آخرین ویرایش:
بهترين نوع بازى براى هر كس فرق ميكنه و به طرز فكر شخص بستگى داره، اكثر بازيكن هاى تاپ هجومى بازى ميكنند البته تعدادى مثل GhaasemCr7 هستند كه با سيستم كاملا دفاعى عالى نتيجه ميگيرند
خود من يك سيستم متعادل ٤-٣-٣ يا ٤-٤-٢ بسته به نتيجه و شرايط حريف بين ultra attacking تا defensive بازى ميكنم
وقتى شما كاملا دفاعى بازى كنيد ميتونيد ضد حمله بزنيد ولى خيلى قابليتهاى تيم رو از دست ميدهيد
امتحانا داره شروع میشه واسه دانش آموزا... بعضی دانشجوها هم "ممکنه" امتحان داشته باشن... من البته جز هیچ کدوم نیستم منتهی فکر کنم بهمن برگزار شه خوب میشهدوستان کسی پایه هست یه تورنومنت راه بندازیم ؟
سلام
چطوری اقا؟بازیت واقعا عالیه ،رده بندی کلی هم فکر کنم ۶۷ام باشی
ای ول دادا کارت درسته باعث افتخار مایی
البته یه بار هم با هم بازی کردیم که شما ۴ـ۳ بردی بعدشم لطف کردی درخواست دوستی دادی
در کل دوست داریم دوست عزیز
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
سلام. اقا من همون GhaasemCR7 هستم.یه درخواست دوستی بده.
برای ترکیب برو تو قسمت edit team و اونجا ترکیب درست کن.سلام دوستان...
1 - چطور باید ترکیبی که میچینیم رو سیو کنیم که دیگه هر وقت خواستیم ازش استفاده کنیم و مجبور نیاشیم از دوباره ترکیب بچینیم برای هر بازی...؟؟ ( آفلاین بازی میکنم)
2 - برای کرنر زدن قلق خواصی داره برای گل زدن یا همینجوری باید بکشیم زیرش و توی محوطه جریمه یکی پیدا بشه شانسی بزنه تو گل ؟؟
دوستان لطفا سئوال اول رو کامل توضیح بدین برام در صورت امکان آدرس هم بدین خوب میشه...:d
برای ترکیب برو تو قسمت edit team و اونجا ترکیب درست کن.
اصلا داخل کیک آف نشو برو قسمت کاستومایز و از اونجا برو به قسمت edit team و ترکیب بچین و بعد که میری داخل کیک آف همون ترکیبی که تو ادیت ساخته بودی سیو شدهما آفلاین که با بچه ها بازی میکنیم...وقتی بازی رو میزاریم بعدش روی کیک آف میزنیم و تیمایمونو انتخاب میکنیم و بعدشم ترکیب میچینیمو تعویض و این چیزا...بعدشم میریم بازی میکنیم.
توی این مراحل بعد از اینکه ترکیب مورد نظر + بازیکنای مورد نظرمون رو چیدیم...نمیشه سیوش کنیم که دیگه هر وقت میخواستیم ازش استفاده کنیم ؟؟
داداش این ترنومنت که میگین چطوریه؟؟؟امتحانا داره شروع میشه واسه دانش آموزا... بعضی دانشجوها هم "ممکنه" امتحان داشته باشن... من البته جز هیچ کدوم نیستم منتهی فکر کنم بهمن برگزار شه خوب میشه![]()
پینک منم تقریبا همینه من مشکلی نداشتم شما هم مشکلی نخواهی داشت اگه هم لگ باشه خیلی کمهسلام
میشه بگید با این پینگ من چرا اینخمه لگ دارم؟؟!
به isp بگم چیو چک کنن برام؟؟؟
الان 2 هفتست ایجوری شده،قبلا مشکل نداشتم.
در مورد گیم پلی بنظرم بعد از آپدیت خیلی خیلی بهتر شدفیفا رو مخه کلا... باگ های بازی خصوصا... گرافیکی نیستن در مورد گیم پلیه -_-
سلام... باید تورنمنت شکل بگیره... اعضای مورد نیاز هم تکمیل شه اون موقع برگزار کننده لیگ باید گروه بندی کنه بازیکنا رو... تو ساعت مشخصی به پی اس ان وصل میشین و بلزیتونو میکنین تا برین مراحل بالاداداش این ترنومنت که میگین چطوریه؟؟؟
چطوری میشه ساخت و کیا میتونن شرکت کنن؟ و چطوری میتونم شرکت کنم؟
- - -ویرایش - - -
پینک منم تقریبا همینه من مشکلی نداشتم شما هم مشکلی نخواهی داشت اگه هم لگ باشه خیلی کمه
ولی الان مال همه مشکل داره متاسفانه معلوم نیست PSN چش شده!!
درست میشه نگران نباش
حالا دیگه هر موقع بود منو رو هم با خبر کنیدسلام... باید تورنمنت شکل بگیره... اعضای مورد نیاز هم تکمیل شه اون موقع برگزار کننده لیگ باید گروه بندی کنه بازیکنا رو... تو ساعت مشخصی به پی اس ان وصل میشین و بلزیتونو میکنین تا برین مراحل بالا![]()