FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
هنوز تو بخش carrer مربی گری تو تیم های باشگاهی از ملی جدا نکردن ؟ هنوز باید همزمان هم تو باشگاهی و ملی بود ؟

نه متاسفانه هنوز جدا نشده . البته میشه در تیم ملی کار نکرد و فقط در باشگاه باشیم اما حالت عکس یعنی فعالیت فقط در تیم ملی و استعفا از باشگاه وجود نداره مثل فیفا 14

داداش من خودم منچستریم من هم شانسی زدم :d
اون خوشحالی رونالدو که دو دستی خودشو نشون میده و اشاره میکنه که تو زمین شما گل زدم چی جوریه کسی بلد هست ؟؟؟؟؟

به چه عجب یه هم تیمی پیدا شد
اگه پی اس 4 هستی ایدیتو بفرست واسم

خداییش پشتک خیلی قشنگ بود ولی انگار فقط تو کیک اف میشه زد تو انلاین نیست

نه اونم من ندیدم فکر کنم مثل همین فقط تو کیک اف هست

به چه عجب یه هم تیمی پیدا شد
اگه پی اس 4 هستی ایدیتو بفرست واسم

خداییش پشتک خیلی قشنگ بود ولی انگار فقط تو کیک اف میشه زد تو انلاین نیست

نه اونم من ندیدم فکر کنم مثل همین فقط تو کیک اف هست
Tamami2
پایه بودی بیا بازی کنیم ;)
1 ساعت قبل هر کاری کردم نتونستم به psn وصل بشم نمیدونم مشکل از کجاست؟؟؟؟

دوستان یه سری سلبریشن ها ( همون خوشحالی خودمون :D ) مخصوص بازیکنیِ که تو واقعیت انجام ــش میده مثل Right Here , Right Now رونالدو که اگه × رو بزنی اجرا میکنه و تو آفلاین با بازیکن دیگری نمیشه این خوشحالی های خاص رو انجام داد .

اما تو آنلاین باید این خوشحالی رو از کاتالوگ بخری تا توسط بازیکن های دیگه هم بشه اجراش کرد .

آره دوست عزیز بهترین سرویس رو الان مخابرات میده 1 مگ نامحدود دارم راحت دارم بازی میکنم .....
5 شنبه تو سیزن یه سرچ زدم واسه حریف نگو از دوستان خودمون هست ( arshiasisi ) لامصب عجب بازی داشت دهنمو آسفالت کرده بود نمیدونم 3 خوردم یا 4 تا البته نمیخوام باختمو توجیح کنم ولی بی انصاف آرزانتین رو ورداشته بود :d منم منچستر یونایتد با اون دفاعش :|
دوستان یه سر به تاپیک pes زدم داشتن از پنگوئن / شتر مرغ / ماسک / و .... اینا صحبت میکردن یه لحظه شک کردم تو تاپیک pes هستم :|

اختيار دارى داداش واقعا دفاع منچستر جلو أرژانتين كم مياره حق با توست

بله واقعا این اینترنت هم معضلی شده برای ما ایرانی ها . میتونید از اول بازی حالت رو دفاعی بچینید و Formation ها و Marking رو متناسب با تیم حریف بچینید . در ضمن داخل بازی هم که رفتید حواستون باشه با فلش های روی DualShok حتما نحوه بازی تیمتون رو روی فوق دفاعی ( Ultra Defense) قرار بدید و کاملا دفاعی بازی کنید و توپ رو دور کنید . یکم که بازی کنید دستتون میاد و متوجه میشید خیلی خوب نتیجه میگیرید با این کار تمام تیم حریف جلو میکشه و راحت تر میتونید از ضد حملات برق آساتون استفاده کنید و کاملا نتیجه میگیرید .

بهترين نوع بازى براى هر كس فرق ميكنه و به طرز فكر شخص بستگى داره، اكثر بازيكن هاى تاپ هجومى بازى ميكنند البته تعدادى مثل GhaasemCr7 هستند كه با سيستم كاملا دفاعى عالى نتيجه ميگيرند
خود من يك سيستم متعادل ٤-٣-٣ يا ٤-٤-٢ بسته به نتيجه و شرايط حريف بين ultra attacking تا defensive بازى ميكنم
وقتى شما كاملا دفاعى بازى كنيد ميتونيد ضد حمله بزنيد ولى خيلى قابليتهاى تيم رو از دست ميدهيد

Last edited by a moderator:
بهترين نوع بازى براى هر كس فرق ميكنه و به طرز فكر شخص بستگى داره، اكثر بازيكن هاى تاپ هجومى بازى ميكنند البته تعدادى مثل GhaasemCr7 هستند كه با سيستم كاملا دفاعى عالى نتيجه ميگيرند
خود من يك سيستم متعادل ٤-٣-٣ يا ٤-٤-٢ بسته به نتيجه و شرايط حريف بين ultra attacking تا defensive بازى ميكنم
وقتى شما كاملا دفاعى بازى كنيد ميتونيد ضد حمله بزنيد ولى خيلى قابليتهاى تيم رو از دست ميدهيد
به نظرم سیستم هر چی دفاعی تر باشه بهتره حتی جلو بازکنایی که ضعیف هستن نباید دست کم گرفتشون من بارها شده 2_0 جلو بودم در عرض 10 دقیقه بازی رو باختم ولی الان تا دقیقه 60/70 اگه جلو بودم دیگه میرم تو اتوبوس و سرعت بازی رو میگیرم تا طرف اعصابش خورد بشه ....
آقا این سرورا چه مرگشون شده اصلا از دیشب نمیتونم وصل بشم سونی چیزی اعلام نکرده ؟؟؟؟؟

آقا این سرورا چه مرگشون شده اصلا از دیشب نمیتونم وصل بشم سونی چیزی اعلام نکرده ؟؟؟؟؟
هم سونی هم مایکرو مورد حمله هکرها واقع شدن.
جفتشونم تایید کردن حتا تو ماه..واره هم اعلام شد.
گفتن بزودی اوکی میشه.

سلام
چطوری اقا؟بازیت واقعا عالیه ،رده بندی کلی هم فکر کنم ۶۷ام باشی
ای ول دادا کارت درسته باعث افتخار مایی
البته یه بار هم با هم بازی کردیم که شما ۴ـ۳ بردی بعدشم لطف کردی درخواست دوستی دادی
در کل دوست داریم دوست عزیز

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or