FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستانی که آنلاین می زنن منو ادد کنن بازی کنیم
تازه NAT TYPE مو درست کردم الان Div 9 ام اما آفلاین زیاد بازی کردم
خلاصه اگه خواستین تمرین گل زنی کنین در خدمتتونم o:-):d معمولا 10 10:30 شب به بعدم آنم
PSN ID: saeed_a_021

سوالتون یه کم مبهمه ولی اگه منظورتون اینه که فیفا 15 تورنمنت داره باید بگم که بله بر خلاف فیفا 14 این مورد در بازی موجود هست
خب سوال من همین بود
تورنمنت ها فقط یه باشگاه مربوط میشه دیگه. کاپ جهانی و قاره ای نداره . درسته؟

پارس انلاین ظاهرا مشکلی نداره.دوتا از دوستام با پارس انلاین راحت فیفا 15 انلاین بازی میکنن.اما با ایکس باکس 360 نمیتونن لایو وصل شن.

سلام ، من با اکانت انگلیس پلاس گرفتم و سیزن و پرو کلاب میزدم به جاهای خوبی رسیدم ، حالا اکانت امریکا ساختم که برا اون پلاس بگیرم ، میخوام بدونم دستاوردهای انلاین فیفا هم عین تروفی بازی با اون اکانت انگلیسه یا نه با همون اکانت اوریجینی که ساختم برا انگلیس ، اگه همونو به اکانت امریکا بدم میتونم از همون جای قبلی شروع کنم ؟ حس شروع از صفر نیست :|

سلام ، من با اکانت انگلیس پلاس گرفتم و سیزن و پرو کلاب میزدم به جاهای خوبی رسیدم ، حالا اکانت امریکا ساختم که برا اون پلاس بگیرم ، میخوام بدونم دستاوردهای انلاین فیفا هم عین تروفی بازی با اون اکانت انگلیسه یا نه با همون اکانت اوریجینی که ساختم برا انگلیس ، اگه همونو به اکانت امریکا بدم میتونم از همون جای قبلی شروع کنم ؟ حس شروع از صفر نیست :|

یه کاری کن حسش بیاد چون با این کار مجبوری از صفر شروع کنی>:)

من الان با پارس آنلاین راحت دارم بازی میکنم فقط هرچی تلاش کردم با کارشناساشون صحبت کردم پینگ 4.2.2.4 ام رو تا 200 آوردن 8.8.8.8 هم 120 .
الان دو تا کاهش پینگ دارم وقتی باهاشون به لایو وصل میشم مثل همه شما ارور naT و MATCHMAKING میده . دنبال یه کاهش پینگم که این ارور رو نده تو فیفا !

دوستان تو سیزن چرا تا من اختلافو زیاد میکنم یه لگ درب و داغون میاد بعد تا طرف گل میزنه لگ کم میشه؟:/
تا قبل از این که دو سه تا بزنم اصلا بازی عین کیک آفه بدون لگ بعد که طرف گل میخوره لگ شروع میشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or