آخرین ویرایش:
نه بابا دفاعی کجا بود:dموضوع اینه که فیفا از قدیم الایام،یه باگی داشت و اونم این بود که وقتی با بازیکنای کمتری حمله میکردی،دفاع حریف رو راحتتر باز میکردی.ولی خب این شماره که دیگه فاجعه شده.مثلا شماره های قبلی وینگر خیلی مهم و کاربردی بود.ولی این شماره وینگر به هیچ دردی نمیخوره و فقط باید با 2 مهاجم بازی کرد.برای همین شما با همین مثلث،یعنی 2 مهاجم و هافبک هجومی پشتش راحت میتونی پینگ پُنگی بری جلو.اون 3 هافبک دفاعی هم برای این هست که الان خیلی از بازیکنای شاخ هم فقط با سیستم 2 مهاجم بازی میکنن و تنها راه اینکه بشه جلوشون رو گرفت استفاده از سه هافبک دفاعی سرعتی هست.تقریبا باهات موافقم ولی خیلی ترکیب دفاعی میشه که...اومدی که گل بزنی نه اینکه همش دفاع کنی....
ماتیچ یکی از بهترین هافبک دفاعی هایی هست که دیدم...هم خوب سر میزنه هم خوب توپ گیری می کنه...
به جای تری هم کیهیل و بجای زوما ایوانوویچ رو بزاریم بهتره...زوما هم خوبه ولی این تری در مقابل روبن و رونالدو و بیل واقعا کند هست و وقتی اونا استارت میزنن خیلی عقب می افته #
اد کنین تا بازی کنیم...
PSN id : B3hrooz4921
دو تا مهاجم رو بذار مسی و نیمار و هافبک تهاجمی رو بذار سوارز خیلی خوب جواب میده.این سیستم 4-3-1-2 خوراک بارساست تو فاز حمله. مهاجم ها هم مسی و سوارز باشن و مهاجم پشت نیمار باشه به نظر من کاراییش بیشتره. چون من مسی رو هم مشت مهاجم امتحان کردم ولی به نظرم نیمار اونجا بهتره.
اما اون سه تا هافبک دفاعی تو بارسا مشکل داره چون بازیکن سرعتی نداره اونجا. من از پدرو و ماسکرانو و اینیستا استفاده میکنم
بوسکتس هم خیلی خیلی کنده اما توپ گیر خوبیه.
من اکانت اوریجین ساختم.
بعد که میام تو فیفا ایمیل و پسورد رو میزنم و تو مرحله ی finish دیگه کار نمیکنه.
ایمیل اکانت psn باید با اکانت اوریجین یکی باشه؟
کمک کنید
نمیدونم بعد از وارد کردن پسورد گزینه ی NEXT که میزنم هیچ اتفاقی نمیوفتهچرا کار نمیکنه؟ ارور و پیام خاصی نمیده؟ ( از طریق سایتش تست کن و ببین کار میکنه)
نه، نیازی نیست ایمیل اکانت PSN با Origin یکی باشه.
دوستان یه سوال چند وقتی هست نمیتونم به کسی Invite بدم توی فرندلی مشکل چیه؟
نه بابا دفاعی کجا بود:dموضوع اینه که فیفا از قدیم الایام،یه باگی داشت و اونم این بود که وقتی با بازیکنای کمتری حمله میکردی،دفاع حریف رو راحتتر باز میکردی.ولی خب این شماره که دیگه فاجعه شده.مثلا شماره های قبلی وینگر خیلی مهم و کاربردی بود.ولی این شماره وینگر به هیچ دردی نمیخوره و فقط باید با 2 مهاجم بازی کرد.برای همین شما با همین مثلث،یعنی 2 مهاجم و هافبک هجومی پشتش راحت میتونی پینگ پُنگی بری جلو.اون 3 هافبک دفاعی هم برای این هست که الان خیلی از بازیکنای شاخ هم فقط با سیستم 2 مهاجم بازی میکنن و تنها راه اینکه بشه جلوشون رو گرفت استفاده از سه هافبک دفاعی سرعتی هست.
در مورد ماتیچ یا ایوانوویچ هم اشتباه میکنید.هافبک دفاعیتون باید وحشتناک سرعتی باشه.برای همین من ویلیان و رامیرز رو میزارم.ایوانوویچ هم جلوی زوما اصلا عددی نیست:dمن وقتی گفتم زوما بهترین مدافع این فوتبال هست شوخی نکردم و کاملا جدی گفتم.اول زوما و بعد هم بواتنگ.حالا شما میتونی بجای تری کهیل رو بزاری که دیگه معرکه میشه.
اینیستا رو شوت کن نیمکت:biggrin1:این سیستم رو بارسا عالیه.به شرطی که اینجوری بچینی:این سیستم 4-3-1-2 خوراک بارساست تو فاز حمله. مهاجم ها هم مسی و سوارز باشن و مهاجم پشت نیمار باشه به نظر من کاراییش بیشتره. چون من مسی رو هم مشت مهاجم امتحان کردم ولی به نظرم نیمار اونجا بهتره.
اما اون سه تا هافبک دفاعی تو بارسا مشکل داره چون بازیکن سرعتی نداره اونجا. من از پدرو و ماسکرانو و اینیستا استفاده میکنم
بوسکتس هم خیلی خیلی کنده اما توپ گیر خوبیه.
نمیدونم بعد از وارد کردن پسورد گزینه ی NEXT که میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته
آنلاین حتما باید تاکتیکال بازی کنی. اجازه لگسی بازی کردن نداریآقا خواهشاً ج بدین من مشکل دارم
چرا وقتی میخوام با یکی آنلاین بازی کنم دفام روو تاکتیکاله همش، اه اعصابم خورد میشه ، میخوام روو لگاسی بزارم ولی نمیشه ، خاموشه آیکونش.
چرا همش توو زمینه طرف باس بازی کنم؟؟؟ میخوام زمین اینارو خودم تعیین کنم . کمک کنین خواهشاً