آخرین ویرایش:
100 در صد که چه عرض کنم 1000 درصد با این حرفت موافقم من از فیفا 11 فیفا باز شدم و تمام نسل هفت رو آفلاین بازی میکردم چه تک نفره و چه دو نفره این ماجرای بگیر نگیر همیشه بوده و حالا توی نسل هشت و مخصوصا فیفا 15 و مخصوصا آنلاین خیلی بیشتر هم شده آقا یه وقت بادش میگیره همه رو میبری و از دیو سه یه ضرب تا دیو یک میری یه وقتی هم جریان بر عکس میشه و از دیو یک تا دیو 5 یه کله همه رو میبازی!!!یه چیز دیگه ای هم که همیشه تو فیفا ها من احساس میکردم بعضی وقتا بازیکن هات انگار صد در صد در اختیارت نیستن و خودشون یه کار هایی رو به اختیار انجام میدن و این موضوع بیشتر از هر مورد دیگه ای من رو آزار میده و مخصوص فیفا 15 هم نیست از همون فیفا 11 من اینو حس میکردم حالا توی 15 باگ های بازی و اینترنت مذخرف ما رو هم بهش اضافه کن رسما بعد یه مدت باید توی یه بیمارستان روانی بستری بشی ولی چه میشه کرد که این اعتیاد به فوتبال و بازیه فیفا نمیزاره که بی خیالش بشیم
قسمت اول حرفت میشه همون ELO System Rating که بازی به نسبت بردهای بیشترت با پلیرهایی که لولشون بالاتره Matchmake میکنه . اما این قضیه که یه سریا میگن در به تخته میخوره و من میبازم رو اصلا قبول ندارم . تو تجربه فیفاییم ثابت شده که واقعا بازیکن , بازیکن رو میبره ! نمیگم بازی باگ نداره ! داره خودم بزرگترین مشکلم با دروازبانیه اما چیزی نیست که بخاطرش ببازی فوقش یه گل باگ میخوری جبران میکنی !شما ی نگاه به TOP Ranking فیفا چه تو سیزن چه تو FUT بندازی میبینی Handicap وجود نداره تو بازی . الان من بازیکنی مثل Hectic Jukez که Top Rank آلتیمیت تو Ps4 هست رو دنبال میکنم تو Twitch همرو نابود میکنه تو Div 1 بدون باگ زنی !
اون پرشر و اگرشن رو دوتایی زیاد کنی باعث زود خالی شدن استامینای بازیکنا میشه ، بعد پرشر اگه زیاد باشه یعنی تیم رو به جلو هست و خوراک مثلث ال 1 میشه دفاعت واسه همین میگن پرشر رو نزدیک 20 بزارید که دفاع عمیق باشه ، اون تیم ویدث هم میگن برا تیمایی که 433 بازی میکنن یا وینگرای سرعتی دارن که خودتون میدونید این بازی همش بسته به سرعت بازیکناس ، باعث میشه اگه عرض کم باشه تیم برا شیفت کردن بازی و واکنش به بازیکنای کناری ضعیف بشه و همش از کناره ها حمله کنن بهت
اینا رو تو ویدیو کانال خود فیفا تو یوتیوپ تو یه ویدیو در مورد هر فیلد کاستوم تکتیک توضیح داده بود ، هنوزم برام سواله با این تفاسیر خود بازی چطوری بعضیا پرس شدید دارن ولی مثلث ال 1 هم نمیخوره دفاعشون
سینا یعنی شدیدا باهات حال کردم:dبالاخره یکی رو دیدم که مثل خودم با پرشر و اگرشن بالا بازی میکنه:dفقط اون سیستم دفاعی رو هم بزاری Offside Trap دیگه عالی میشه.
مشکل اصلی و اساسی دقیقا همینجاست.چون بازیکنا همه مثل مارمولک میمونن و اگر راه بیوفتن دیگه نمیشه جلوشون رو گرفت،بهترین کار اینه که شما اجازه راه افتادن رو بهشون ندی.بدترین نوع دفاع تو بازی آنلاین دفاع عمقی هست.چون کافیه مدافعها برن نزدیک دروازه؛اونوقت بازیکن حریف کلی فضا در اختیار داره و با چند دریبل و "یک،دو" راحت میتونه گل بزنه.بهترین کار اینه که توی نطفه خفه بشه.شما وقتی با این تنظیماتی که سینا گفت بازی کنی،خط دفاعت تا وسط زمین میاد جلو و اگر بجای Cover تنظیمات رو بزاری روی Offside Trap،بیشتر پاسهای بلندی که حریف بده آفساید میشه.به خصوص اگر مدافعان وسط سرعتی باشن.مثلا بایرن مونیخ که بواتنگ و بن عطیه جفتشون فوق العادن.طرف هرچی پاس بلند بندازه یا آفساید میشه،یا تحت پرس شدید شما همون وسط زمین راحت میتونی توپ رو بگیری.و مورد دیگه اینکه وقتی با این تنظیمات بازی کنی مالکیت توپتون خیلی بالا میره و این برای بازی آنلاین خیلی مهمه.
توی پست قبلیم دقیقا منظور من همین بود اما نتونستم با کلمات درستی بیانش کنم حالا در حالت Balance بازی اون شکلی میشه که تو گفتی اما وقتی حالت بازی روی Defence یا Ultra Defence بزاریم خیلی جالب میشه ، از یک طرف دو هافبک کناری + دو مهاجم + یکی از دو هافبک دفاعی یعنی گارسیا ( چون اتک ریتش بالاس ) جلو میان و حریف تحت فشار میذارن و از طرف دیگه 4 مدافع + گابی عقب میمونن و این احتمال ضدحمله خوردن خیلی کم می کنه . یعنی هم بازی پرفشار داریم هم دفاع پوششی.چون بازیکنا همه مثل مارمولک میمونن و اگر راه بیوفتن دیگه نمیشه جلوشون رو گرفت،بهترین کار اینه که شما اجازه راه افتادن رو بهشون ندی
البته خستگی ذهنی رو هم نباید فراموش کنیم بعد از 10 تا بازی آدم نا خوداگاه گیج میزنه :d در ضمن نفر اول سیزن هم بیش از 2000تا برد داره و کمتر از 200 تا باخت که همین موضوع نظریه کامنت قبلیه منو کاملا رد میکنه چون این آدم بیش از 90 درصد بازیهاش رو برده پس اینجا معلوم میشه تنها دلیل باخت های ما که خودمون توش مقصر نیستیم همین اینترنت آشغالمونه و بقیه بهانه ها به هیچ وجه وارد نیست
سینا یعنی شدیدا باهات حال کردم:dبالاخره یکی رو دیدم که مثل خودم با پرشر و اگرشن بالا بازی میکنه:dفقط اون سیستم دفاعی رو هم بزاری Offside Trap دیگه عالی میشه.
مشکل اصلی و اساسی دقیقا همینجاست.چون بازیکنا همه مثل مارمولک میمونن و اگر راه بیوفتن دیگه نمیشه جلوشون رو گرفت،بهترین کار اینه که شما اجازه راه افتادن رو بهشون ندی.بدترین نوع دفاع تو بازی آنلاین دفاع عمقی هست.چون کافیه مدافعها برن نزدیک دروازه؛اونوقت بازیکن حریف کلی فضا در اختیار داره و با چند دریبل و "یک،دو" راحت میتونه گل بزنه.بهترین کار اینه که توی نطفه خفه بشه.شما وقتی با این تنظیماتی که سینا گفت بازی کنی،خط دفاعت تا وسط زمین میاد جلو و اگر بجای Cover تنظیمات رو بزاری روی Offside Trap،بیشتر پاسهای بلندی که حریف بده آفساید میشه.به خصوص اگر مدافعان وسط سرعتی باشن.مثلا بایرن مونیخ که بواتنگ و بن عطیه جفتشون فوق العادن.طرف هرچی پاس بلند بندازه یا آفساید میشه،یا تحت پرس شدید شما همون وسط زمین راحت میتونی توپ رو بگیری.و مورد دیگه اینکه وقتی با این تنظیمات بازی کنی مالکیت توپتون خیلی بالا میره و این برای بازی آنلاین خیلی مهمه.
البته خستگی ذهنی رو هم نباید فراموش کنیم بعد از 10 تا بازی آدم نا خوداگاه گیج میزنه :d در ضمن نفر اول سیزن هم بیش از 2000تا برد داره و کمتر از 200 تا باخت که همین موضوع نظریه کامنت قبلیه منو کاملا رد میکنه چون این آدم بیش از 90 درصد بازیهاش رو برده پس اینجا معلوم میشه تنها دلیل باخت های ما که خودمون توش مقصر نیستیم همین اینترنت آشغالمونه و بقیه بهانه ها به هیچ وجه وارد نیست
حالا كه يه شش ماهي از حضور فيفا و pes گذشته دوستان عزيز امسال كدومشون گل كرد و برتر شد؟
بدون تعصب پاسخ بديد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
مشکل فیفا باگ هاشه ولی pes سرورا و ارکاد و ناکاملیش حالا خوددانی!!حالا كه يه شش ماهي از حضور فيفا و pes گذشته دوستان عزيز امسال كدومشون گل كرد و برتر شد؟
بدون تعصب پاسخ بديد؟
اصلا نمیشه آنلاین بازی کردن با این نت هایه ما ..من فقط صبح زود ساعته 9تا 11 لگ خیلی کم دارم بعدش اصلا بازی نکنم بهتره بخصوص که رسیدم دیویژن 2 ...تیمم چلسی هست و از اونجا که اصلا فقط سانتر میکشم کلا بدو بدو بازی نمیکنم و دروگبا و کاستا رو نوک میزارم..41212 بازی میکنم..
تا رسیدن دیویژن 2 همه چی خوب بود آمارم 42 برد 10 باخت و 12 مساوی بود یکی دوتا بالا پایین از این اعدادی که یادمه و بدون مشکل تا دیویژن 2 آمدم اما اوه اوه چشتون روز بد نبینه دیویژن 2 شروع که شد همه چیز شده کریس رونالدو و بیل و ناگهان 4تا باخت دادم البته لگ هم اثرشو بیشتر نشون میداد چون هم اینا خوب مانور میدادن هم لگ که میزد آهسته میشد منم دفاع کردن از کفم میرفت به هر زوری خودمو تو دیویژن 2 نگه داشتم و دوباره شروع کردم و الان از دو بازی یک بردو یک مساوی دارم اما شک ندارم لگ چون بازی سرعتی شده بازی نکنید تو دیویژن بالا بهتره:d ...
و اینکه کلا همین 60 دستی که بازی کردم آنلاین فیفا باید بگم روح بازیه خوب و پاسکاری مرده یا همه توپو میبرن گوشه زمین سرش میزنن میان زاویه بسته میشوتن و یا از وسط زمین شروع میکنن دویدن..
اما بگم با شعور هایی هم پیدا میشن که خوب بازی میکنن اما خدا نکنه عقب بیوفتن بی شعوری میشن که نگو و نپرس و بهترین راه همینه تو دفاع پاسکاری کنی تا بازی تمام بشه...
ی چیزی هم یاد گرفتم اینکه 2 هیچ جلو بودم تا دقیقه 80 گل دیگه نزنم چون حریف زود میاد بیرون:d و اینکه با اختلاف یک گل جلو بودم دقیقه 89 بود توپو ندم دسته حریف چون امکان داره ناگهان رونالدو شروع کنه به جا گذاشتنه همه..
در کل من به بخش آنلاین بازی 5 هم نمیدم منی که طرفداره سر سخته بازی هایه فیفا هستم اما به بخشه کریر مود 8 میدم چون جذابه...
در کل فوتبالیه که بخشه آنلاینش اصلا امکان داره شما حالیتون باشه و به یک آدمی ببازین که فقط بلده بدوه و بس و فوتبال که هیچ پاسکاری هم نمیدونه چیه درونه فوتبال و کلا رونالدو بیلو میشناسه تو زمین...من هم مردم یکیو پیدا کنم باهاش بازی کنم که تیمی غیر از بارسا و کهکشانی هایه مادرید و بایرن نباشه و بعد از اون هم چلسی هستن بیشتر...
در کل با یوونتوس که اصلا بازی نکردم و سیتی هم دقیقا یادمه دو دست حریفم بودن...در کل بخشه آنلاین بازی بیشتر شبیه پیسته مسابقه رونالدو بیل نیمار مسی و بقیه هستن ..بخصوص که رونالدو و بیل که کلا فعال ترینها هستن..
من خودم توصیه میکنم فیفا رو بخش کریر و لیگ انگلیس بازی کنن به همه مثل خودم و سراغ آنلاین نرن که کلا معلوم نیست فوتباله یا پیست دو میدانی
حالا كه يه شش ماهي از حضور فيفا و pes گذشته دوستان عزيز امسال كدومشون گل كرد و برتر شد؟
بدون تعصب پاسخ بديد؟
سلام آقا فک کنم یکی دو ماه پیش ما میگفتیم اینجوریه شما میگفتین نه یا اشتباه می کنم؟! در هر صورت دیگه عادت کردیم و الان فوتبال درست بزارن جلومون نمی تونیم بازی کنیم ))))