آخرین ویرایش:
هنوز تو بخش carrer مربی گری تو تیم های باشگاهی از ملی جدا نکردن ؟ هنوز باید همزمان هم تو باشگاهی و ملی بود ؟
داداش من خودم منچستریم من هم شانسی زدم :dانگار هیشکی تا حالا ندیده جز خودم![]()
داداش من خودم منچستریم من هم شانسی زدم :d
اون خوشحالی رونالدو که دو دستی خودشو نشون میده و اشاره میکنه که تو زمین شما گل زدم چی جوریه کسی بلد هست ؟؟؟؟؟
Tamami2به چه عجب یه هم تیمی پیدا شد
اگه پی اس 4 هستی ایدیتو بفرست واسم
خداییش پشتک خیلی قشنگ بود ولی انگار فقط تو کیک اف میشه زد تو انلاین نیست
نه اونم من ندیدم فکر کنم مثل همین فقط تو کیک اف هست
آره دوست عزیز بهترین سرویس رو الان مخابرات میده 1 مگ نامحدود دارم راحت دارم بازی میکنم .....
5 شنبه تو سیزن یه سرچ زدم واسه حریف نگو از دوستان خودمون هست ( arshiasisi ) لامصب عجب بازی داشت دهنمو آسفالت کرده بود نمیدونم 3 خوردم یا 4 تا البته نمیخوام باختمو توجیح کنم ولی بی انصاف آرزانتین رو ورداشته بود :d منم منچستر یونایتد با اون دفاعش
دوستان یه سر به تاپیک pes زدم داشتن از پنگوئن / شتر مرغ / ماسک / و .... اینا صحبت میکردن یه لحظه شک کردم تو تاپیک pes هستم![]()
بله واقعا این اینترنت هم معضلی شده برای ما ایرانی ها . میتونید از اول بازی حالت رو دفاعی بچینید و Formation ها و Marking رو متناسب با تیم حریف بچینید . در ضمن داخل بازی هم که رفتید حواستون باشه با فلش های روی DualShok حتما نحوه بازی تیمتون رو روی فوق دفاعی ( Ultra Defense) قرار بدید و کاملا دفاعی بازی کنید و توپ رو دور کنید . یکم که بازی کنید دستتون میاد و متوجه میشید خیلی خوب نتیجه میگیرید با این کار تمام تیم حریف جلو میکشه و راحت تر میتونید از ضد حملات برق آساتون استفاده کنید و کاملا نتیجه میگیرید .
به نظرم سیستم هر چی دفاعی تر باشه بهتره حتی جلو بازکنایی که ضعیف هستن نباید دست کم گرفتشون من بارها شده 2_0 جلو بودم در عرض 10 دقیقه بازی رو باختم ولی الان تا دقیقه 60/70 اگه جلو بودم دیگه میرم تو اتوبوس و سرعت بازی رو میگیرم تا طرف اعصابش خورد بشه ....بهترين نوع بازى براى هر كس فرق ميكنه و به طرز فكر شخص بستگى داره، اكثر بازيكن هاى تاپ هجومى بازى ميكنند البته تعدادى مثل GhaasemCr7 هستند كه با سيستم كاملا دفاعى عالى نتيجه ميگيرند
خود من يك سيستم متعادل ٤-٣-٣ يا ٤-٤-٢ بسته به نتيجه و شرايط حريف بين ultra attacking تا defensive بازى ميكنم
وقتى شما كاملا دفاعى بازى كنيد ميتونيد ضد حمله بزنيد ولى خيلى قابليتهاى تيم رو از دست ميدهيد
هم سونی هم مایکرو مورد حمله هکرها واقع شدن.آقا این سرورا چه مرگشون شده اصلا از دیشب نمیتونم وصل بشم سونی چیزی اعلام نکرده ؟؟؟؟؟
اره واسه ما هم وصل نمیشهسلام چرا وصل نمیشه ؟
برای شما هم همینه سرور ea هم مشکل داره؟
بهترين نوع بازى براى هر كس فرق ميكنه و به طرز فكر شخص بستگى داره، اكثر بازيكن هاى تاپ هجومى بازى ميكنند البته تعدادى مثل GhaasemCr7 هستند كه با سيستم كاملا دفاعى عالى نتيجه ميگيرند
خود من يك سيستم متعادل ٤-٣-٣ يا ٤-٤-٢ بسته به نتيجه و شرايط حريف بين ultra attacking تا defensive بازى ميكنم
وقتى شما كاملا دفاعى بازى كنيد ميتونيد ضد حمله بزنيد ولى خيلى قابليتهاى تيم رو از دست ميدهيد