آخرین ویرایش:
بايد با اونايي كه pro club حاليشونه دوست شي بري توي تيمشون متاسفانه بيشتر ايرانيا pro club حاليشون نيست فقط فرندلي بلدن بزنن اونم دائم اويزونه اينو اون ميشن
من يه كلاب جديد ساختم كسي خواست ميتونه اد كنه بيا توي كلاب ما فقط تك روي نكنيد از cpu هم دائم tup نخواين
فعلاهر posti دوست داشتي ميتوني بازي كني :dداداش گلم من عشقم فيفاست ، هر قسمتش رو هم جدا جدا خوب بازي ميكنم، ويژگي هاي درخواستيت به من ميخوره
همين الان به خاطر كلابت بازيكنم رو ساختم ميام تو تيمت.
چه پستي كم دارين؟
Psn من هم كه تو امضام هست.
بخاطر اينترنت و سروراست از منم اينجوري ميشه
تا اونجايي من ميدونم نداره خودمم دنبالش بودم نديدمدوستان تو قسمت آرنا واسه تمرین چطور ضربه ایستاهی رو بیارم چون مثل نسخه های قبلی فیفا نیست و فقط دو تا گزینه میاد که یکیش select side هست و یکیش هم exit اصلا گزینه ی فری کیک نیست .؟؟؟؟
تو همون اول که بازیکن رو بهت میده جایی که میخوای ضربه ایستگاهی بزنی وایسا l1 بزندوستان تو قسمت آرنا واسه تمرین چطور ضربه ایستاهی رو بیارم چون مثل نسخه های قبلی فیفا نیست و فقط دو تا گزینه میاد که یکیش select side هست و یکیش هم exit اصلا گزینه ی فری کیک نیست .؟؟؟؟
ادد کن منو دادا من همش کلاب میزنم ramtinnnتو pro club بچه های ایرانی تیم تشکیل دادند؟اگر تشکیل دادند اسم تیم چیه؟
من هستم دادادوستان بنده pro club هستم و مطمءن باشید خیلی از ایرانیا حالیشونه شاید آشنا نیستید باهاشون b-)...بنده CAM هستم با OVL 90 و کلابم تو دیویژن 6 هست...خواستید ادد کنید
__arsln
(2تا آندرلاین)
بچه ها من وقتی توی تورنومنت لیگ اسپانیا رو انتخاب می کنم و بارسلونا میشم , سوارز رو نمی تونم بیارم توی بازیا
کسی راه حلی داره?