آخرین ویرایش:
سرورای EA مشکل دارهمن هر کاری میکنم نمیتونم آنلاین بازی کنم همش این پیغام میاد :
unable to connect to ea servers
یبار reset sqaud بزن دوبار squad جدید رو دانلود کن درست میشهمن وقتی روی players in from کلیک می کنم هیچی نمیشه یعنی یه چیزی سریع میاد و میره چی کار کنم؟
سلام
پورت فوروارد چی هست و چه جوری باید اوکیش کنم ؟
دقیقادوستان این شاختار یه چیزی فراتر از باگه. دو تا بازیکن با اسپید 90 داره و سه تا بازیکن با اسپید بالای 86 و بقیه بازیکناشم زیر اسپید 83 نیستن.
کلا پیشنهاد میکنم اگه میخواید لذت واقعی باگ را بچشید این تیمو برارید. وحشتناک همه سرعتین.:d
والا رم دفاعاشم عالین همه چی داره لامصب فقط این ژروینیو اگه اسکیل مووش 4 ستاره بود دیگه ایده ال بود تیمشون:dپس رم چی؟؟؟؟؟ درسته دفاعش مالی نیست ولی انصافا خط حمله اش رو دست نداره!خود باگه...
ببخشید این سوال را اینجا میپرسم اخه نمیدونستم کجا باید بپرسم
معمولاً این روزها باید خبری از نسخه بعدی فیفا بشه !!! ایا خبری از فیفا 16 اومده و کی عرضه میشه؟
فکر کنم الان داشتی بازی میکردی باختی:dچرت ترین فوتبالی که توو عمرم تجربه کردم
دقیقا:dالبته موضوع برد و باخت نیست.من تازه یه هفته هست پی اس 4 گرفتم و سریع رفتم دسته یک و قهرمان هم شدم:dمشکل من جای دیگست.اونم تغییر تفکر سازندگان بازی هست.این همه اتفاقات عجیب و غریب در بازی نمیتونه اتفاقی و یا باگ باشه.فکر کنم الان داشتی بازی میکردی باختی:d