آخرین ویرایش:
والا رم دفاعاشم عالین همه چی داره لامصب فقط این ژروینیو اگه اسکیل مووش 4 ستاره بود دیگه ایده ال بود تیمشون:d
قبل e3 احتمالا یه تیزر با گرافیک هایپ کننده میفرسته:dاحتمالا E3 توی کنفرانس EA معرفی میشه .
سلام
دوستان کسی هست اینجا یه ترکیب خیلی خوبو عالی چه توو دفاع چه حمله واسه تیم چلسی بگه ؟؟؟ اگه میشه کامل توضیح بدین.
ممنون
قبل e3 احتمالا یه تیزر با گرافیک هایپ کننده میفرسته:d
سیستم 4-2-3-1 خودش انتخاب کنید و به نظر من این ترکیب قرار بدید :
لوییز - کیهیل - ایوانوویچ - ازپی
ماتیچ - رامیرز
ویلیان
هازارد - کاستا - کواردادو
این ترکیب دیفالتش هستش تقریبا به جز دو سه تغییر کوچیک اما نکته مهم در دو بخش کاستوم تاکتیک و اینستراکشن هستش . در بخش اینستراکشن بازده حرکتی هافبک های دفاعی یعنی ماتیچ و رامیرز روی Stay Back قرار بدید . بازده حرکتی ویلیان روی Free Form بگذارید ، برای دیه گو کاستا دو گزینه Stay Central و مهاجم هدف قرار بدید و برای کواردادو و هازارد هم Stay Wide . در زمینه دفاعی هم کواردادو و هازارد روی بازگشت به دفاع قرار بدید تا موقع دفاع برگردن .
اگر از کناره ها خیلی اسیب پذیر هستید بازده حرکتی مدافعین کناری روی Stay Back بگذارید تا اورلب نکنن و در زمان حمله عقب بمونن .
اما در بخش کاستوم تاکتیک تمامی درجه بندی هارو شبیه درجه بندی پایه Counter Attack (ضدحمله) قرار بدید . بعدش در زمان ادیت آخرین گزینه یعنی تراکم تیمی تا 40 یا 35 پایین بیارید تا بازیکن ها به هم نزدیک باشن .
این کارهارو انجام بدید تا حد زیادی در زمان دفاع تیم انسجام و تراکم خوبی داره و در زمان حمله هم به سرعت اضافه میشن .
- - -ویرایش - - -
که البته هیچوقتم به اون گرافیک دست پیدا نمی کنه![]()
فک کنم سیستم تک مهاجمه و همچنین 433 زیاد رو این فوتبال جواب نمیده(مخصوصا تک مهاجم به دلیل حرکت در عمق هنگام حمله خارج از موارد باگ دوتا مدافع وسط راحت پوشش میدن) رو 433 هم عملا هنگام دفاع rw st lw هر سه تاشون از جریان بازی خارج هستن و وینگر حریف نیمار بیل یا کواردادو ...باشه رسما فاتحه مدافع کنار خونده است...به شرطی که هافبک دفاعی شما خصوصیات و اورال مشابه رامیرز یا متئودی رو داشته باشه که به سرعت از دفاع به حمله یا برعکس اضافه بشه ..ایده ال ترین ترکیب به نظر من 41212 هست..اما همه اینها به کنار. یه بگیر نگیر عجیب تو این بازی هست..یه بازی هرچی میندازی میره تو گل یه بازی همون مهاجم دروازه خالی رو هم نمیزنه..
فک کنم سیستم تک مهاجمه و همچنین 433 زیاد رو این فوتبال جواب نمیده(مخصوصا تک مهاجم به دلیل حرکت در عمق هنگام حمله خارج از موارد باگ دوتا مدافع وسط راحت پوشش میدن) رو 433 هم عملا هنگام دفاع rw st lw هر سه تاشون از جریان بازی خارج هستن و وینگر حریف نیمار بیل یا کواردادو ...باشه رسما فاتحه مدافع کنار خونده است...به شرطی که هافبک دفاعی شما خصوصیات و اورال مشابه رامیرز یا متئودی رو داشته باشه که به سرعت از دفاع به حمله یا برعکس اضافه بشه ..ایده ال ترین ترکیب به نظر من 41212 هست..اما همه اینها به کنار. یه بگیر نگیر عجیب تو این بازی هست..یه بازی هرچی میندازی میره تو گل یه بازی همون مهاجم دروازه خالی رو هم نمیزنه..
جدای از بحث سلیقه و سبک بازی در مورد 4-3-3 کاملا باهات موافقم اما در مورد تک مهاجم کمتر ... دقیقا منظورت از اون انتقادی که نسبت به سیستم تک مهاجم داشتی متوجه میشم اما اینم نباید فراموش کرد که اگر 4-2-3-1 بزاریم شاید یک نفر از مهاجم ها کم شده باشه اما از اون سمت در صورت بالا بردن تراکم تیمی ( تا 30 بیاریمش پایین ) 5 هافبک در فاصله کمی نسبت به هم بازی می کنن و این وسط زمین کاملا در اختیار ما قرار میده درست شبیه سیستمی که اتلتیکو در واقعیت بازی می کنه . در دفاع تیمی و پرس خط هافبک حریف این 5 هافبک خیلی بهمون کمک می کنن . قائدتا باید فضا باشه که حریف با پاس بلند از باگ استفاده کنه و وجود 5 هافبک به طور متراکم در وسط زمین این فضارو برای ارسال موقعیت کمتر به حریف میده .
مثلا تیم دیفالت من اتلتیکو مادریده و 4-4-2 هم بازی می کنم ( مانزو و تورس جلو ) اما در بازیهایی که تیم حریف روی هوا و کناره ها خوب کار می کنه و باید با کارهای ترکیبی از عمق حمله کنم سیستم 4-2-3-1 می کنم و گریزمان میارم پشت مانزوکیچ و واقعا هم جواب میده .
خب اگر شما LW RW رو بهشون بگی که موقع دفاع برگردن مشکلی پیش نمیاد.در مورد تک مهاجم هم شما تو اینستراکشن بزارش روی Drift Wide.فک کنم سیستم تک مهاجمه و همچنین 433 زیاد رو این فوتبال جواب نمیده(مخصوصا تک مهاجم به دلیل حرکت در عمق هنگام حمله خارج از موارد باگ دوتا مدافع وسط راحت پوشش میدن) رو 433 هم عملا هنگام دفاع rw st lw هر سه تاشون از جریان بازی خارج هستن و وینگر حریف نیمار بیل یا کواردادو ...باشه رسما فاتحه مدافع کنار خونده است...به شرطی که هافبک دفاعی شما خصوصیات و اورال مشابه رامیرز یا متئودی رو داشته باشه که به سرعت از دفاع به حمله یا برعکس اضافه بشه ..ایده ال ترین ترکیب به نظر من 41212 هست..اما همه اینها به کنار. یه بگیر نگیر عجیب تو این بازی هست..یه بازی هرچی میندازی میره تو گل یه بازی همون مهاجم دروازه خالی رو هم نمیزنه..
اگر مثلا 4-2-3-1 بازی میکنی،بهترین راه اینه که دو تا هافبک کناری رو برای برگشت به دفاع بزاری رو Balanced،یکیشون رو بزاری Stay Wide و اون یکی رو بزاری Cut Inside.مثلا اگر چلسی هست ویلیان رو بزار Stay Wide،و هزارد رو بزار Cut inside.برای من این روش عالی جواب میده.اون یکی گزینه رو هم حتما بزار Get In Behind که بازیکن سریع در عمق حرکت کنه.بهترین تنظیماتی که برای ضد حمله سریع و ترجیجا پاس پشت مدافعین پیشنهاد می کنی چی هست؟؟منظورمکاستوم تاکتیک و اینستراکشن هستش
اما همه اینها به کنار. یه بگیر نگیر عجیب تو این بازی هست..یه بازی هرچی میندازی میره تو گل یه بازی همون مهاجم دروازه خالی رو هم نمیزنه..
بهترین تنظیماتی که برای ضد حمله سریع و ترجیجا پاس پشت مدافعین پیشنهاد می کنی چی هست؟؟منظورمکاستوم تاکتیک و اینستراکشن هستش...راستی راهی هم برای سیو قطعی و همیشگی تنظیمات پیدا کردید!؟
راستی کسی اینجا حرفه ای تو قسمت پرو کلاب فعالیت داره ؟
سرورا اوکی شد بالاخره