آخرین ویرایش:
آره دوست عزیز بهترین سرویس رو الان مخابرات میده 1 مگ نامحدود دارم راحت دارم بازی میکنم .....بهترین اینترنت مال مخابرات هست . البته اون هم افتضاحیه برای خودش اما خوب کمتر اذیت میشید . قیمتش هم پایین تره . حد اقل فیفا رو درست بتونید بازی کنید .
فیفا رو مخه کلا... باگ های بازی خصوصا... گرافیکی نیستن در مورد گیم پلیه -_-یه سوال برام پیش اومده. اونم این که دقیقا امسال پیس 2015 از چه لحاظ تونست فیفا 15 را شکست بده؟
والا متای هر دو بازی دقیقا 82 هستش و فیفا فقط 3 تا نقد کم تر از پیس 2015 داره.
شاید با هم برابر امسال شده باشن ولی این که حرف از برتری پیس زده میشه برام خیلی عجیبه.
دوستان من چون FUT و سیزن کم میزنم یه سوال مبتدی داشتم :d
این تایم بازی رو که رو 6 دقیقست از کجا تغییر بدم ؟
یه سوال برام پیش اومده. اونم این که دقیقا امسال پیس 2015 از چه لحاظ تونست فیفا 15 را شکست بده؟
والا متای هر دو بازی دقیقا 82 هستش و فیفا فقط 3 تا نقد کم تر از پیس 2015 داره.
شاید با هم برابر امسال شده باشن ولی این که حرف از برتری پیس زده میشه برام خیلی عجیبه.
دلیل اصلی اینکه بیشتری ها Pes 2015 رو برنده میدونن و حتی طرفداران Fifa هم کم و بیش دیگه این رو پذیرفتن این بود که Pes چند سالی بود در حد و اندازه های خودش ظاهر نمی شد و ضعیف بود. به نوعی افتضاح بود . و Fifa هم وقتی دید راحت برنده ی میدان هست تنبلی کرد و پیشرفت خاصی رو انجام نداد و برای همین هم هر سال برنده بود . اما توی نسخه های 2015 دوباره Pes خوب ظاهر شد و به نوعی تلافی چند سال ضعیف بودنشو کرد . اما Fifa باز هم دسته کم گرفته بود. و به همین علت امسال واقعا Pes خیلی خوب ظاهر شد و برنده میدان شد .
دوستان شما هم وقتی از Online Friendlies بازی میکنید ، بازی هاتونو حساب نمیکنه ؟ یعنی تا آخر بازی میکنید ولی هیچ امتیازی به کسی نمیده ، انگار بازی انجام نشده ، اینجوری شده کسی ؟
واسه منم چند روز پیشا اینجوری شد شانسیه یهو شانست میزنه اینطوری میشه کلا این چیزا توی فیفا عادیه از زمان فیفا11 که من انلاین میزدمو تروفیهای انلاینش روی اکانتم موجوده این مشکل هر ساله بودهدوستان شما هم وقتی از Online Friendlies بازی میکنید ، بازی هاتونو حساب نمیکنه ؟ یعنی تا آخر بازی میکنید ولی هیچ امتیازی به کسی نمیده ، انگار بازی انجام نشده ، اینجوری شده کسی ؟
شما از اینترنت مخابرات راضی هستید؟؟؟آره دوست عزیز بهترین سرویس رو الان مخابرات میده 1 مگ نامحدود دارم راحت دارم بازی میکنم .....
5 شنبه تو سیزن یه سرچ زدم واسه حریف نگو از دوستان خودمون هست ( arshiasisi ) لامصب عجب بازی داشت دهنمو آسفالت کرده بود نمیدونم 3 خوردم یا 4 تا البته نمیخوام باختمو توجیح کنم ولی بی انصاف آرزانتین رو ورداشته بود :d منم منچستر یونایتد با اون دفاعش
دوستان یه سر به تاپیک pes زدم داشتن از پنگوئن / شتر مرغ / ماسک / و .... اینا صحبت میکردن یه لحظه شک کردم تو تاپیک pes هستم![]()
شما از اینترنت مخابرات راضی هستید؟؟؟
شاتل دارم من خیلی راضی بودم ولی الان 1 هفته هستش که خیلی بد شده،میگن مشکل افت سرعت خارج از شبکه هستش!!البته هزینش هم خیلی بالاتره.
میخوام مخابرات بگیرم میترسم برای بازی آنلاین خوب نباشه!!
کاملا راضی هستم .. نامحدود مخابرات رو بگیر خیلی خوبه و به صرفه تره .... من یکی از دوستانم تو آسیانک کار میکنه خودش میگفت بهترین سرئیس رو مخابرات میدهشما از اینترنت مخابرات راضی هستید؟؟؟
شاتل دارم من خیلی راضی بودم ولی الان 1 هفته هستش که خیلی بد شده،میگن مشکل افت سرعت خارج از شبکه هستش!!البته هزینش هم خیلی بالاتره.
میخوام مخابرات بگیرم میترسم برای بازی آنلاین خوب نباشه!!