FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستان چطور میشه صدای طرف مقابل که داری باهاش بازی می کنی رو قطع کرد ؟؟

منظورم صدای خود نفری هست که داریم باهاش آنلاین بازی می کنیم.

هدفون رو وصل کن به DS4، از تنظیمات کنسول هم صدای هدفون رو فقط برای Chat فعال کن. این طور صدای طرف فقط از هدفون میاد، و باقی صداها از اسپیکر.

تو قسمت سیزن که میخوام وارد بشم پیام میده که squad باید دانلود بشه اما بعد از یه مدت ارور میده میاد بیرون شما هم همین مشکل رو دارید؟

برو تو بخشه دانلود ترکیب جدید از تو منو بعد یک بار کلا ترکیب رو به حالت اولیه برگردون و 5 دقیقه بعد دوباره ترکیب جدید رو دانلود کن بعد دوباره برو تو سیزن ...برا من هم 1 ماه پیش یک بار شد...مشکلی نیست

برو تو بخشه دانلود ترکیب جدید از تو منو بعد یک بار کلا ترکیب رو به حالت اولیه برگردون و 5 دقیقه بعد دوباره ترکیب جدید رو دانلود کن بعد دوباره برو تو سیزن ...برا من هم 1 ماه پیش یک بار شد...مشکلی نیست
منظور شما همون قسمت edit time هستش؟
این کار و قبلا انجام دادم منتها بلافاصله اون 5 دقیقه چه تاثیری داره؟

منظور شما همون قسمت edit time هستش؟
این کار و قبلا انجام دادم منتها بلافاصله اون 5 دقیقه چه تاثیری داره؟

برادر برو تو سیتینگ اصلی و برو تو بخش آخر custom برو قسمت EDIT TEAM نوشه دانلود ترکیب جدید download updates شما اونو اگه نکردی تا حالا حتما باید دانلود کنی اگر کردی قبلا برگردون به حالت اول تو بخشه rest all squads و بعد دو باره آپدیت کن توسط download updates و بعد برو تو سیزن اوکی میشه....
چرا قضیه رو بزرگ میکنی ساده بگیری حله 2 دقیقه ای ...
برا من اینجوری شد دو سه بار کردم و بعد اوکی شد بعد چند مین

برادر برو تو سیتینگ اصلی و برو تو بخش آخر custom برو قسمت EDIT TEAM نوشه دانلود ترکیب جدید download updates شما اونو اگه نکردی تا حالا حتما باید دانلود کنی اگر کردی قبلا برگردون به حالت اول تو بخشه rest all squads و بعد دو باره آپدیت کن توسط download updates و بعد برو تو سیزن اوکی میشه....
چرا قضیه رو بزرگ میکنی ساده بگیری حله 2 دقیقه ای ...
برا من اینجوری شد دو سه بار کردم و بعد اوکی شد بعد چند مین
گفتم که این کارو قبل از اینکه شما بگی انجام دادم نشد
چند مرتبه هم انجام دادم به هر حال ممنونم

آخرین ویرایش:

عقل من دیگه نمیرسه بیشتر از این من 2 3 تا مشکل مختلف داشتم که یکیش همین بود یک بار هم فیفا 14 سیوم unknown میشد که باید سیو کلی بازی رو پاک میکردم تا درست میشد اما همشون 3 4 دقیقه ای حل میشدن ...شما هم 2 3 بار امتحان کن امروز نشد فردا بکن این کارو برا من هم به زور شد اما انقدر ارور داد و من دو سه بار ترکیبارو ریست کردم و بعد دانلود کردم درست شد ...
انشاله که حل میشه یا یک نفر دیگه بهتر میدونست جوابتونو میده ....عکسه آواتارتم باحاله

چند مرتبه هم انجام دادم به هر حال ممنونم
سلام تو بازی فیفا برید تو زبونه ی اخر پروفایل رو بزنید اسکواد رو یه بار پاک کنید برید سیزن یه بار دیگه دانلود کنه درست می شه موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or