FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
کلا نمیدونم چرا بعضی وقتا اینجوری میشم .
بعضی مواقع یکسره تا دیویژن 1 میرم اما بعضی مواقع از دیویژن 1 به دیویژن 4 سقوط میکنم ! :|

کلا سیستم فیفا همینجوریه چه تو سیزن چه تو فوت همیشه چند بازی خوب بازی میکنه تیمت چند بازی به حدی کند میشه که چهار تا پاس نمیتونن به هم بدن

کلا سیستم فیفا همینجوریه چه تو سیزن چه تو فوت همیشه چند بازی خوب بازی میکنه تیمت چند بازی به حدی کند میشه که چهار تا پاس نمیتونن به هم بدن
این مورد تو فوت هست. تو سیزن که ربطی نداره اصن چون بحث کمیستری و خستگی بازیکن و اینا نیست.

برای تروفی A loyal ally is hard to find فرق نمیکنه کدوم بازیکنت باشه ؟ مثلا منی که ایسکو رو گرفتم ، میتونم باهاش این تروفی رو بگیرم ؟
باید اون بازیکن رو بخری از تو پک در بیاری قبول نیستا

- - -ویرایش - - -

اتفاقا من تازه كشفش كردم خيلي داره حال ميده:d;;)
پینگ زیر 100 میخواد:|
چند ماه پیش با بچه ها شب و روز توی کلاب بودیم دیگه دیدیم نمیشه پینگ پایین میخواد توی دویژنهای بالا هم همه پارک د باس میکنن و فقط روی ضدحمله گل میزنن من زدم بیرون بقیه هم دنبال من البته کلابمون هنوز هست و منم لیدرم ولی بازی نمیکنیم:d

سلام دوستان چطور میشه تو لیست دوستاتون... ببنی طرف تو سیزن هایی که بازی کزده با دیگران چطور عمل کرده ؟ یعنی تعداد برداش باختاش.. من میرم هیچی نیماد.. اصلا کجا باید برم ؟
اگه میشه با عکس بگید که خیلی خوب میشه .. ممنونم

سلام دوستان...

دوستان مگه ترفندی چیزی هست که طرف مقابل بزنه مارو دی سی کنه ؟؟

دیشب 3 تا بازی داشتم که باید یک امتیاز ازشون میگرفتم که برم دیویژن بالاتر...ولی یکیش 1-1 بود که بازی همش دست خودم بود و اون یکی هم تا دقیقه 90 از تیم مقابل 1-0 جلو بودم که یه دفعه خارج شد.../:)

دیشب نزدیکای 4 صبح بود هر کی گیر میومد تیمای غیر از رئال و باریا گرفته بودن...به نظرم عربا نبودن....بازیشونم حرف نداشت....از یکیشونم 4-2 باختم...تیم ملی انگلیس رو گرفته بود

سلام دوستان...

دوستان مگه ترفندی چیزی هست که طرف مقابل بزنه مارو دی سی کنه ؟؟

دیشب 3 تا بازی داشتم که باید یک امتیاز ازشون میگرفتم که برم دیویژن بالاتر...ولی یکیش 1-1 بود که بازی همش دست خودم بود و اون یکی هم تا دقیقه 90 از تیم مقابل 1-0 جلو بودم که یه دفعه خارج شد.../:)

دیشب نزدیکای 4 صبح بود هر کی گیر میومد تیمای غیر از رئال و باریا گرفته بودن...به نظرم عربا نبودن....بازیشونم حرف نداشت....از یکیشونم 4-2 باختم...تیم ملی انگلیس رو گرفته بود
نه داداش نت 1 هفتس رفته به فنا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or