آخرین ویرایش:
بحث لگ نیست که،من تو pro club پنج به پنج بازی کردم بدون لگ.3 روزه دارم تو سيزن بازى ميكنم جز 2 دست هيچ مشكل لگ هم نداشتم .
تو روزاى قبلى از هر 10 بار سرچ كردن 4 بارشو پيدا ميكرد بازى ميكردم .
اما از ديروز تا الان هر چى سرچ كردم پيدا كرده ، امروز 7 دست پشت سر هم پيدا كردم و جز 1 بازى همه ى بازيام بدون لگ بود .
یکی از بدترین نکات فیفا که استثنائا به EA مربوط نیست همینه :dواقعا دیگه شورش رو دراوردن ....چلسی میگیرم با real ...اورتون میگیرم با real....آرسنال میگیرم با ریال مادرید ....ریال میگیرم بازم با ریال.....واقعا مسخرس L1 مثلث رونالدو یا بیل و توی دروازه....
یکی از بدترین نکات فیفا که استثنائا به EA مربوط نیست همینه :d
یکی از دلایلی که من دیگه سیزن نمیرم و یه سره میرم التیمیت همینه! به جرئت میتونم بگم از هر 10 حریف, حداقل 7 نفر رئال رو برمیدارن! بازی واقعا برای من خسته کننده میشه چون همش باید با رئال بازی کنم.
به نظرم EA باید یه فیل.تر واسه بخش سیزن بزاره!
درسته بازی باگه سرعت داره ولی دلیل نیست که بگیم هرکسی که رئالو برمیداره به خاطر سرعته! تو بعضی از فیفا های قبلی هم بوده که با اینکه رئال تا این حد باگ نبوده ولی باز تعداد زیادی بودن که رئالو برمیداشتن!دوست عزیز اینکه همه رئالن به ea مربوط نیست ؟ به کی مربوطه؟ ubisoft ؟؟
اگه بازی باگ سرعت نداشت کسی دنبال بازیکن سرعتی نمیگشت
حالا مثلا تو التیمیت خیلی رویایی بازی میکنن همه؟ تیم هرکی رو میبینی همه از دم اولین ملاک و مترشون واسه خرید بازیکن سرعتشه ... کم مونده دروازبانم مدل سرعتیش رو بخرن
فقط اسمش عوض میشه وگرنه التیمیت هم دست کمی از سیزن نداره ... همون رئال بردارن بعضی ها ابرومندانه تره باز میگیم 2 تا سرعتین بعضی تیمهای التیمیت 11 تاشون سرعتین
سرعت چیزیه که باعث شده اکثرا دل زده بشن و بیشتر مشکلات بازی از همین جا شروع شده
یه نکته جالب بگم یکی میخواست مشکلات دفاعیش رو تو سیزن حل کنه رونالدو بیل رو گذاشته بود دفاع وسط ... تو چه دنیایی زندگی میکنیم واقعا ... من خجالت کشیدم جای طرف ...
یاد قدیما افتادم توی کلوپ ها کارلوس رو میذاشتن فوروارد بازی میکرد
من تو season بیشتر بازی هام با رئال اما دیگه قلقش اومده دستم چطور جلوشون بازی کنم .
با تنها تیمی هم مشکل دارم چلسی که همیشه سخت ترین بازی هام با چلسی بوده .
(تنها مشکلم این نمیتونم خوب دفاع کنم هرچند جلو رئال تا حدودی خوب دفاع میکنم اما جلو بقیه هیچ خوب دفاع نمیکنم.)
تیمم منچستر یونایتد هستش.
به داش محمود پس آيدي رو عوض كردي، بيا بزنيم حال كنيممنم ادد کنید ramtinnn