آخرین ویرایش:
این همه ایراد گرفته شد از بازی ولی این آپدیته آخر به شدت بازی رو متحول کرده...
واقعا باید تبریک گفت..
خیلی از مشکلات واقعا برطرف شده..
واقعا نفرت انگیز ترین گیمر ها این گیمر های آرکد باز هستن !!! با با میخوای راحت بازی کنی خیله خب هیچ مشکلی نیست برو رو آسون ترین درجه بازی و همه رو دریبل بده و بزن تو گل یا اصلا یه کار دیگه هم میتونی بکنی البته تو بخش آفلاین : برو همه اسلایدر ها رو چه میدونم سرعت شوت رو بذار رو 100 و دقت شوت هم رو 0 و خلاصه کلا بازی رو بکن بدو بدوی زیگ زاگی و گل و شوت از 50 متری و گل !!
یعنی حال به هم زن ترین گیمر ها هستن میخوان درجه لجندری بازی کنن و بازی کلا استایلش و ریشش آرکد باشه !!! و خلاصه واقعا من نمیدونم تو مغز اینا چی میگذره
الان تو فروم EA بین آرکد باز ها و عاشقات شبیه ساز دعوا شده و دارن به هم میتوپن !
واقعا من موندم آقا میخوای دریبل بزنی ، کاری نداره یه توپ پلاستیکی بردار برو تو کوچه یا حیاط خونه تو توهماتت فکر کن داری مت هوملس رو 50 بار پشت سر هم لایی میدی و مانوئل نویر رو هم داری با پشت پا گل میزنی البته قبل از این که یه 500 باری دریبلش دادی![]()
داش علی دمت گرم بابت این تاپیک.بچه ها من که پدرم درومد نمیشه اصلا بازی کرد.
من این مشکل با ساپورت ea در میون گذاشتم و اونم نتونست کمکم کنه و گفت یه پست با همین موضوع بذار کسانی که این مشکل دارن نظر بدن و رای بدن تا ea sport با دیدن این مشکل که تعداد زیادی اعلامش کردن به فکر دادن یه آپدیت برای حل این مشکل باشه.من این پست گذاشتم لطفا با نظراتتون و vote هاتون این پست بالا ببرین شاید فرجی شد.
Cant Jon to my opponent in seaon - Answer HQ
1-اکثر بازیکن ها با L انجام میدن و اینکار حرفه ای ها هست و راحت تر است . شما هم یکم انجام بدید دستتون میاد . کار کردن با دکمه های جهت توی فیفا کلا معنا نداره چون سیستم ها عوض میشن با جهت ها .سلام
آقا من تازه از PES اومدم رو فیفا... چندتا سوال دارم،دیگه دارم کلافه میشم نمیتونم خوب بازی کنم بعد 1 ماه هنوز:
1-معمولا حرکت بازیکنا رو با کدو کلید ها انجام میدید با دکمه L یا کلید های جهت؟؟؟یعنی با کدوم روال تره؟چون خودم با دکمه های جهت عادت دارم ولی گویا همه با L بازی میکنن.
2-دفاع کردن رو من با سرعت و X انجام میدم که حسابی بد از کار در میاد.
3- استاپ کردن بازیکنا کلید خاصی داره؟؟
4-کلا اگه زیاد از دکمه سرعت استفاده کنیم اشتباه فک کنم؟!