آخرین ویرایش:
آقا یه مشکل اساسی چرا و به چه حقی باشگاه بازیکن رو میفروشه مگه ما نباید قبول یا رد کنیم من همش رد کردم ولی باشگاه کار خودشو کرد میشه راهنمایی کنید
آقا یه مشکل اساسی چرا و به چه حقی باشگاه بازیکن رو میفروشه مگه ما نباید قبول یا رد کنیم من همش رد کردم ولی باشگاه کار خودشو کرد میشه راهنمایی کنید
دادا پس مارو هم ادد كن بيايم كلوب...پست ام كلان هافبكامروز برای اولین بار توی پروکلاب یه بازی 8 نفره رو توی دیویژن5 بازی کردیم یعنی از 11 بازیکن 8 نفر بودند توی ترکیب بازی خیلی سریع شده بود خیلیم حال داد واقعا بدجور فازی داد به ما :d
نه رو بازیهای دیگه تست نکردم ممنونم از راهنماییتبرای بازی کردن تو محیط لایو یک قسمت هست تو تمام مودم ها مربوط NAT
این برای join شدن و connect شدنه و کلا برای Matchmaking
سه تا حالت داره NAT:
open\moderate\close
بهترین حالت Open که اجازه میده برای پیدا کردن حریف و Matchmaking با هر جور Nat که اونا دارن جستجو کنه
Moderate معمولیه و فقط اجازه میده با کسایی که Nat ـه moderate دارن بازی کنی
close هم که کلا بستس و نمیزاره که search کنی
بیشتر فرنگی ها هم که Nat شون بازه و تو بخاطر همین نمی تونی باهاشون بازی کنی
به سرعت اینترنت بستگی داره و اصولا روزایی که تو ایران تعطیل برای منم این قضیه پیش میاد
با عوض کردن DNS اینا میشه نتیجه گرفت ولی در حالت کلی باید isp این مشکل رفع کنه که قربونش برم تو ایران...!
باس صبر کنی تعطیلات تموم بشه دیگه.باز های دیگه رو هم تست کردی؟می تونی مولتی بزنی؟
پینگت کمی بالاست،کلا وایمگس برا بازی انلاین پیشنهاد نمیشه،هر وقت یه نت خوب داشتید حتما x1 بخرید،مطمئن باشید لایوش صدها برابر از psn بهتره.سلام من وایمکس دارم با سرعت 1مگ و پینگ بالای 300 قبلا پلی4 داشتم و بخاطر قعطی و.. تو فوت فروختمش میخام بدونم اگه وان بخرم باز هم این مشکلو دارم؟ ایکس باکس لایو چجوریه بهتر هستش یا نه؟
چند وقتیه دیویژن 2 گیر کردم نمیتونم برگردم دیویزن 1 !!! اصلا انگار طلسم شدم
![]()
من روش بازیم کاملا دفاعی هست و کلا با دفاع کردن حال میکنم. به شما پیشنهاد میکنم برای نتیجه گیری از دفاع استفاده کنید و سعی کنید اصلا گل نخورید . میتونید از روی ضد حملات استفاده ببرید و به گل برسید اما در کل بازی دفاعی خیلی بهتر هست به نظرم .