FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان

چطور میشه قبل بازی آنلاین با دوستانی که دعوتشون می کنیم یا دعوتمون می کنن ترکیبو استرتژی و این چیزا رو درست کرد ؟
آخه 60 ثانیه خیلی کمه برای من...نمیرسم همرو انجام دم...مجبور میشم اول بازی هی برم تو ترکیب.

راهی هست که این کار رو انجام بدم ؟؟

PSN id : B3hrooz4921

اد کنین تا فوتبال بزنیم....فوتبال واقعی نه فوتباگ
موقع اینوایت ترکیبو بزارین رو کاستوم... قبل از شروع بازی هم لاین آپ تیمی که میخواین بزارینو مشخص کنین

دوستان چند وقت پیش که 2 روز پلاس رایگان شده بود من راحت بازی کردم و مطمئن شدم که اینترنتم جواب میده برای فیفا آنلاین....

حالا که پلاس سه ماهه خریدم وقتی میزنم که برم تو Season بازی کنم...این ارور رو میده :

There Was a Problem whit the online squad check.pleas dobare tlash kon

بعد ok رو که میزنم دوباره این ارور رو میده :

there was a problem gettin your online information.pleas dobare talash kon

لازم به ذکر هست که هم بازی و هم فریمور دستگاه آپدیت هستن.

چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟؟لطفا راهنماییم کنید. :(

سلام دوستان من هم این مشکل استوک پیدا کردم همشون سبز شدن :d راهی نیست درست بشه ...!!؟؟
سلام برید ادیت پلیر روی بازیکت بزنید بعد برگردید ویت ایوت سیوینگ یعنی سیو نشه رو بزنید بیایید بیرون درست شده منم این مشکلو داشتم درست شد یه دوستمون
سلام دوستان من هم این مشکل استوک پیدا کردم همشون سبز شدن :d راهی نیست درست بشه ...!!؟؟
سلام برد ادیت پلیر روی بازیکت بزنید بعد برگردید ویت ایوت سیوینگ یعنی سیو نشه رو بزنید بیایید بیرون درست شده منم این مشکلو داشتم درست شد یه دوستمون به من گفت خدا خیرش بده موفق باشید

آخرین ویرایش:
دوستان چند وقت پیش که 2 روز پلاس رایگان شده بود من راحت بازی کردم و مطمئن شدم که اینترنتم جواب میده برای فیفا آنلاین....

حالا که پلاس سه ماهه خریدم وقتی میزنم که برم تو Season بازی کنم...این ارور رو میده :

There Was a Problem whit the online squad check.pleas dobare tlash kon

بعد ok رو که میزنم دوباره این ارور رو میده :

there was a problem gettin your online information.pleas dobare talash kon

لازم به ذکر هست که هم بازی و هم فریمور دستگاه آپدیت هستن.

چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟؟لطفا راهنماییم کنید. :(
Go Customize -> Teams -> Reset all squad من اینکارو کردم درست شد

دوستان چطور میشه صدای طرف مقابل که داری باهاش بازی می کنی رو قطع کرد ؟؟

منظورم صدای خود نفری هست که داریم باهاش آنلاین بازی می کنیم.

دوستان ببخشید جایی تاپیکی هست اولتیمیت تیمو کامل توضیحو آموزش بده ؟؟؟

مثل کریر مود هست با تفاوت اینکه بازیکنا پیشرفت نمی کنن و بازیکنایی که میخری باید ترجیحا هم وطن یا هم لیگی باشن تا هماهنگتر بازی کنن و در پست های خودشون بکار بگیریشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or