FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام
پورت فوروارد چی هست و چه جوری باید اوکیش کنم ؟

دوست عزیز پورت فوروارد برای اینه که پینگ شما برای یه سری پورت هایی که تو تنظیمات مودمتون وارد میکنید بهتر بشه و اتصال به اون سرور ها سریع تر انجام شه.
شما تو تاپیک زیر پست من رو بخونید مشکتون انشالله حل میشه
http://forum.bazicenter.com/thread92170/page106/

دوستان این شاختار یه چیزی فراتر از باگه. دو تا بازیکن با اسپید 90 داره و سه تا بازیکن با اسپید بالای 86 و بقیه بازیکناشم زیر اسپید 83 نیستن.

کلا پیشنهاد میکنم اگه میخواید لذت واقعی باگ را بچشید این تیمو برارید. وحشتناک همه سرعتین.:d

دوستان این شاختار یه چیزی فراتر از باگه. دو تا بازیکن با اسپید 90 داره و سه تا بازیکن با اسپید بالای 86 و بقیه بازیکناشم زیر اسپید 83 نیستن.

کلا پیشنهاد میکنم اگه میخواید لذت واقعی باگ را بچشید این تیمو برارید. وحشتناک همه سرعتین.:d
دقیقا:|
اصلا دریبلینگ ملاک نیست تو این فیفا... اوبامیانگ تو دورتموند واسه من خطری تر از بیل شده -_-

ببخشید این سوال را اینجا میپرسم اخه نمیدونستم کجا باید بپرسم
معمولاً این روزها باید خبری از نسخه بعدی فیفا بشه !!! ایا خبری از فیفا 16 اومده و کی عرضه میشه؟

فکر کنم الان داشتی بازی میکردی باختی:d
دقیقا:dالبته موضوع برد و باخت نیست.من تازه یه هفته هست پی اس 4 گرفتم و سریع رفتم دسته یک و قهرمان هم شدم:dمشکل من جای دیگست.اونم تغییر تفکر سازندگان بازی هست.این همه اتفاقات عجیب و غریب در بازی نمیتونه اتفاقی و یا باگ باشه.

به طور مثال؛شما هر چی زاویه بسته بشوتی میره تو گل:|یعنی خود من فقط دارم اینجوری گل میزنم.چون فوق العاده راحته.شما برو 18 قدم و به سمت زاویه بسته با قدرت شوت بزن.100% گل میشه:|از اونور تعداد دیرک خوردن واقعا مضحک شده.در هر بازی حداقل 4-5 بار توپ به دیرک میخوره.دریبلینگ و دویدن هم که دیگه فاجعه شده.انگار بازیکنا ستون فقرات ندارن:|همه عین مارمولک میدوئن و مانور میدن.فرقی هم بین روبن یا مثلا موراتا نیست.یه زمانی تو فیفا 11 یا 12 یا 13 اگر دو تا دریبل میزدیم کلی خرکیف میشدیم.ولی الان دیگه دریبل از زمین خودت تا دروازه حریف یه چیزی عادی شده.وضعیت سانترها و کرنرها فاجعه شده.کرنرها رو که فقط کافیه بکشی روی تیر اول روی دست دروازه بان.براحتی گل میشه.ولی عوضش سانتر تبدیل به یه چیز بدرد نخور شده:|کلا فیفا عادتشه که افراط و تفریط کنه.فیفا 14 خوراک هدزنی بود و هرچی میکشیدی با کله میزدن تو گل.ولی الان از هر 20 سانتر شاید یکیش گل بشه.وضعیت دروازه بانی هم که دیگه تمام دوستان مطلع هستن.من چلسی بودم.یارو با ژاوی یه شوت خیلی آروم زد و کورتوآ لایی خورد و گل شد:|چپ و راست دروازه بان ها سوتی میدن و لایی میخورن.خروج دروازه بان ها فاجعه شده.جوری از دروازه میان بیرون که زاویه رو کامل باز میکنن و براحتی میشه از بغل دستش زد تو گل.وضعیت ایستگاهی زنی هم که کُمدی شده.فقط کافیه آنالوگ رو بگیری بالا و شوت رو 2 واحد پُر کنی.زاااااااااااارت میره تو گل:|از تفاوت مضحک بازیکنا هم چیزی نگم بهتره.روبن تبدیل به هیولا شده:|ولی در عوض مسی نصف روبن هم نمیشه.تو همین چلسی شما به جای دیگو کاستا،لوک رمی رو بزار و حالشو ببر.تو بارسا من ژاوی،اینیستا و راکیتیچ رو میزارم بیرون:))خیلی هم عالی جواب میده.

کلا مشکلات یکی دوتا نیست.فیفا داره گیم پلی بازی رو از اون حالت شبیه ساز به آرکید تبدیل میکنه.اگر این مسائل باگ یا اتفاقی بود،خب طبیعتا یه آپدیت میدادن و حلش میکردن.ولی مشخصه که خود سازندگان تمایل دارن بازی رو به سمت آرکید بودن ببرن.طبیعی هم هست.چون اینجوری فروش بازی خیلی بیشتر میشه.برای همین من خیلیییییییییییی بعید میدونم فیفا 16 هم در این زمینه فرقی بکنه و احتمالا در اون شماره اوضاع بازم بدتر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or