آخرین ویرایش:
دوستان
1 - جریان این دیویژن ها چی هست ؟؟ اگه به امتیاز لازم نرسیم همون دیویژن میمونیم و اگه کمتر از خط اولی امتیاز بگیریم میریم دیویژن پایین تر ؟
2 - توی بعضی بازیا احساس می کنم تیمم خیلی کند هست نست به تیم مقابل و تیم مقابل بازیکناش مثل فرفره میمونن...مشکل کجاست ؟؟به ترکیب ربط داره یا اینترنت یا چیز دیگه ؟
3 - اد کنین تا بازی کنیم با هم اگه آنلاین بودین : PSN id : B3hrooz4921
1.در هر دیویژن 10 بازی فرصت داری که امتیاز مورد نظر برا بازیه بعدی رو بگیری ...کمتر از خط اولیه بگیری سقوط میکنی به دیویژن قبلی...
2.لگ داری بازی نکنی بهتره در کل کلا لگ زیاد بازی رو هم میبازی هم ناراحت میشی الکی...3 روز پیش بازی کردم لگ داشت زیاد به طرف گفتم میخوام خارج بشم و yes زدم طرف no زد اما یک باگ بزرگ زد و تصویر منو من کم رنگ شد و طرف داشت با هام بازی میکرد و من گل میزد منم که اصلا نه میدیدم بازیو و لگ داشت اوت کردم خودمو از بازی یک 3 بر هیچ خوشگل به نفع طرف شد...
دوستان
1 - جریان این دیویژن ها چی هست ؟؟ اگه به امتیاز لازم نرسیم همون دیویژن میمونیم و اگه کمتر از خط اولی امتیاز بگیریم میریم دیویژن پایین تر ؟
2 - توی بعضی بازیا احساس می کنم تیمم خیلی کند هست نست به تیم مقابل و تیم مقابل بازیکناش مثل فرفره میمونن...مشکل کجاست ؟؟به ترکیب ربط داره یا اینترنت یا چیز دیگه ؟
3 - اد کنین تا بازی کنیم با هم اگه آنلاین بودین : PSN id : B3hrooz4921
به طرف گفتم میخوام خارج بشم و yes زدم طرف no زد
این گزینه کجای بازیه ؟ البته من تو PC بازی میکنم .
آلتیمیت تیم داره همچین چیزی ؟
دوستان سلام
يه مشكل اساسي دارم تو co-op seasen بازيكنا خيلي حركاتشون كنده مثلا اگه ميخواي پاس بدي بايد قبل از اينكه توپ به بازيكن برسه دكمه پاس رو فشار بدي تا وقتي توپ بهش رسيد پاس بده ، كلا كندي تو تمام حركات بازيكنا هست يعني يه جورايي هر چيزي بخواي انجام بدي دير اجرا ميشه
قضيه چيه دوستاني كه co-op seasen بازي ميكنن اين مشكلو دارن يا نه ؟
لطفا راهنمايي كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
تو Fut?آقا ما امروز هر چی زدیم ، رفت بیرون !
حالا دیروز از وسط زمین شوت کردم مستقیم رفت تو گل !
این طبیعیه ؟