آخرین ویرایش:
دوستانی که کریر مود میرن توصیه ای برای پیشرفت بازیکنا ندارن؟؟
من الان تو کریر بارسا ترشتگن و کوکه رو دارم و مرتب هم بازی می کنن ولی الان یک ساله هیچ کدوم پیشرفت نکردن. خیر سرمون واسه ژاوی جانشین خریدیم:d
صبور باشعملکردشون در زمین چطور بوده ؟ چون فقط بازی دادن در بالا رفتن قدرت تاثیر نداره و آمار کلین شیت و پاس گل و ... هم مهمه . ضمن اینکه سرعت و زمان رشد بازیکن ها هم مهمه . یک سری بازیکنا هستن که ممکنه یکی دو فصل طول بکشه به مرحله پیشرفت برسن اما وقتی برسن خوب پیشرفت می کنن
از نظر حقوق هفتگی هم سعی کن راضی نگهشون داری کوکه و ترشتگن بازیکن های مستعدی هستن و احتمال داره مرحله رشدشون یکم دیر شروع بشه . تنها بازیکن جوون بزرگی که من دیدم اینطور نیست دراکسلره . لامصب هر چقدر هم بهش بازی میدادم یکم پیشرفت نمیکرد . آخر فصل هم رفتم 8 میلیون فروختمش به همون شالکه به جاش استعدادیابم فرستادم آلمان واسم هاکان چالهونوگلو ! پیدا کرد خریدمش توی یه فصل از 78 رسید 81
![]()
خداییش امسال کریر مد رو هیچ دستی توش نزدن و کار خاصی انجام ندادنو اشکال نداره امسال رو میبخشیم به خاطر جو و اتمسفر عالی بازی در فیفا 15حداقلش تو بخش کریر این جو و اتمسفر بازی لذت بازی کردن تو کریر مد رو بالا تر برده ولی سال بعد و در فیفا 16 باید این بخش کریر مد رو ویژگی های جدید زیادی بهش اضافه کنن البته امیدوارم که اضافه کنن ..........
مثل دریافت توپ طلا و کفش طلا و بهترین بازیکن جهان و اروپا و حاشیه های جدید و خیلی خیلی چیزای دیگه که میشه به کریر مد اضافه کرد ....
در ضمن اصلا منظورم این نیست که کریر مد فیفا ضعیف هستش نه اصلا خیلی هم عالیه منظورم بیشتر این هستش که این بخش نسبت به نسخه فیفا 14 ویژگی جدیدی بهش اضافه نشده .... خلاصه گیر ندین دیگه کلی گفتم :d
ببینیم چی میشه ......
آقایون فیفا باز خواهشا برید تو این سایت FIFPlay سمت راست بخش رای گیری Iranian League رو انتخاب کنید و پایین کادر Vote رو بزنید تا بیشترین رای رو کسب کنیم و شاید لیگمون تو Fifa 16 به بازی اضافه بشه . خواهشا به بقیه هم اطلاع بدین و همه جا پخش کنید . پارسال ترکیه اول شد گذاشتنش تو بازی . کلمبیا و شیلی هم همینطور. به هر حال هر جور مایلید عمل کنید .
من هرسال شرکت میکنم ، بی فایده و فکرکنم اصلا بیخودی هستش چون من یادمه از فیفا 13 بود یا 12 رای میدادم.آقایون فیفا باز خواهشا برید تو این سایت FIFPlay سمت راست بخش رای گیری Iranian League رو انتخاب کنید و پایین کادر Vote رو بزنید تا بیشترین رای رو کسب کنیم و شاید لیگمون تو Fifa 16 به بازی اضافه بشه . خواهشا به بقیه هم اطلاع بدین و همه جا پخش کنید . پارسال ترکیه اول شد گذاشتنش تو بازی . کلمبیا و شیلی هم همینطور. به هر حال هر جور مایلید عمل کنید .
سلام برایه منم همینجوره اینترنتم شاتل اعصاب نزاشته همش لگ یا وسط بازی میپره بیرون جوری که دیگه قابل بازی نیست!تازگیا اینجور شدهسلام بچه ها
من الان 3 روزه توی بازی آنلاین مشکل پیدا کردم
خیلی لگ دارم،پینگم هم خوبه،الان لندن رو هم زیر 200 پینگ میکنم
شاتل دارم و قبلا خیلی رازی بودم،ولی الان خیلی بد شده،البته 2-3 روز اعلام میکردن اختلال دارن ولی الان میگن خوب شده،سرعت دانلودم هم خوبه.
توی اتصال به psn هم خیلی ارور میده!!فک میکنید مشکل از چیه؟!