FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
والا رم دفاعاشم عالین همه چی داره لامصب فقط این ژروینیو اگه اسکیل مووش 4 ستاره بود دیگه ایده ال بود تیمشون:d

دفاع کناریاش هم کندن و هم قدرتشون کمه.من امثال دودو و ناگاتومو و ... رو تو اینتر بهتر میدونم.دروازه بانم که انگار نداره!بهت پیشنهاد میکنم اگر رم برداشتی ایباربو رو بزار چپ،ایتوربه راست.ایتوربه درسته به باگیه ژروینیو نیست ولی چون پا چپه و اسکیل مووش 4 ستاره ست خط حمله رو عالی میکنه.همه جور آپشن داره.ناینگولان هم خداست تو خط هافبک!:دی

شاختار رو دیروز تست کردم درصد باگش خیلی کم بود.:دی

سلام
دوستان کسی هست اینجا یه ترکیب خیلی خوبو عالی چه توو دفاع چه حمله واسه تیم چلسی بگه ؟؟؟ اگه میشه کامل توضیح بدین.
ممنون

سیستم 4-2-3-1 خودش انتخاب کنید و به نظر من این ترکیب قرار بدید :

لوییز - کیهیل - ایوانوویچ - ازپی
ماتیچ - رامیرز
ویلیان
هازارد - کاستا - کواردادو

این ترکیب دیفالتش هستش تقریبا به جز دو سه تغییر کوچیک اما نکته مهم در دو بخش کاستوم تاکتیک و اینستراکشن هستش . در بخش اینستراکشن بازده حرکتی هافبک های دفاعی یعنی ماتیچ و رامیرز روی Stay Back قرار بدید . بازده حرکتی ویلیان روی Free Form بگذارید ، برای دیه گو کاستا دو گزینه Stay Central و مهاجم هدف قرار بدید و برای کواردادو و هازارد هم Stay Wide . در زمینه دفاعی هم کواردادو و هازارد روی بازگشت به دفاع قرار بدید تا موقع دفاع برگردن .

اگر از کناره ها خیلی اسیب پذیر هستید بازده حرکتی مدافعین کناری روی Stay Back بگذارید تا اورلب نکنن و در زمان حمله عقب بمونن .

اما در بخش کاستوم تاکتیک تمامی درجه بندی هارو شبیه درجه بندی پایه Counter Attack (ضدحمله) قرار بدید . بعدش در زمان ادیت آخرین گزینه یعنی تراکم تیمی تا 40 یا 35 پایین بیارید تا بازیکن ها به هم نزدیک باشن .

این کارهارو انجام بدید تا حد زیادی در زمان دفاع تیم انسجام و تراکم خوبی داره و در زمان حمله هم به سرعت اضافه میشن .

- - -ویرایش - - -

قبل e3 احتمالا یه تیزر با گرافیک هایپ کننده میفرسته:d

که البته هیچوقتم به اون گرافیک دست پیدا نمی کنه :دی

سیستم 4-2-3-1 خودش انتخاب کنید و به نظر من این ترکیب قرار بدید :

لوییز - کیهیل - ایوانوویچ - ازپی
ماتیچ - رامیرز
ویلیان
هازارد - کاستا - کواردادو

این ترکیب دیفالتش هستش تقریبا به جز دو سه تغییر کوچیک اما نکته مهم در دو بخش کاستوم تاکتیک و اینستراکشن هستش . در بخش اینستراکشن بازده حرکتی هافبک های دفاعی یعنی ماتیچ و رامیرز روی Stay Back قرار بدید . بازده حرکتی ویلیان روی Free Form بگذارید ، برای دیه گو کاستا دو گزینه Stay Central و مهاجم هدف قرار بدید و برای کواردادو و هازارد هم Stay Wide . در زمینه دفاعی هم کواردادو و هازارد روی بازگشت به دفاع قرار بدید تا موقع دفاع برگردن .

اگر از کناره ها خیلی اسیب پذیر هستید بازده حرکتی مدافعین کناری روی Stay Back بگذارید تا اورلب نکنن و در زمان حمله عقب بمونن .

اما در بخش کاستوم تاکتیک تمامی درجه بندی هارو شبیه درجه بندی پایه Counter Attack (ضدحمله) قرار بدید . بعدش در زمان ادیت آخرین گزینه یعنی تراکم تیمی تا 40 یا 35 پایین بیارید تا بازیکن ها به هم نزدیک باشن .

این کارهارو انجام بدید تا حد زیادی در زمان دفاع تیم انسجام و تراکم خوبی داره و در زمان حمله هم به سرعت اضافه میشن .

- - -ویرایش - - -

که البته هیچوقتم به اون گرافیک دست پیدا نمی کنه :دی

فک کنم سیستم تک مهاجمه و همچنین 433 زیاد رو این فوتبال جواب نمیده(مخصوصا تک مهاجم به دلیل حرکت در عمق هنگام حمله خارج از موارد باگ دوتا مدافع وسط راحت پوشش میدن) رو 433 هم عملا هنگام دفاع rw st lw هر سه تاشون از جریان بازی خارج هستن و وینگر حریف نیمار بیل یا کواردادو ...باشه رسما فاتحه مدافع کنار خونده است...به شرطی که هافبک دفاعی شما خصوصیات و اورال مشابه رامیرز یا متئودی رو داشته باشه که به سرعت از دفاع به حمله یا برعکس اضافه بشه ..ایده ال ترین ترکیب به نظر من 41212 هست..اما همه اینها به کنار. یه بگیر نگیر عجیب تو این بازی هست..یه بازی هرچی میندازی میره تو گل یه بازی همون مهاجم دروازه خالی رو هم نمیزنه..

فک کنم سیستم تک مهاجمه و همچنین 433 زیاد رو این فوتبال جواب نمیده(مخصوصا تک مهاجم به دلیل حرکت در عمق هنگام حمله خارج از موارد باگ دوتا مدافع وسط راحت پوشش میدن) رو 433 هم عملا هنگام دفاع rw st lw هر سه تاشون از جریان بازی خارج هستن و وینگر حریف نیمار بیل یا کواردادو ...باشه رسما فاتحه مدافع کنار خونده است...به شرطی که هافبک دفاعی شما خصوصیات و اورال مشابه رامیرز یا متئودی رو داشته باشه که به سرعت از دفاع به حمله یا برعکس اضافه بشه ..ایده ال ترین ترکیب به نظر من 41212 هست..اما همه اینها به کنار. یه بگیر نگیر عجیب تو این بازی هست..یه بازی هرچی میندازی میره تو گل یه بازی همون مهاجم دروازه خالی رو هم نمیزنه..

من کاملا موافقتم. بازی از کنترلت خارجه ;))

جدای از بحث سلیقه و سبک بازی در مورد 4-3-3 کاملا باهات موافقم اما در مورد تک مهاجم کمتر ... دقیقا منظورت از اون انتقادی که نسبت به سیستم تک مهاجم داشتی متوجه میشم اما اینم نباید فراموش کرد که اگر 4-2-3-1 بزاریم شاید یک نفر از مهاجم ها کم شده باشه اما از اون سمت در صورت بالا بردن تراکم تیمی ( تا 30 بیاریمش پایین ) 5 هافبک در فاصله کمی نسبت به هم بازی می کنن و این وسط زمین کاملا در اختیار ما قرار میده درست شبیه سیستمی که اتلتیکو در واقعیت بازی می کنه . در دفاع تیمی و پرس خط هافبک حریف این 5 هافبک خیلی بهمون کمک می کنن . قائدتا باید فضا باشه که حریف با پاس بلند از باگ استفاده کنه و وجود 5 هافبک به طور متراکم در وسط زمین این فضارو برای ارسال موقعیت کمتر به حریف میده .

مثلا تیم دیفالت من اتلتیکو مادریده و 4-4-2 هم بازی می کنم ( مانزو و تورس جلو ) اما در بازیهایی که تیم حریف روی هوا و کناره ها خوب کار می کنه و باید با کارهای ترکیبی از عمق حمله کنم سیستم 4-2-3-1 می کنم و گریزمان میارم پشت مانزوکیچ و واقعا هم جواب میده .

جدای از بحث سلیقه و سبک بازی در مورد 4-3-3 کاملا باهات موافقم اما در مورد تک مهاجم کمتر ... دقیقا منظورت از اون انتقادی که نسبت به سیستم تک مهاجم داشتی متوجه میشم اما اینم نباید فراموش کرد که اگر 4-2-3-1 بزاریم شاید یک نفر از مهاجم ها کم شده باشه اما از اون سمت در صورت بالا بردن تراکم تیمی ( تا 30 بیاریمش پایین ) 5 هافبک در فاصله کمی نسبت به هم بازی می کنن و این وسط زمین کاملا در اختیار ما قرار میده درست شبیه سیستمی که اتلتیکو در واقعیت بازی می کنه . در دفاع تیمی و پرس خط هافبک حریف این 5 هافبک خیلی بهمون کمک می کنن . قائدتا باید فضا باشه که حریف با پاس بلند از باگ استفاده کنه و وجود 5 هافبک به طور متراکم در وسط زمین این فضارو برای ارسال موقعیت کمتر به حریف میده .

مثلا تیم دیفالت من اتلتیکو مادریده و 4-4-2 هم بازی می کنم ( مانزو و تورس جلو ) اما در بازیهایی که تیم حریف روی هوا و کناره ها خوب کار می کنه و باید با کارهای ترکیبی از عمق حمله کنم سیستم 4-2-3-1 می کنم و گریزمان میارم پشت مانزوکیچ و واقعا هم جواب میده .

بهترین تنظیماتی که برای ضد حمله سریع و ترجیجا پاس پشت مدافعین پیشنهاد می کنی چی هست؟؟منظورم
کاستوم تاکتیک و اینستراکشن هستش
...راستی راهی هم برای سیو قطعی و همیشگی تنظیمات پیدا کردید!؟

سیستمی که خود من بازی میکنم و به شدت راضی هستم،4-1-4-1 هست.واقعا باهاش راحتم.به خصوص با بایرن مونیخ.توی حمله فوق العادست.همزمان 5 بازیکن میان به سمت دروازه و خیلی راحت دفاع حریف باز میشه.

CF
LM--LAM--RAM--RM
CDM
LB--LCB--RCB--RB
این فرمش هست.برای دو هافبک کناری میزارم موقع دفاع برگردن،+Cut Inside و Get in Behind+اون گزینه آخر که میگه موقع سانتر وارد محوطه جریمه بشن.LAM , RAM هم میگم موقع دفاع برگردن و به LAM میگم داخل محوطه جریمه بشه و برای RAM گزینه Stay Edge of the box رو انتخاب میکنم.برای مهاجم نوک هم میزنم Cut Passing Lanes،Drift Wide,Target Man.

این سیستم برای من که عالی جواب میده.یعنی قشنگ همه بازیکنا موقع دفاع برمیگردن.و موقع حمله هم 5 نفر همزمان یورش میبرن سمت دروازه.مهاجم نوک هم زیاد میاد عقب و تو پاسکاری شرکت میکنه و برای دو هافبک کناری خیلی عالی فضا سازی میکنه.

خب اگر شما LW RW رو بهشون بگی که موقع دفاع برگردن مشکلی پیش نمیاد.در مورد تک مهاجم هم شما تو اینستراکشن بزارش روی Drift Wide.
بهترین تنظیماتی که برای ضد حمله سریع و ترجیجا پاس پشت مدافعین پیشنهاد می کنی چی هست؟؟منظورمکاستوم تاکتیک و اینستراکشن هستش
اگر مثلا 4-2-3-1 بازی میکنی،بهترین راه اینه که دو تا هافبک کناری رو برای برگشت به دفاع بزاری رو Balanced،یکیشون رو بزاری Stay Wide و اون یکی رو بزاری Cut Inside.مثلا اگر چلسی هست ویلیان رو بزار Stay Wide،و هزارد رو بزار Cut inside.برای من این روش عالی جواب میده.اون یکی گزینه رو هم حتما بزار Get In Behind که بازیکن سریع در عمق حرکت کنه.

کاستوم تاکتیک هم سرعت پاسکاری رو بزار رو 80 تا بازیکنا سریع برن تو فاز حمله.

اما همه اینها به کنار. یه بگیر نگیر عجیب تو این بازی هست..یه بازی هرچی میندازی میره تو گل یه بازی همون مهاجم دروازه خالی رو هم نمیزنه..

100 در صد که چه عرض کنم 1000 درصد با این حرفت موافقم من از فیفا 11 فیفا باز شدم و تمام نسل هفت رو آفلاین بازی میکردم چه تک نفره و چه دو نفره این ماجرای بگیر نگیر همیشه بوده و حالا توی نسل هشت و مخصوصا فیفا 15 و مخصوصا آنلاین خیلی بیشتر هم شده آقا یه وقت بادش میگیره همه رو میبری و از دیو سه یه ضرب تا دیو یک میری یه وقتی هم جریان بر عکس میشه و از دیو یک تا دیو 5 یه کله همه رو میبازی!!!یه چیز دیگه ای هم که همیشه تو فیفا ها من احساس میکردم بعضی وقتا بازیکن هات انگار صد در صد در اختیارت نیستن و خودشون یه کار هایی رو به اختیار انجام میدن و این موضوع بیشتر از هر مورد دیگه ای من رو آزار میده و مخصوص فیفا 15 هم نیست از همون فیفا 11 من اینو حس میکردم حالا توی 15 باگ های بازی و اینترنت مذخرف ما رو هم بهش اضافه کن رسما بعد یه مدت باید توی یه بیمارستان روانی بستری بشی ولی چه میشه کرد که این اعتیاد به فوتبال و بازیه فیفا نمیزاره که بی خیالش بشیم:)

در مورد سبک بازی از نظر من اگر کسی به به سبک بازی اتلتیکو علاقه داره و بازی پرفشار با پرسینگ شدید به همراه خشونت در میانه زمین دوست داره حتما این تنظیمات یک امتحانی بکنه . اول از همه سیستم 4-4-2 دیفالت اتلتیکو ادیت کنید ، دو هافبک میانی بیارید عقب و نزدیک به هم قرار بدید ، هافبک های کناری هم ادیت کنید و اونارو هم بیشتر متمایل به مرکز کنید و همینکارو برای مدافعین هم انجام بدید . بعد در بخش اینستراکشن مدافع راست روی Always Overlap قرار بدید و مدافع چپ روی Balance . هافبک های دفاعی حتما روی Stay Back بذارید ، هافبک راست روی Stay Wide و هافبک چپ یعنی توران روی Cut Inside . مهاجمین هم هر دوتارو روی Stay Central و Target Man قرار بدید . اگر از سیستم دوم یعنی 4-4-2 با یک مهاجم CF (گریزمان) استفاده می کنید به جای این دو ایتم از Drift Wide و Get In Behind استفاده کنید

23195142883898441323_FIFA%2015%20(In%20Menus).jpg

اگر دیدید طرف توی بازی فیزیکی خوبه و رو هوا هم سوتی نمیده تورس ببرید بیرون و گریزمان بیارید با حالت CF

41534142883898918211_FIFA%2015%20(In%20Menus)_2.jpg

اینم کاستوم تاکتیک . این درجه ها برای بازی با فشار و پرسینگ بسیار زیاد ، متراکم و خشن مناسبه

23133142883898717149_FIFA%2015%20(In%20Menus)_1.jpg

بهترین تنظیماتی که برای ضد حمله سریع و ترجیجا پاس پشت مدافعین پیشنهاد می کنی چی هست؟؟منظورم
کاستوم تاکتیک و اینستراکشن هستش
...راستی راهی هم برای سیو قطعی و همیشگی تنظیمات پیدا کردید!؟

یک سری از چیزایی که میخواستم بگم حسین گواردیولا گفتش فقط خب یک سری جاها سلیقه ها تفاوت داره . مثلا من اصلا دوست ندارم مهاجم نوک برای بازیسازی به عقب برگرده و گزینه Drift Wide هم فعال نمی کنم تا در مرکز باقی بمونه . در مورد بحث ضد حمله از اونجایی که من اصلا سیستم 5 دفاعه رو دوست ندارم و به نظرم زیبایی بازیو میگیره فرض بر این میزارم شما هم 4 دفاعه بازی می کنی . اول از همه در زمینه کاستوم تاکتیک درجه هارو تقریبا باید شبیه به حالت Counter Attack کنی با این تفاوت که گزینه "تراکم تیمی" که فکر می کنم اخرین درجه باشه رو تا 30 بیار پایین ، این باعث میشه در زمان دفاع بازیکن ها و به طور خاص هافبک ها بشدت به هم نزدیک باشن و از طرف دیگه از اونجایی که در حالت دیفالت درجه بندی Counter Attack سرعت انتقال توپ و فواصل پاسکاری بالاس بلافاصله در زمان ضد حمله و حملات سریع بازیکن ها به حمله منتقل میشن .

راستی کسی اینجا حرفه ای تو قسمت پرو کلاب فعالیت داره ؟
سرورا اوکی شد بالاخره

دوست عزیز این بخش توی ایران طرفداری نداره چرا که نیاز به اینترنت خوب هست برای بازی
معدود نفرات ایرانی هم که میخان بازی کنن باید برن توی تیمای خارجی
من خودم 2سال توی PC با سرویس کاهش پینگ پروکلاب بازی میکردم اما توی کنسول بدون سرویس کاهش پینگ کلی دردسر داره ! در ساعات نامشخصی از شب نت جواب بده بتونی بازی کنی
واسه همین خیلی خیلی کم پیش میاد ایرانیا بصورت حرفه ای این بخشو دنبال کنن

بنده به شخصه خودم نه تنها بازی که خود کنسول Ps4 رو برای بخش Pro club فیفا خریداری کردم...ولی خب هم نت ما هم این سرور های EA اکثر اوقات نوسان داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or