کنه . بازیش در حد div 8 ی هم نبود . همون ده مین اول 2 گل زدم خارج شد . دو بار دیگه هم خوردم همون اوایل بازی گل زدم ولی بعدش ما رو دیسی کرد نتیجه حساب نشد . خیلی راحت بدون وقت گذاشتن لیگ تایتل میگیره البته با این روش هم واقعا مسخرس نمیدونم خودش چه لذتی میبره طرف از فیفا12 به این روش داره پیش میره و همیشه رنک اول سیزن هست ولی دو زار بازی بارش نیست . جالب اینجاس که با هیچکس هم فریندلی بازی نکرده تا حالا
بعد ما دو ساعت باید وقت بذاریم واسه گرفتن لیگ تایتل اخر سرم با دو دیسکانکت شدن و یه مساوی دو ساعت تلاش و وقتی که گذاشتی بپره . تو این هفته من 15 بار دیسی شدم . یه بارش که من 9 بازی کردم 7 برد یه مساوی +یک باخت که از دیسی بود . بازی دهم یه مساوی هم میگرفتم کافی بود 4 بار من بازی کردم 4 بارش هم جلو بودم دیسی شدم یه بار دیگه بازی کردم این بار باختم اونم به کسی که div3 بود دیسی هم نشدم کلا فیفا15 هم قابلیت لج در اوردن شدیدا داره .مثلا :
2-3 تا تیرک و 4-5 تا تک به تک زدم هیچکدوم گل نشد یه شوت کل بازی زد اونم بیرون محوطه بود گل شد اخر سرم دقیقه 91 بود گل مساوی زدم
اره احتمالش زیاده چند وقت پیش یکی از دوستان روشش کامل توضیح داده بود که چکار میکنن میزارن رو دان و .....منم تو بازیهای آنلاین همین حس رو داشتم موقع حمله من بازی شروع میکرد به لگ انداختن اگه دلیلش انگولک های طرف مقابل باشه آنلاین بازی کردن یه کار کاملا احمقانس و جز اعصاب خردی چیز دیگه ای نداره.
مطمئنا مشکل از ایران هست نه EA . من تو بازی های دیگه هم این مشکل رو دارم .دوستان
مشکل از اینترنت ایران هست. احتمالا پورت خاصی ***** شده که با پورت اکس باکس وان تداخل داره. بازی روی PC و PS4 مشکلی نداره خیلی راحت آنلاین میشه بازی کرد.
با دوستان داخل ایران میشه راحت بازی کرد و فقط مشکل برای آنلاین بازی کردن با خارج از ایران هست. همه حالت ها رو تست کردیم با دوستان.
من یه پست رو EA گذاشتم میتونید شما هم مشکلتون رو اعلام کنید شاید جواب داد.
fifa15-xboxone season problem in Iran - Answer HQ