FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دوستانی که کریر مود میرن توصیه ای برای پیشرفت بازیکنا ندارن؟؟:)
من الان تو کریر بارسا ترشتگن و کوکه رو دارم و مرتب هم بازی می کنن ولی الان یک ساله هیچ کدوم پیشرفت نکردن. خیر سرمون واسه ژاوی جانشین خریدیم:d

دوستانی که کریر مود میرن توصیه ای برای پیشرفت بازیکنا ندارن؟؟:)
من الان تو کریر بارسا ترشتگن و کوکه رو دارم و مرتب هم بازی می کنن ولی الان یک ساله هیچ کدوم پیشرفت نکردن. خیر سرمون واسه ژاوی جانشین خریدیم:d

صبور باش :دی عملکردشون در زمین چطور بوده ؟ چون فقط بازی دادن در بالا رفتن قدرت تاثیر نداره و آمار کلین شیت و پاس گل و ... هم مهمه . ضمن اینکه سرعت و زمان رشد بازیکن ها هم مهمه . یک سری بازیکنا هستن که ممکنه یکی دو فصل طول بکشه به مرحله پیشرفت برسن اما وقتی برسن خوب پیشرفت می کنن :دی از نظر حقوق هفتگی هم سعی کن راضی نگهشون داری کوکه و ترشتگن بازیکن های مستعدی هستن و احتمال داره مرحله رشدشون یکم دیر شروع بشه . تنها بازیکن جوون بزرگی که من دیدم اینطور نیست دراکسلره . لامصب هر چقدر هم بهش بازی میدادم یکم پیشرفت نمیکرد . آخر فصل هم رفتم 8 میلیون فروختمش به همون شالکه به جاش استعدادیابم فرستادم آلمان واسم هاکان چالهونوگلو ! پیدا کرد خریدمش توی یه فصل از 78 رسید 81 :دی

صبور باش :دی عملکردشون در زمین چطور بوده ؟ چون فقط بازی دادن در بالا رفتن قدرت تاثیر نداره و آمار کلین شیت و پاس گل و ... هم مهمه . ضمن اینکه سرعت و زمان رشد بازیکن ها هم مهمه . یک سری بازیکنا هستن که ممکنه یکی دو فصل طول بکشه به مرحله پیشرفت برسن اما وقتی برسن خوب پیشرفت می کنن :دی از نظر حقوق هفتگی هم سعی کن راضی نگهشون داری کوکه و ترشتگن بازیکن های مستعدی هستن و احتمال داره مرحله رشدشون یکم دیر شروع بشه . تنها بازیکن جوون بزرگی که من دیدم اینطور نیست دراکسلره . لامصب هر چقدر هم بهش بازی میدادم یکم پیشرفت نمیکرد . آخر فصل هم رفتم 8 میلیون فروختمش به همون شالکه به جاش استعدادیابم فرستادم آلمان واسم هاکان چالهونوگلو ! پیدا کرد خریدمش توی یه فصل از 78 رسید 81 :دی

والا فرمشون که همیشه خوب بوده و ترشتگن هم بعد از کاسیاس بیشترین کلین شیت رو تو لالیگا داشته. کوکه هم گل و پاس گلش زیاد بوده:d
البته بعضی بازیکنا هم تو این یه سال خیلی پیشرفت کردن. پیکه شده 87، مونتویا 80 و نیمار هم 90 شده.
حالا باید ببینیم در ادامه چی میشه ولی بعید میدونم از این دوتا بخاری بلند شه:d

دوستان اگه خواستند یه بازی فرندلی خوب و جذاب رو تجربه کنند ، ادد کنند بازی کنیم :D :

Ali_Scofield

سعی میکنم بازی زیبا ارائه بدم تا اینکه از باگ استفاده کنم .. ;; )

[h=2]ايسکو، ستاره جوان رئال، با انتشار يک عکس در صفحه توئيترش، از يکي از رازهاي اردوي رئال، ‏پرده برداشت.:[/h] او با انتشار این عکس، نوشت:" وقتی دنی کارواخال در پلی استیشن می ‏بازد، چنین اتفاقی می افتد!"‏

00998797.jpg

خداییش امسال کریر مد رو هیچ دستی توش نزدن و کار خاصی انجام ندادن :( و اشکال نداره امسال رو میبخشیم به خاطر جو و اتمسفر عالی بازی در فیفا 15حداقلش تو بخش کریر این جو و اتمسفر بازی لذت بازی کردن تو کریر مد رو بالا تر برده ولی سال بعد و در فیفا 16 باید این بخش کریر مد رو ویژگی های جدید زیادی بهش اضافه کنن البته امیدوارم که اضافه کنن .......... :|

مثل دریافت توپ طلا و کفش طلا و بهترین بازیکن جهان و اروپا و حاشیه های جدید و خیلی خیلی چیزای دیگه که میشه به کریر مد اضافه کرد ....

در ضمن اصلا منظورم این نیست که کریر مد فیفا ضعیف هستش نه اصلا خیلی هم عالیه منظورم بیشتر این هستش که این بخش نسبت به نسخه فیفا 14 ویژگی جدیدی بهش اضافه نشده .... خلاصه گیر ندین دیگه کلی گفتم :d

ببینیم چی میشه ......

خداییش امسال کریر مد رو هیچ دستی توش نزدن و کار خاصی انجام ندادن :( و اشکال نداره امسال رو میبخشیم به خاطر جو و اتمسفر عالی بازی در فیفا 15حداقلش تو بخش کریر این جو و اتمسفر بازی لذت بازی کردن تو کریر مد رو بالا تر برده ولی سال بعد و در فیفا 16 باید این بخش کریر مد رو ویژگی های جدید زیادی بهش اضافه کنن البته امیدوارم که اضافه کنن .......... :|

مثل دریافت توپ طلا و کفش طلا و بهترین بازیکن جهان و اروپا و حاشیه های جدید و خیلی خیلی چیزای دیگه که میشه به کریر مد اضافه کرد ....

در ضمن اصلا منظورم این نیست که کریر مد فیفا ضعیف هستش نه اصلا خیلی هم عالیه منظورم بیشتر این هستش که این بخش نسبت به نسخه فیفا 14 ویژگی جدیدی بهش اضافه نشده .... خلاصه گیر ندین دیگه کلی گفتم :d

ببینیم چی میشه ......

موافقم!
الان دو سه نسخه هست روی کریر اصلا کار نمی کنن و تمرکزشون رو کاملا از روش برداشتن و روی بخشای دیگه مثل Ultimate team گذاشتن. بهتره از شماره بعدی یه دستی به سر و روی کریر بکشن:)

آقایون فیفا باز خواهشا برید تو این سایت FIFPlay سمت راست بخش رای گیری Iranian League رو انتخاب کنید و پایین کادر Vote رو بزنید تا بیشترین رای رو کسب کنیم و شاید لیگمون تو Fifa 16 به بازی اضافه بشه . خواهشا به بقیه هم اطلاع بدین و همه جا پخش کنید . پارسال ترکیه اول شد گذاشتنش تو بازی . کلمبیا و شیلی هم همینطور. به هر حال هر جور مایلید عمل کنید .

آقایون فیفا باز خواهشا برید تو این سایت FIFPlay سمت راست بخش رای گیری Iranian League رو انتخاب کنید و پایین کادر Vote رو بزنید تا بیشترین رای رو کسب کنیم و شاید لیگمون تو Fifa 16 به بازی اضافه بشه . خواهشا به بقیه هم اطلاع بدین و همه جا پخش کنید . پارسال ترکیه اول شد گذاشتنش تو بازی . کلمبیا و شیلی هم همینطور. به هر حال هر جور مایلید عمل کنید .

اینا مگه بیکارن لیگ ایرانو اضافه کنن؟؟ چه سودی داره براشون؟ وقتی ملت اکثرا پایرت خورن گرفتن چرا EA باید زحمت گرفتن لایسنس ایران رو به خودش بده؟:|

من هرسال شرکت میکنم ، بی فایده و فکرکنم اصلا بیخودی هستش چون من یادمه از فیفا 13 بود یا 12 رای میدادم.

تا حدودی درباره اضافه کردن ایران به Fifa 16 درست میفرمائید اما بالاخره رای گیری هست که نتایجش در سال های قبل انجام شده مثلا ترکیه و کلمبیا و شیلی . حالا درسته یکسری ها با پول لیگ هاشون رو اضافه کردن مثل عربستان . اما بالاخره مشخص هست که توجه دارن به این رای گیری سازندگان Fifa . لیگ ترکیه تا چند سال پیش بودش منتهاش به خاطر اون تبانی ای که توی لیگشون شد و یکسری مسائل دیگه لیگشون رو حذف کردن که خوب بعد از رفع مشکلات و زیاد بودن رای هاشون دوباره اضافه کردن . اما امسال لیگ برزیل هم به خاطر یکسری مشکلات حذف کردن و بعد از رفع مشکلات صد در صد دوباره به بازی اضافه میشه همچنین تیم های ملی بیشتر هم اضافه میشه. اما ما برای اینکه به لیگ ما و تیم ملی ما توجه بکنن مجبوریم با شرکت در همچین رای گیری هایی خودمون رو بیاریم بالا تا ببینند ما رو . باز هم از دوستان خواهش میکنم به سایت FIFPlay برن و سمت راست بخش رای گیری Iranian League رو انتخاب کنند و پایین کادر Vote رو بزنند تا بلکه لیگ ایران و همچنین تیم ملی ایران در بازی Fifa 16 اضافه بشه به بازی . خواهش بحث رای گیری رو همه جا پخش کنید تا همه رای بدن و شرکت کنند . این حداقل کاری هست که میتونیم هر سال انجام بدیم . چند ثانیه وقتتون رو بیشتر نمیگیره .

سلام بچه ها
من الان 3 روزه توی بازی آنلاین مشکل پیدا کردم
خیلی لگ دارم،پینگم هم خوبه،الان لندن رو هم زیر 200 پینگ میکنم
شاتل دارم و قبلا خیلی رازی بودم،ولی الان خیلی بد شده،البته 2-3 روز اعلام میکردن اختلال دارن ولی الان میگن خوب شده،سرعت دانلودم هم خوبه.
توی اتصال به psn هم خیلی ارور میده!!فک میکنید مشکل از چیه؟!
سلام برایه منم همینجوره اینترنتم شاتل اعصاب نزاشته همش لگ یا وسط بازی میپره بیرون جوری که دیگه قابل بازی نیست!تازگیا اینجور شده

بهترین اینترنت مال مخابرات هست . البته اون هم افتضاحیه برای خودش اما خوب کمتر اذیت میشید . قیمتش هم پایین تره . حد اقل فیفا رو درست بتونید بازی کنید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or