FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
سلام
بچه ها اکانت اوریگین رایگان هست واسه آنلاین بازی کردنو اینا؟ من الان فیفا خریدم توو psn ام عضوم ولی اکانت اوریجین ندارم که بخوام آنلاین بازی کنم!

سلام
بچه ها اکانت اوریگین رایگان هست واسه آنلاین بازی کردنو اینا؟ من الان فیفا خریدم توو psn ام عضوم ولی اکانت اوریجین ندارم که بخوام آنلاین بازی کنم!

آره اول عضو اوریجین شو مفته نتر سعی کن وقتی عضو میشی اون تیکه اینکه از طریقه ایمیلت اوریجینتو فعال کنی پر کنی چون بهتره بعد با pc برو تو ایمیلت و وارده اوریجین شو از طریقه پیغامی که اوریجین برات میفرسته تو ایمیلت بعد چند مین برو وصل شو با بازیت....
ببین برا بازیه آنلاین باید پلاس تهیه کنی و بس اگر نه اوریجین رو شما میتونی همیشه از طریقه menu بازیت وصل بشی اما برا بازی تو اکثر بخشهایه آنلاین مثله سیزن و بازی هایه دوستانه با دوستانت باید حتما پلاس داشته باشی

دوستان عزیزی که خسته شدن از عربا این روش رو امتحان کنن البته برای کاهش پینگ هست ولی سرور رو تو اروپا قرار میده و اون اطراف براتون پیدا میکنه اکثرا انگلیسی فرانسوی اسپانیایی
من خودم از این روش استفاده میکنم هم برای کاهش پینگ هم خلاصی از سوسمارخورا
http://forum.bazicenter.com/thread95902/

من الان ساعت 11:45 دقیقه شب با پینگ 22 لگ شدید دارم :| نمیدونم چرا شب که میشه رسما گند میزنه ! کامپیوتر میگه 22،گوشی میگه 155 ولی به نظر خودم 800 هست

سلام بچه ها یه سوال
من برای اینکه آپدیت های هفتگی رو نمیگرفت و تو سیزن نمیرفت رفتم آپدیت های قبلی رو پاک کردم و درست شد.
اما الان یه مشکلی هست اونم این که آپدیت همه استوک های بازیکنا هم رفته!یعنی وقتی میخوایم دو نفره با هم بازی کنیم بازیکنا همه کفشاشون عین همه که قبلا اینجوری نبود هر کی کفش خودشو داشت.نمیدونین چجوری میشه اونارو برگردوند؟

سلام دوستان من هم این مشکل استوک پیدا کردم همشون سبز شدن :d راهی نیست درست بشه ...!!؟؟

سلام
دموی فیفا 15 تو استور حجمش 3 گیگه.
میخواستم بدونم این دمو چه چیزایی داره؟
میتونم همیشه friendly بازی کنم؟
میتونم انلاین باهاش بازی کنم؟

با دیدن بازی دیشب یووه و موناکو اعصابم ببیشتر خورد شد از فیفا 15.
خداییش کلاس و استیل و واکنش های بوفون رو ادم میبینه کیف میکنه.
اونوقت تو این فیفا جوری ساختنش شده سوراخ تیم :((

دوستان

چطور میشه قبل بازی آنلاین با دوستانی که دعوتشون می کنیم یا دعوتمون می کنن ترکیبو استرتژی و این چیزا رو درست کرد ؟
آخه 60 ثانیه خیلی کمه برای من...نمیرسم همرو انجام دم...مجبور میشم اول بازی هی برم تو ترکیب.

راهی هست که این کار رو انجام بدم ؟؟

PSN id : B3hrooz4921

اد کنین تا فوتبال بزنیم....فوتبال واقعی نه فوتباگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or