FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
آقا یه مشکل اساسی چرا و به چه حقی باشگاه بازیکن رو میفروشه مگه ما نباید قبول یا رد کنیم من همش رد کردم ولی باشگاه کار خودشو کرد میشه راهنمایی کنید

شما سرمربی نه مدیریت گاهی بازیکن ساز جدایی بزنه سر مربی کاری نمیتونه بکنه ...شما فقط و فقط سرمربی تو کریر و مدیریت با شما نیست همه پول فروش یک بازیکن رو در اختیار شما نمیزاره اگه دقت کرده باشی دو سالی هست اینجوریه شما میتانی کسی سازه رفتن زد حقوقشو ببری بالا اما گاهی با تمدید و افزایش حقوق بازیکن باز ساز جدایی میزنه و این تو فوتبال هم هست...به نظر من اینجوری طبیعی تره

آقا یه مشکل اساسی چرا و به چه حقی باشگاه بازیکن رو میفروشه مگه ما نباید قبول یا رد کنیم من همش رد کردم ولی باشگاه کار خودشو کرد میشه راهنمایی کنید

احتمالا توی نقل و انتقالات زمستانی ازت جدا شده...حواست باشه اگه یک سال به پایان قرارداد بازیکنت مونده باشه و تو تمدیدش نکنی ، هر باشگاهی میتونه توی نقل و انتقالات زمستانی با پیشنهاد افزایش حقوق ماهیانه به بازیکنت و بدون دادن پول به باشگاه(که اینجا اون باشگاه تویی) به راحتی برای فصل بعد باهاش قرارداد ببنده... پس سعی کن حتما توانتقالات تابستانی ، بازیکنایی که یه سال قراردادشون مونده و لازمشون داری رو حتما با مبلغ بالاتر باهاشون تمدید کنی!
همه این اتفاقات عکسش هم میوفته ها...ینی تو میتونی تو پنجره نقل و انتقالات زمستونی با اون شرایطی که بالا گفتم بازیکنای دیگر تیما رو به خدمت بگیری ، فقط در نظر داشته باش که باهاشون قرارداد میبندی ، اما از تابستون به تیمت ملحق میشن...دقیقا مثل کاریکه بایرن با خدمت گرفتن لواندفسکی ار درتمند انجام داد! چون آخرین فصل قرارداد لواندفسکی با درتمند بود.

برای بازی کردن تو محیط لایو یک قسمت هست تو تمام مودم ها مربوط NAT
این برای join شدن و connect شدنه و کلا برای Matchmaking
سه تا حالت داره NAT:
open\moderate\close
بهترین حالت Open که اجازه میده برای پیدا کردن حریف و Matchmaking با هر جور Nat که اونا دارن جستجو کنه
Moderate معمولیه و فقط اجازه میده با کسایی که Nat ـه moderate دارن بازی کنی
close هم که کلا بستس و نمیزاره که search کنی

بیشتر فرنگی ها هم که Nat شون بازه و تو بخاطر همین نمی تونی باهاشون بازی کنی
به سرعت اینترنت بستگی داره و اصولا روزایی که تو ایران تعطیل برای منم این قضیه پیش میاد
با عوض کردن DNS اینا میشه نتیجه گرفت ولی در حالت کلی باید isp این مشکل رفع کنه که قربونش برم تو ایران...!
باس صبر کنی تعطیلات تموم بشه دیگه.باز های دیگه رو هم تست کردی؟می تونی مولتی بزنی؟

امروز برای اولین بار توی پروکلاب یه بازی 8 نفره رو توی دیویژن5 بازی کردیم یعنی از 11 بازیکن 8 نفر بودند توی ترکیب بازی خیلی سریع شده بود خیلیم حال داد واقعا بدجور فازی داد به ما :d
دادا پس مارو هم ادد كن بيايم كلوب...پست ام كلان هافبك

برای بازی کردن تو محیط لایو یک قسمت هست تو تمام مودم ها مربوط NAT
این برای join شدن و connect شدنه و کلا برای Matchmaking
سه تا حالت داره NAT:
open\moderate\close
بهترین حالت Open که اجازه میده برای پیدا کردن حریف و Matchmaking با هر جور Nat که اونا دارن جستجو کنه
Moderate معمولیه و فقط اجازه میده با کسایی که Nat ـه moderate دارن بازی کنی
close هم که کلا بستس و نمیزاره که search کنی

بیشتر فرنگی ها هم که Nat شون بازه و تو بخاطر همین نمی تونی باهاشون بازی کنی
به سرعت اینترنت بستگی داره و اصولا روزایی که تو ایران تعطیل برای منم این قضیه پیش میاد
با عوض کردن DNS اینا میشه نتیجه گرفت ولی در حالت کلی باید isp این مشکل رفع کنه که قربونش برم تو ایران...!
باس صبر کنی تعطیلات تموم بشه دیگه.باز های دیگه رو هم تست کردی؟می تونی مولتی بزنی؟
نه رو بازیهای دیگه تست نکردم ممنونم از راهنماییت

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

بازی در کل از زمان عرضه با آپدیت ها خیلی بهتر شد . چی بود واقعا افتضاح بودش اول عرضه . امیدواریم در سال های آینده شاهد چنین ایرادات خنده دار در بازی نباشیم .

همچنان امیدوار هستیم دروازه بان ها و همچنین شوت ها با آپدیت ها مشکلاتشون رفع بشه و بهتر بشن . در کل ای کاش موقع عرضه این مشکلات رو نداشت ولی خوب به مرور زمان داره درست میشه همه مشکلات و امیدواریم در سال های آینده شاهد چنین مشکلات و باگ هایی نباشیم .

سلام من وایمکس دارم با سرعت 1مگ و پینگ بالای 300 قبلا پلی4 داشتم و بخاطر قعطی و.. تو فوت فروختمش میخام بدونم اگه وان بخرم باز هم این مشکلو دارم؟ ایکس باکس لایو چجوریه بهتر هستش یا نه؟

سلام من وایمکس دارم با سرعت 1مگ و پینگ بالای 300 قبلا پلی4 داشتم و بخاطر قعطی و.. تو فوت فروختمش میخام بدونم اگه وان بخرم باز هم این مشکلو دارم؟ ایکس باکس لایو چجوریه بهتر هستش یا نه؟
پینگت کمی بالاست،کلا وایمگس برا بازی انلاین پیشنهاد نمیشه،هر وقت یه نت خوب داشتید حتما x1 بخرید،مطمئن باشید لایوش صدها برابر از psn بهتره.

:((چند وقتیه دیویژن 2 گیر کردم نمیتونم برگردم دیویزن 1 !!! اصلا انگار طلسم شدم:(

من روش بازیم کاملا دفاعی هست و کلا با دفاع کردن حال میکنم. به شما پیشنهاد میکنم برای نتیجه گیری از دفاع استفاده کنید و سعی کنید اصلا گل نخورید . میتونید از روی ضد حملات استفاده ببرید و به گل برسید اما در کل بازی دفاعی خیلی بهتر هست به نظرم .

من روش بازیم کاملا دفاعی هست و کلا با دفاع کردن حال میکنم. به شما پیشنهاد میکنم برای نتیجه گیری از دفاع استفاده کنید و سعی کنید اصلا گل نخورید . میتونید از روی ضد حملات استفاده ببرید و به گل برسید اما در کل بازی دفاعی خیلی بهتر هست به نظرم .

کاملا موافقم ولی بعضی مواقع بازی ازدستم خارج میشه خدانکنه به این مورد تیک زدن به دلیل اینترنت مذخرفمون هم اضافه بشه که دیگه تمرکز کامل از بین میره:wacko:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or