FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بهترین اینترنت مال مخابرات هست . البته اون هم افتضاحیه برای خودش اما خوب کمتر اذیت میشید . قیمتش هم پایین تره . حد اقل فیفا رو درست بتونید بازی کنید .
آره دوست عزیز بهترین سرویس رو الان مخابرات میده 1 مگ نامحدود دارم راحت دارم بازی میکنم .....
5 شنبه تو سیزن یه سرچ زدم واسه حریف نگو از دوستان خودمون هست ( arshiasisi ) لامصب عجب بازی داشت دهنمو آسفالت کرده بود نمیدونم 3 خوردم یا 4 تا البته نمیخوام باختمو توجیح کنم ولی بی انصاف آرزانتین رو ورداشته بود :d منم منچستر یونایتد با اون دفاعش :|
دوستان یه سر به تاپیک pes زدم داشتن از پنگوئن / شتر مرغ / ماسک / و .... اینا صحبت میکردن یه لحظه شک کردم تو تاپیک pes هستم :|

یه سوال برام پیش اومده. اونم این که دقیقا امسال پیس 2015 از چه لحاظ تونست فیفا 15 را شکست بده؟

والا متای هر دو بازی دقیقا 82 هستش و فیفا فقط 3 تا نقد کم تر از پیس 2015 داره.

شاید با هم برابر امسال شده باشن ولی این که حرف از برتری پیس زده میشه برام خیلی عجیبه.

یه سوال برام پیش اومده. اونم این که دقیقا امسال پیس 2015 از چه لحاظ تونست فیفا 15 را شکست بده؟

شاید با هم برابر امسال شده باشن ولی این که حرف از برتری پیس زده میشه برام خیلی عجیبه.
فیفا رو مخه کلا... باگ های بازی خصوصا... گرافیکی نیستن در مورد گیم پلیه -_-

دلیل اصلی اینکه بیشتری ها Pes 2015 رو برنده میدونن و حتی طرفداران Fifa هم کم و بیش دیگه این رو پذیرفتن این بود که Pes چند سالی بود در حد و اندازه های خودش ظاهر نمی شد و ضعیف بود. به نوعی افتضاح بود . و Fifa هم وقتی دید راحت برنده ی میدان هست تنبلی کرد و پیشرفت خاصی رو انجام نداد و برای همین هم هر سال برنده بود . اما توی نسخه های 2015 دوباره Pes خوب ظاهر شد و به نوعی تلافی چند سال ضعیف بودنشو کرد . اما Fifa باز هم دسته کم گرفته بود. و به همین علت امسال واقعا Pes خیلی خوب ظاهر شد و برنده میدان شد .

دلیل اصلی اینکه بیشتری ها Pes 2015 رو برنده میدونن و حتی طرفداران Fifa هم کم و بیش دیگه این رو پذیرفتن این بود که Pes چند سالی بود در حد و اندازه های خودش ظاهر نمی شد و ضعیف بود. به نوعی افتضاح بود . و Fifa هم وقتی دید راحت برنده ی میدان هست تنبلی کرد و پیشرفت خاصی رو انجام نداد و برای همین هم هر سال برنده بود . اما توی نسخه های 2015 دوباره Pes خوب ظاهر شد و به نوعی تلافی چند سال ضعیف بودنشو کرد . اما Fifa باز هم دسته کم گرفته بود. و به همین علت امسال واقعا Pes خیلی خوب ظاهر شد و برنده میدان شد .

اگر PES برنده ی میدان بود که حداقل جزو 20تای اول تو صدر فروش بود :دی

با اینکه PES نسبت به نسخه های قبلی خودش بهتره اما همچنان در مقابل فیفا ضعیفه .

استاد ، شما PSN ID ندارید ، چجوری آنلاین بازی میکنید ؟!! اگر داری بذار حداقل ببینم در چه حدی :دی

دوستان شما هم وقتی از Online Friendlies بازی میکنید ، بازی هاتونو حساب نمیکنه ؟ یعنی تا آخر بازی میکنید ولی هیچ امتیازی به کسی نمیده ، انگار بازی انجام نشده ، اینجوری شده کسی ؟

دوستان شما هم وقتی از Online Friendlies بازی میکنید ، بازی هاتونو حساب نمیکنه ؟ یعنی تا آخر بازی میکنید ولی هیچ امتیازی به کسی نمیده ، انگار بازی انجام نشده ، اینجوری شده کسی ؟

این مشکل من و اکثر بچه ها توی فیفا 13 و 14 داشتیم اما خداروشکر توی 15 حداقل برای من هنوز اینطوری نشده :دی

واسه منم چند روز پیشا اینجوری شد شانسیه یهو شانست میزنه اینطوری میشه کلا این چیزا توی فیفا عادیه از زمان فیفا11 که من انلاین میزدمو تروفیهای انلاینش روی اکانتم موجوده این مشکل هر ساله بوده

سلام نت ما هم ساعت ۲شب به بعد پینگ درست میشه جدیدا دیکه فایده نداره fut فقط friendlies جواب میده دوستانی که دوست دارن مراسم گلریزان بگیرن برا من تازه کار ادد بفرمایین ممنون
mehrdad1368

Sent from my iPhone using Tapatalk

آره دوست عزیز بهترین سرویس رو الان مخابرات میده 1 مگ نامحدود دارم راحت دارم بازی میکنم .....
5 شنبه تو سیزن یه سرچ زدم واسه حریف نگو از دوستان خودمون هست ( arshiasisi ) لامصب عجب بازی داشت دهنمو آسفالت کرده بود نمیدونم 3 خوردم یا 4 تا البته نمیخوام باختمو توجیح کنم ولی بی انصاف آرزانتین رو ورداشته بود :d منم منچستر یونایتد با اون دفاعش :|
دوستان یه سر به تاپیک pes زدم داشتن از پنگوئن / شتر مرغ / ماسک / و .... اینا صحبت میکردن یه لحظه شک کردم تو تاپیک pes هستم :|
شما از اینترنت مخابرات راضی هستید؟؟؟
شاتل دارم من خیلی راضی بودم ولی الان 1 هفته هستش که خیلی بد شده،میگن مشکل افت سرعت خارج از شبکه هستش!!البته هزینش هم خیلی بالاتره.
میخوام مخابرات بگیرم میترسم برای بازی آنلاین خوب نباشه!!

شاتل دارم من خیلی راضی بودم ولی الان 1 هفته هستش که خیلی بد شده،میگن مشکل افت سرعت خارج از شبکه هستش!!البته هزینش هم خیلی بالاتره.

در یک کلام عالیه اینترنت مخابرات شک نکن من از وقتی ps3 داشتم تا الان که یک سالی میشه 4 گرفتم با اینترنت مخابرات کار میکنم همیشه هم خوب بوده

Sent from my iPhone5s using Tapatalk

کاملا راضی هستم .. نامحدود مخابرات رو بگیر خیلی خوبه و به صرفه تره .... من یکی از دوستانم تو آسیانک کار میکنه خودش میگفت بهترین سرئیس رو مخابرات میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or