FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
کاملا موافقم ولی بعضی مواقع بازی ازدستم خارج میشه خدانکنه به این مورد تیک زدن به دلیل اینترنت مذخرفمون هم اضافه بشه که دیگه تمرکز کامل از بین میره:wacko:

بله واقعا این اینترنت هم معضلی شده برای ما ایرانی ها . میتونید از اول بازی حالت رو دفاعی بچینید و Formation ها و Marking رو متناسب با تیم حریف بچینید . در ضمن داخل بازی هم که رفتید حواستون باشه با فلش های روی DualShok حتما نحوه بازی تیمتون رو روی فوق دفاعی ( Ultra Defense) قرار بدید و کاملا دفاعی بازی کنید و توپ رو دور کنید . یکم که بازی کنید دستتون میاد و متوجه میشید خیلی خوب نتیجه میگیرید با این کار تمام تیم حریف جلو میکشه و راحت تر میتونید از ضد حملات برق آساتون استفاده کنید و کاملا نتیجه میگیرید .

بله واقعا این اینترنت هم معضلی شده برای ما ایرانی ها . میتونید از اول بازی حالت رو دفاعی بچینید و Formation ها و Marking رو متناسب با تیم حریف بچینید . در ضمن داخل بازی هم که رفتید حواستون باشه با فلش های روی DualShok حتما نحوه بازی تیمتون رو روی فوق دفاعی ( Ultra Defense) قرار بدید و کاملا دفاعی بازی کنید و توپ رو دور کنید . یکم که بازی کنید دستتون میاد و متوجه میشید خیلی خوب نتیجه میگیرید با این کار تمام تیم حریف جلو میکشه و راحت تر میتونید از ضد حملات برق آساتون استفاده کنید و کاملا نتیجه میگیرید .

شاید روبرو بعضیا اینجور جواب بده
ولی وقتی بزاری رو الترا دفنس موقع حمله تعداد بازیکنات کمن
اگر حریفت یکم پرس بلد باشه راحت توپ لو میره
بهترین راه نتیجه گیری تو این فیفا
فقط و فقط تمرکز داشتن رو بازیه،،باسیستم هجومیم با دقت بازی کنی راحت میشه نتیجه گرفت
حالا بماند که بعضی وقتا هرچقدم بی اشتباه بازی میکنی
دروازبانا خودشون یاردوازدهم حریف میشن و گل میکنن تو پاچه ادم

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

خیلی ممنون بابت راهنمایی راستی این man Markingها رو نمیتونم پیدا کنم کجاست دقیقا؟

امروز برای اولین بار توی پروکلاب یه بازی 8 نفره رو توی دیویژن5 بازی کردیم یعنی از 11 بازیکن 8 نفر بودند توی ترکیب بازی خیلی سریع شده بود خیلیم حال داد واقعا بدجور فازی داد به ما :d

برادر من یه ساله توی PC فیفا14 محو این بخش Pro club شدم
طوری که فقط بخاطر این بخش بازی دارم کنسول نسل جدید میخرم تا با گرافیک بالاتر بازی کنم
البته توی این یه سال یه تیم فوق العاده بستیم که توشون فقط من از آسیام.هرشب با 7 8 بازیکن شروع میکنیم کم کم یازده نفر میشیم
بدی این بخش اینه به سختی میتونید بازیکنی پیدا کنید که در اختیار تیم باشه و برای تیم بازی کنه چه توی دفاع چه تو فاز هجومی
یه دروازه بانم داریم لهستانیه میتونم بگم 70% تک به تک هارو هم میگیره فوقالعادس این بشر :D
تنها حسرتم اینه که تیمی که تک تک افرادشو میشناسم و همشونم گلچین شده از بهترینا هستن توی پستشون اگه کنسول بخرم باید ازاین تیم دل بکنم

برادر من یه ساله توی PC فیفا14 محو این بخش Pro club شدم
طوری که فقط بخاطر این بخش بازی دارم کنسول نسل جدید میخرم تا با گرافیک بالاتر بازی کنم
البته توی این یه سال یه تیم فوق العاده بستیم که توشون فقط من از آسیام.هرشب با 7 8 بازیکن شروع میکنیم کم کم یازده نفر میشیم
بدی این بخش اینه به سختی میتونید بازیکنی پیدا کنید که در اختیار تیم باشه و برای تیم بازی کنه چه توی دفاع چه تو فاز هجومی
یه دروازه بانم داریم لهستانیه میتونم بگم 70% تک به تک هارو هم میگیره فوقالعادس این بشر :D
تنها حسرتم اینه که تیمی که تک تک افرادشو میشناسم و همشونم گلچین شده از بهترینا هستن توی پستشون اگه کنسول بخرم باید ازاین تیم دل بکنم
اره ميفهمم chi migi ولي بعضي وقتها كار gere ميخوره بايد تكروي كرد :d

حالت دفاعی یا همون Ultra Defense خوبیش اینه که اگر دقت کنید گل نمیخورید به هیچ وجه حالا شما میتونید تیموتون رو طوری بردارید و ترکیبتون رو بچینید که بازیکن های سرعتی رو زود به راه بندازید توی ضد حملات تا توپ رو سریع جلو ببرن من از این راه استفاده میکنم و واقعا هم جواب میده . کسایی رو که فکر نمیکردم بتونم ببرم رو 1-0 بردمشون . رو این حالت حریف کاملا از دفاع غافل میمونه و دیگه کامل جلو میکشه و با بازیکن سرعتیتون راحت میتونید توپ رو جلو بیارید و خطر آفرین بشید خیلی وقت ها هم که دیگه حریف مجبور به خطا کردن و یا پنالتی دادن میشه . برای یارگیری نفر به نفر یا همون Man Marking شما همون جایی که Team ManageMent هستین میتونید پیداش کنید راحت و بازیکن هاتون رو تعیین کنید کدوم بازیکن های حریف رو یارگیری کنن و دیگه کلا از کار میندازنشون و نمیزارن توپ بهشون برسه .

مسی در صفحه توئیترش نوشت:" منتظر بازی مقابل سیتی در یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ هستم. دیدار جالبی برابر دوستم ‏سرخیو آگوئرو که همیشه در پلی استیشن شکستش می دهم، خواهد بود. حالا باید دید در زمین چه اتفاقی رخ خواهد داد."‏

مسی هم فیفا بازه ها!!!:>
یعنی به نظرتون دیویژن چنده؟:d

آخرین ویرایش:
مسی در صفحه توئیترش نوشت:" منتظر بازی مقابل سیتی در یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ هستم. دیدار جالبی برابر دوستم ‏سرخیو آگوئرو که همیشه در پلی استیشن شکستش می دهم، خواهد بود. حالا باید دید در زمین چه اتفاقی رخ خواهد داد."‏

مسی هم فیفا بازه ها!!!:>
یعنی به نظرتون دیویژن چنده؟:d
مسی معلومه فیفا بازه!
قبلا خبرش اومده بود به صورت ناشناس فیفا بازی میکنه و با تیکی تاکا اعصاب حریفو میریزه بهم... به طوری که مسیج های ناجور میاد براش:دی
خبر قدیمیه البته

سلام شما دفندینگ بازی رو لجیسی میزارید یا تاکتیکال و تفاوتشون چیه؟

دفندینگ توی بازی به سبک بازی شما بستگی داره . بهترین نوع دفاع که میتونید باهاش نتیجه بگیرید اینه که کلا ترکیب جدید بچینید و Formation رو تغییر بدید و با استفاده از امکانات دفاعی چیدن بهترین ترکیب رو برای تیمتون بچینید مثلا یار های سرعتی رو کناره ها قرار بدید تا توپ رو که بدست آوردید سریع براشون بفرستید و ضد حمله ایجاد کنید و دروازه ی حریف رو تهدید کنید در کل دفاعی بازی کردن باید شخصی سازی بشه تا نتیجه بده .

دفندینگ توی بازی به سبک بازی شما بستگی داره . بهترین نوع دفاع که میتونید باهاش نتیجه بگیرید اینه که کلا ترکیب جدید بچینید و Formation رو تغییر بدید و با استفاده از امکانات دفاعی چیدن بهترین ترکیب رو برای تیمتون بچینید مثلا یار های سرعتی رو کناره ها قرار بدید تا توپ رو که بدست آوردید سریع براشون بفرستید و ضد حمله ایجاد کنید و دروازه ی حریف رو تهدید کنید در کل دفاعی بازی کردن باید شخصی سازی بشه تا نتیجه بده .

من رو legacy که میزارم توپ گیری تو بازی خیلی بهتر میشه

من رو legacy که میزارم توپ گیری تو بازی خیلی بهتر میشه

بله به هر حال Legacy هم یکی از بهترین نوع دفاع ها هست البته اگر ترکیب تیمتون رو باهاش هماهنگ کنید به طوری که گفتم عالی تر هم میشه و راحت میتونید نتیجه بگیرید .

بحث های اخیر ادمو یاد فیفا12 میندازه ;))

- - -ویرایش - - -

اقا هرکی پروکلاب حالیشه و بازی میکنه اد کنه
از دادن توضیحات تکمیلی در مورد بخش پروکلاب بشدت معذوریم ;))

سلام بچه ها
من الان 3 روزه توی بازی آنلاین مشکل پیدا کردم
خیلی لگ دارم،پینگم هم خوبه،الان لندن رو هم زیر 200 پینگ میکنم
شاتل دارم و قبلا خیلی رازی بودم،ولی الان خیلی بد شده،البته 2-3 روز اعلام میکردن اختلال دارن ولی الان میگن خوب شده،سرعت دانلودم هم خوبه.
توی اتصال به psn هم خیلی ارور میده!!فک میکنید مشکل از چیه؟!

سلام بچه ها
من الان 3 روزه توی بازی آنلاین مشکل پیدا کردم
خیلی لگ دارم،پینگم هم خوبه،الان لندن رو هم زیر 200 پینگ میکنم
شاتل دارم و قبلا خیلی رازی بودم،ولی الان خیلی بد شده،البته 2-3 روز اعلام میکردن اختلال دارن ولی الان میگن خوب شده،سرعت دانلودم هم خوبه.
توی اتصال به psn هم خیلی ارور میده!!فک میکنید مشکل از چیه؟!
تايم اوت اينا نداري؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or