آخرین ویرایش:
خب خوبه تنها نیستم :d
اگه جدی هم نگیرم باز یه اتفاقاتی می افته که به زمین و زمان فحش میدم :d
بعضى مواقع نميشه كاريش كرد ولى در كل رو مدافعا سوييچ كن بفرستشون عقب بذار هوش مصنوعى با هافبكا دفاع كنن تا اينكه به محوطه ميرسه فقط احتمال ميدى شوت ميزنه برو تو پاش و گرنه اصلا نرو تا جا نمونى و دريبل نخورى.کسی این مشکل رو داره؟ اصلا مشکل هست یا ما بلد نیستیم والا تو فیفها های قبلی که این طوری نبود..
بزار فیلم میگیرم میزارم فکر کنم اون موقع بهتر متوجه بشی ...اصلا داستان اینا نیست.... پاس که میخوره بازکن دفاع میاد مخالف توپ و توپ هم که داره میره برای مهاجم...بعضى مواقع نميشه كاريش كرد ولى در كل رو مدافعا سوييچ كن بفرستشون عقب بذار هوش مصنوعى با هافبكا دفاع كنن تا اينكه به محوطه ميرسه فقط احتمال ميدى شوت ميزنه برو تو پاش و گرنه اصلا نرو تا جا نمونى و دريبل نخورى.
كلا كارى كه ميتونى بكنى مدافعا اصلا نيار جلو يا حالت كلى بازيتو رو defence بذار همون اول يا پنج مدافع بچين تركيبُ(در صورت حل نشدن مشكلت)
پ.ن:كريس و ليونل و روبن از همه قويترن هيچوقت دورور اينارو خالى نذار و نذار فرار كنن.رو هد ها هم بلند قد ترين مدافعتو سوييچ كن كريس رو مارك كنه.
سلام سال نو مبارک اکانت اوریجن ساختید؟
بزار فیلم میگیرم میزارم فکر کنم اون موقع بهتر متوجه بشی ...اصلا داستان اینا نیست.... پاس که میخوره بازکن دفاع میاد مخالف توپ و توپ هم که داره میره برای مهاجم...
راستی مثل فیفا های قبلی نمیشه بازیکن خاصی رو برای گرفتن مثلا کریس بزاری همیشه دنبالش باشه؟
موقع دادن پاس فرار هوایی مدافع به رو به جلو میاد یا گاهی اوقات هم داصلا تکون نمیخوره و بازیکون حریف مثل چی تک به تک میشه..این مشکل رو من تو تبخش انلاین دارم افلاین هم بازی نکردم بدونم..
کسی این مشکل رو داره؟ اصلا مشکل هست یا ما بلد نیستیم والا تو فیفها های قبلی که این طوری نبود..
این رنالدو توپی هست با سر نزنه ؟ اصلا چرا نمیشه این بازیکن رو گرفت؟خوار..... بالا دسته دروازه بان هم سر میزنه!
الان دویژن 3 رفتم بازی تا شروع میشه همه توپو کیگیرن از وسط زمین یا علی همرو مارادونایی رد میکنن زرتی تو گل...امتحان کردم دیدم شد
یه جور رسم هست انگاری تو دویژن های بالاتر...
دوستان یه سوال میپرسم خواهشا هرکسی مشکل رو داره فقط بگه
موقع دادن پاس فرار هوایی مدافع به رو به جلو میاد یا گاهی اوقات هم داصلا تکون نمیخوره و بازیکون حریف مثل چی تک به تک میشه..این مشکل رو من تو تبخش انلاین دارم افلاین هم بازی نکردم بدونم..
کسی این مشکل رو داره؟ اصلا مشکل هست یا ما بلد نیستیم والا تو فیفها های قبلی که این طوری نبود..
بعد یه چیز دیگه
این رنالدو توپی هست با سر نزنه ؟ اصلا چرا نمیشه این بازیکن رو گرفت؟خوار..... بالا دسته دروازه بان هم سر میزنه!
الان دویژن 3 رفتم بازی تا شروع میشه همه توپو کیگیرن از وسط زمین یا علی همرو مارادونایی رد میکنن زرتی تو گل...امتحان کردم دیدم شد
در مورد دفاع قائدتا وقتی پاسی به پشت دفاعت انداخته بشه بازیکن اتومات کار پوشش انجام نمیده و باید دست حریف بخونی و زودتر خودت دفاعت در جای مناسبی قرار بدی . شما باید اول با دکمه پرس ( برای من R2 هستش ) بازیکن صاحب توپ که قصد داره پاس هوایی ارسال کنه رو پرس کنید و بعد با آنالوگ فلش ببرید بالا سر دفاع آخر و کمی عقبتر ببریدش تا کار پوشش انجام بده . در زمان نبرد های تن به تن هم باید با تایمینگ مناسب به رونالدو یا هر بازیکن صاحب توپ دیگه ای تنه بزنی تا از مسیرش منحرف بشه .
در مورد رونالدو هم متاسفانه روی هوا خیلی سخته مهارش کرد اما اگر مدافعی هم قدش باشه میتونه براش مزاحمت ایجاد کنه تا ضربه سرش دقیق نباشه . به طور مثال در بازیهای رئال-رئال که انجام میشه اگر رونالدو در پست دیفالتش یعنی مهاجم چپ مورد استفاده قرار بگیره در زمان ضربه سر مدافع یارگیرش کارواخال در میاد که روی هوا خیلی ضعیفه و در این مواقع باید واران به جاش دفاع راست بزاریم و وسط از زوج پپه راموس استفاده کنیم . اینطوری تا حد زیادی روی هوا کاری از دست رونالدو بر نمیاد و اگر ضربه سری هم بزنه بعیده گل بشه .
در مورد باگ شروع بازی هم باز هم خودت نباید بری تو پای حریف و با دکمه پرس بازیکن CPU ببر تو پای بازیکن سرعتی صاحب توپ و با آنالوگ فلش ببر روی یکی از بازیکنای عقب زمینت و بعد با اون مسیر نفوذ حریف حدس بزن و براحتی راهش ببند .
در کل مهارکردن رئال و رونالدو کار سختیه اما غیر ممکن نیست و با تمرکز ، پرسینگ مناسب و دفاع پوششی میشه اینکار انجام داد .
داداش منظورت از دفاع پرسینگ دقیقا چیه؟ دفاع پوششی به چه صورته؟
مگه با آنالوگ هم میشه سویچ کرد؟؟
بهترین سرزن های fifa 15 کین از نظر شما؟
دوستان یه سوال میپرسم خواهشا هرکسی مشکل رو داره فقط بگه
بعد یه چیز دیگه
بهترین سرزن های fifa 15 کین از نظر شما؟
بزار فیلم میگیرم میزارم فکر کنم اون موقع بهتر متوجه بشی ...اصلا داستان اینا نیست.... پاس که میخوره بازکن دفاع میاد مخالف توپ و توپ هم که داره میره برای مهاجم...
راستی مثل فیفا های قبلی نمیشه بازیکن خاصی رو برای گرفتن مثلا کریس بزاری همیشه دنبالش باشه؟
پرسینگ منظورم همون تحت فشار قرار دادن بازیکن صاحب توپه . دفاع پوششی هم یعنی فضایی که بازیکن حریف میخواد به اونجا بره رو پیشبینی کنی و بازیکن به اونجا ببری تا فضارو ببندی .
بله با آنالوگ سمت راست هم میشه سوییچ کرد . اگه فقط با L1/L2 سوییچ بکنیم که نصف سرعتی کار دفاعی گرفته میشه !!
الان امتحان کردم دیدم با آنالگ هم میشه
یه عمرِ دارم فیفا بازی میکنم هنوز اینو بلد نبودم
وقتی سرعت و ضربدر رو میگیری میره طرف بازیکن حرف تا نزدیکیها ، حالا اگه بخایم 2 تا بازیکن بره باید چی کنیم؟ توی فیفا قبلی مربع رو هم میگرفتی 2 تا بازیکن میرفت الان نمیشه