آخرین ویرایش:
بازی وقتی میاد تو هیژده لگ داره آخه این چه وضعیه 230 تومن پول بی زبون بدی یه همچین بازی پر از باگ و لگ لعنت بر ea it is in the lag
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
الان تو فروم های مختلف خارجی البته مدت هاست که بحثش هست صحبت این هستش که پا فراتر از ساخت چهره مربی ها بره و ( تو کریر مد اسامی خیلی از مربی ها لایسنشون گرفته شده و موجود هست یعنی منظور اینه که این اتفاق روزی میفته و جواز نام بسیاری از مربی ها رو هم تیم EA گرفته و داره ، ولی خب برای ساخت چهرشون هم باید جواز جداگانه ای بگیرن ) دیگه زمانش هست مربیان واقعی پا تو عرصه فیفا 15 بذارن و مثلا تو کریر تیم هاشون رو عوض کنن و حتی صحبت سر اینه که مربی ها قدرت مخصوص به خودشون رو داشته باشن که وقتی تیم هاشون رو عوض کردن افکار و سلیقه هاشون رو به تیم جدیدی که میرن منتقل کنن خصوصا این که الان بازی فیفا تمامی اتفاقات و حاشیه ها و کات سن ها و نیمکت ذخیره هاش به صورت داینامیک اداره میشن که استارتش از فیفا 14 نسل بعدی شروع شد و در فیفا 15 باز هم بهتر شد و همین طور دیگه محدودیت های سخت افزاری و این جور بهانه ها هم فعلا نیست .به نظر من اگه ea تو فیفا 16 فیس مربی هارو درست کنه عالی میشه مثل world cup
دیگه زمانش هست مربیان واقعی پا تو عرصه فیفا 15 بذارن و مثلا تو کریر تیم هاشون رو عوض کنن و حتی صحبت سر اینه که مربی ها قدرت مخصوص به خودشون رو داشته باشن که وقتی تیم هاشون رو عوض کردن افکار و سلیقه هاشون رو به تیم جدیدی که میرن منتقل کنن خصوصا این که الان بازی فیفا تمامی اتفاقات و حاشیه ها و کات سن ها و نیمکت ذخیره هاش به صورت داینامیک اداره میشن که استارتش از فیفا 14 نسل بعدی شروع شد و در فیفا 15 باز هم بهتر شد و همین طور دیگه محدودیت های سخت افزاری و این جور بهانه ها هم فعلا نیست .
سلام دوستان یه سوال داشتم خواهشا راهنمایی کنید
من چند وقته اصلا نمیتونم سیزن بازی کنم ارور میده
همه قسمت های انلاین رو میتونم بازی کنم به جز سیزن
کسی نمیدونه مشکل از چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام، دوست عزیز، تو ایکس 1 من هم این مشکل رو داشتم که اینظوری مرتفع شد:
1- شما باید Port Forward کنید مودمتون رو که توزیحش رو تو تاپیک فیفا آلتیمیت تیم دادم. به احتمال 99 درصد حل میشه مشکلتون.
2- تنظیمات DNS دستگاهتون رو از حالت اتوماتیک به دستی تغییر بدید و با یه سرچ راحت تو گوگل، بهترین تنظیمات DSN رو برای مودم و کنسولتون رو پیدا کنید و وارد کنید.
اگر احیانا به احتمال همون 1 درصد مشکلتون مرتفع نشد، اوکی رو که زدید برید تو قسمت کریر مود آفلاین، یه دست بازی کنید و بعد از اتمام بازی اگه اشتباه نکنم R3 رو فشار بدید، بعد به امید خدا متصل میشه، اگه نشد یه دست دیگه بازی کنید.
برای من اینطوری جواب داد. انشالله برای شما هم جواب میده، فقط یه خورده باید صبور باشی
- - -ویرایش - - -
پورت فوروارد کنید حل میشه
سورای فیفا باز قطع شده؟نه من و نه دوستام نمیتونیم کانکت بشیم!
We'll be performing a scheduled maintenance for all FIFA 13, FIFA 14, and FIFA 15 online features, including FIFA Ultimate Team (FUT) and EA SPORTS Football Club (EASFC) on April 8, 2015 beginning at 11:00 PM PT (April 9th, 7:00 AM UK) with a total downtime of approximately 4 hours.
سورای فیفا باز قطع شده؟نه من و نه دوستام نمیتونیم کانکت بشیم!