آخرین ویرایش:
دفاع legacy تاریخ مصرفش تا فیفا12 بود دیگه بعد اون زمان تاریخ مصرفش تموم شد و رفت اون زمان اره بچه های انلاین باز بیشترشون مشکل داشتن ولی با تمرین بلاخره یادگرفتن مشکل این فیفا15 هم دفاع تاکتیکال یا legacy نیست که تاپیک بخاطرش دو صفحه کشکی رفته جلو مشکل فیفا15 مانور زیاد بازیکنهای سرعتی درمقابل مدافعان هست که خیلی راحت میتونن با سرعت یا دریبل مدافعان رو پشت سر بذارن این مانور زیاد از همون اوایل فیفا15 بود بنظرم کسی دفاعش ضعیفه باید خیلی تمرین کنه تا دفاعش خوب بشه دیگه اینقدر از این عیب نخ نمای فیفا15 بحث شده که منی که منتقد سرسخت فیفا15 بودم خسته شدم از این بحث بنظرم عیب بدتر از اون سوتی دادن دروازه بانهاست که یهو کمر تیم رو میشکنه و زحمات یه شخص رو بهدر میده البته واسه ماهایی که التیمیت میزنیم راه بازه میتونیم دروازه بانهامون رو عوض کنیم امیدوارم هرچه زودتر این 6ماه هم تموم بشه فیفا16 بیاد و ما از شر این فیفا15 راحت بشیم حاضرم هر باگی داخلش باشه بغیر از باگ سرعت و سوتی دروازه بانها اصلا همون 14 رو بزنن به اسم 16 با همون باگ هد باز بهتر از این 15 هست
چرا نظراته منم حذف میکنید؟ چیزه بدی گفتم مگه ...کجایین شماها من دقیقا چی گفتم؟.یکی برگشته به من میگه ماله باباته نیاید جوابشو بدم؟ اصلا بیخیاله اون بحث الان هرکی ناظمه که داره پاک میکنه پخ بده کارش دارم لطفا میخوام ببینم باید چی بنویسم ...حالا خوبه از خوبی هم گفتم و از دوستی و اینکه دوست باشیم ..
یکی به ما میگه نوب ایراد نداره یکی به ما توهین میکنه ایراد نداره اما ما به یکی بگیم درست حرف بزن محترمانه با بزرگترت حرف بزن اشتباهه؟
نه خدایی کجایین ؟
من فقط گفتم یکی به من میگه ماله باباته که داری دفاع میکنی من هم بعدا بگم ماله عمته که دفاع میکنی پس نباید زشت باشه دیگه درسته؟
امیدوارم اخراج نشم چون بازی میخوام بخرم بفروشم و حوصله بدون دلیل و به خاطر اینکه جوابه ی عده بی ادبو بدم نباید اخراج بشم
ریجن 2 برا اروپا و آفریقا و کشورهایه اروپایی و ایرلندو استرالیا و انگلستانه که شما اگر ریجن دو باشه بازیت و psn ساخته شدت usa باشه فیفا پوینت نمیده بهت تو بخشه آلتیمیت و برعکسه همین صدق میکنه...درود
بچه ها رجیون یک و دوی بازی فرق دارن؟
رجیون دو عربی،فقط گزارش عربی داره ؟ریجن 2 برا اروپا و آفریقا و کشورهایه اروپایی و ایرلندو استرالیا و انگلستانه که شما اگر ریجن دو باشه بازیت و psn ساخته شدت usa باشه فیفا پوینت نمیده بهت تو بخشه آلتیمیت و برعکسه همین صدق میکنه...
برا من بازیم ریجن آل هست که همون 1 محسوب میشه و psn من uk وقتی آلتیمیت بازی کنم که چند دست بیشتر بازی نکردم آلتیمیت فیفا پوینت نمیده از اون امتیاز سبزا بقیه موارد مشکلی اصلا نداشتم.....
برا بقیه بازی ها که dlc داره باید psn با ریجن بازی بخونه برا دانلوده dlc که فیفا dlc نداره.....
ریجن 2 من خیلی کم دیدم اکثرا بازیه فیفایه موجود تو ایران ریجن آل و یا 1 هست بیشتر و 2 من خودم هم ندیدم تو بازار سنتر کسی دسته دومشو بزاره برا فروش اکثرا همه اون آل رو دارن که عکسه مسی با ویدال هست .
در کل مشکلی اگه بابته fifa point نداری بیخیال شو و دنباله 1 و 2 نگرد ...
میگن هم اون ریجن 2 عربی که عکسه ی بازیکنه عرب روش داره گویا گزارشگره عربی هم داره و بقیه چیزها فرق نداره ..
یا جد سادات:dآره . من دارم ، فقط گزارش عربی + زبان عربی تو منو و ... لیگ و تیم و بقیه ی چیزا عین بازی اصلیه .
رجیون دو عربی،فقط گزارش عربی داره ؟
رجیون دو عربی،فقط گزارش عربی داره ؟
یا جد سادات:d
تصورشم سخته.
میگم عربی مصری- مراکش یا همون عربستان؟
فک نکنم کسی بدونه.
همون که عکس یه بازیکن النصر روشه رو میگی؟ من همونو دارم ولی گزارشگر انگلیسی هم داره!!رجیون دو عربی،فقط گزارش عربی داره ؟
من من ������������البته کلا آفلاین بازم و با آنلاین میونه ای ندارم.هیلی هم ادعام میشه������������میشه یه نظرسنجی بذاریم ببینیم چند درصد legacy هستن هنوز
بنظرم کسایی که هنو legacy بازی میکنن همون رو فوتبال 98 بمونن بهترهاین رو هم اضافه کن هیچ الزامی وجود نداره بری تویه پا تا توپ بگیری تو حالته lagecy و یک لحضه مناسب ضربدرو بگیری توپو میگیره و اینکه تو حالته lagecy شما l2 رو نگه داری با ضربدر همون کاره tactical رو میکنه یک بار امتحان کنید میفهمین تو پا نمیره ...lagecy و تاکتیکال هر دو خوبن اما به نظر من با روحه 15 اصلا تاکتیکال نمیسازه ....من هم از همون 12 همیشه lagecy ماندم... روشم بیشتر فضا گیری هست و گرفتنه ضربدر و توپ گیری همیشه لازم نیست تو حالته lagecy که مثله ی آدمه ساده ضربدرو بگیری بدوی دنبال مهاجم تو ی خطه بهتره که اول فضا رو با جهتها تثبیت کنی بعد در یک موقعیت خوب ضربدرو بگیری به راحتی توپو میگیره...البته هیچوقت نه در فوتباله واقعی نه در فوتبال game هیچ کس نمیتونه بگه گل نمیخورم و دریبل نمیخورم...مطمعن هم باشین اگه lagecy باز نبود فیفا بعد از 3 سال حذفش میکرد .....
بنظرم کسایی که هنو legacy بازی میکنن همون رو فوتبال 98 بمونن بهتره
اخه هنو legacy !!!!!!!!
شما هنو تو legacy گیر کردی نتونستی خودتو با تکنولوژی جدید وفق بدی بعد راجع به ea و بازی حرفه ای نظر میدی این دیگه چه مدلشه!!!!