آخرین ویرایش:
پازینی تو میلان همه رو میترکونه نیگاه به قدش نکنید از رو سره هر بنی بشری هدو میزنه!بهترین سرزن های fifa 15 کین از نظر شما؟
منم تازه امسال ازش استفاده می کنم ! کلا امسال دو تا کار کردم که باعث شد از اون شیوه بازی کردن منسوخ شده فاصله بگیرم . یکی اینکه برای حرکت بازیکن ها به جای D-PAD از آنالوگ ها استفاده می کنم یکی هم همین سوییچ کردن با آنالوگ .
در مورد سوالت فکر می کنم توی فیفا قبلی از حالت دفاعی Legacy استفاده می کردی که با مربع پرس می کردی . توی تاکتیکال که حالت استاندارد هستش من با دکمه R2 پرس می کنم البته دکمه هام شبیه PES کردم ، شاید برای شما با L2 باشه .
فقط مشکلی که هستش اینه به قول دوستمون سازنده ها خواستن یک لول از دفاع تاکتیکال بالاتر برن که نتیجش این شده . الان هوش مصنوعی بازیکن ها در کارهای دفاعی ضعیفه و باید کارهایی اونجا دیگه انجام نمیدنُ خودمون انجام بدیم و سوویچ کردن با آنالوگ در این زمینه خیلی کمک می کنه . به اون رادار پایین زمین در زمان بازی هم خیلی دقت کن چون قشنگ فضاهای خالی دفاع نشون میده و میتونی فلش بیاری بالا سر بازیکنی که در تصویر مشخص نیست و کار پوششی در دفاع انجام بدی . اگر پرس کردن + کارهای پوششی با تسلط انجام بدی خیلی در دفاع کمک می کنه ، توی فیفا 15 این دو مورد در دفاع نباشه عملا دفاع اتوبان میشه .
کسی نیست مشکل من رو داشته باشه ؟لطفا راهنمایی کنید
داداش بعضی موقع ها برا منم میاد این ارور. که بعضی مورد ها چون خیلی شلوغه اینطوریه ولی بعضیاش هم به جای R3 برو توی customise بعد برو قسمت origin account از اونجا sign in کن شاید درست شد
دوستان من الان چند ساعته که به سرور Ea نمیتونم وصل بشم.کسی دیگه ایی هم این مشکل رو داره؟
دقیقا این اتفاق برای من افتاد! گل چهارم رو به چلسی زدم بعد از گل رفت رو این حرکت تماشاگرا اولین بار بود میدیدم خیلی حال کردممن تیم من سیتی ور میدارم تماشاچیا اصلا این کارو نمیکنند فکر کنم خالی بندی این عکس
من نمیتونم به سرور بازی وصل بشم نزدیک دو هفته این مشکل هست اصلاوصل نمیشه
there was a problem with the online squad check
دقیقا این اتفاق برای من افتاد! گل چهارم رو به چلسی زدم بعد از گل رفت رو این حرکت تماشاگرا اولین بار بود میدیدم خیلی حال کردم