آخرین ویرایش:
کاملا موافقم ولی بعضی مواقع بازی ازدستم خارج میشه خدانکنه به این مورد تیک زدن به دلیل اینترنت مذخرفمون هم اضافه بشه که دیگه تمرکز کامل از بین میره:wacko:
بله واقعا این اینترنت هم معضلی شده برای ما ایرانی ها . میتونید از اول بازی حالت رو دفاعی بچینید و Formation ها و Marking رو متناسب با تیم حریف بچینید . در ضمن داخل بازی هم که رفتید حواستون باشه با فلش های روی DualShok حتما نحوه بازی تیمتون رو روی فوق دفاعی ( Ultra Defense) قرار بدید و کاملا دفاعی بازی کنید و توپ رو دور کنید . یکم که بازی کنید دستتون میاد و متوجه میشید خیلی خوب نتیجه میگیرید با این کار تمام تیم حریف جلو میکشه و راحت تر میتونید از ضد حملات برق آساتون استفاده کنید و کاملا نتیجه میگیرید .
بله واقعا این اینترنت هم معضلی شده برای ما ایرانی ها . میتونید از اول بازی حالت رو دفاعی بچینید و Formation ها و Marking رو متناسب با تیم حریف بچینید . در ضمن داخل بازی هم که رفتید حواستون باشه با فلش های روی DualShok حتما نحوه بازی تیمتون رو روی فوق دفاعی ( Ultra Defense) قرار بدید و کاملا دفاعی بازی کنید و توپ رو دور کنید . یکم که بازی کنید دستتون میاد و متوجه میشید خیلی خوب نتیجه میگیرید با این کار تمام تیم حریف جلو میکشه و راحت تر میتونید از ضد حملات برق آساتون استفاده کنید و کاملا نتیجه میگیرید .
امروز برای اولین بار توی پروکلاب یه بازی 8 نفره رو توی دیویژن5 بازی کردیم یعنی از 11 بازیکن 8 نفر بودند توی ترکیب بازی خیلی سریع شده بود خیلیم حال داد واقعا بدجور فازی داد به ما :d
اره ميفهمم chi migi ولي بعضي وقتها كار gere ميخوره بايد تكروي كرد :dبرادر من یه ساله توی PC فیفا14 محو این بخش Pro club شدم
طوری که فقط بخاطر این بخش بازی دارم کنسول نسل جدید میخرم تا با گرافیک بالاتر بازی کنم
البته توی این یه سال یه تیم فوق العاده بستیم که توشون فقط من از آسیام.هرشب با 7 8 بازیکن شروع میکنیم کم کم یازده نفر میشیم
بدی این بخش اینه به سختی میتونید بازیکنی پیدا کنید که در اختیار تیم باشه و برای تیم بازی کنه چه توی دفاع چه تو فاز هجومی
یه دروازه بانم داریم لهستانیه میتونم بگم 70% تک به تک هارو هم میگیره فوقالعادس این بشر
تنها حسرتم اینه که تیمی که تک تک افرادشو میشناسم و همشونم گلچین شده از بهترینا هستن توی پستشون اگه کنسول بخرم باید ازاین تیم دل بکنم
مسی معلومه فیفا بازه!مسی در صفحه توئیترش نوشت:" منتظر بازی مقابل سیتی در یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ هستم. دیدار جالبی برابر دوستم سرخیو آگوئرو که همیشه در پلی استیشن شکستش می دهم، خواهد بود. حالا باید دید در زمین چه اتفاقی رخ خواهد داد."
مسی هم فیفا بازه ها!!! یعنی به نظرتون دیویژن چنده؟:d
سلام شما دفندینگ بازی رو لجیسی میزارید یا تاکتیکال و تفاوتشون چیه؟
دفندینگ توی بازی به سبک بازی شما بستگی داره . بهترین نوع دفاع که میتونید باهاش نتیجه بگیرید اینه که کلا ترکیب جدید بچینید و Formation رو تغییر بدید و با استفاده از امکانات دفاعی چیدن بهترین ترکیب رو برای تیمتون بچینید مثلا یار های سرعتی رو کناره ها قرار بدید تا توپ رو که بدست آوردید سریع براشون بفرستید و ضد حمله ایجاد کنید و دروازه ی حریف رو تهدید کنید در کل دفاعی بازی کردن باید شخصی سازی بشه تا نتیجه بده .
من رو legacy که میزارم توپ گیری تو بازی خیلی بهتر میشه
تايم اوت اينا نداري؟سلام بچه ها
من الان 3 روزه توی بازی آنلاین مشکل پیدا کردم
خیلی لگ دارم،پینگم هم خوبه،الان لندن رو هم زیر 200 پینگ میکنم
شاتل دارم و قبلا خیلی رازی بودم،ولی الان خیلی بد شده،البته 2-3 روز اعلام میکردن اختلال دارن ولی الان میگن خوب شده،سرعت دانلودم هم خوبه.
توی اتصال به psn هم خیلی ارور میده!!فک میکنید مشکل از چیه؟!