FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بهترين نوع بازى براى هر كس فرق ميكنه و به طرز فكر شخص بستگى داره، اكثر بازيكن هاى تاپ هجومى بازى ميكنند البته تعدادى مثل GhaasemCr7 هستند كه با سيستم كاملا دفاعى عالى نتيجه ميگيرند
خود من يك سيستم متعادل ٤-٣-٣ يا ٤-٤-٢ بسته به نتيجه و شرايط حريف بين ultra attacking تا defensive بازى ميكنم
وقتى شما كاملا دفاعى بازى كنيد ميتونيد ضد حمله بزنيد ولى خيلى قابليتهاى تيم رو از دست ميدهيد

سلام. اقا من همون GhaasemCR7 هستم.یه درخواست دوستی بده.

سلام
چطوری اقا؟بازیت واقعا عالیه ،رده بندی کلی هم فکر کنم ۶۷ام باشی
ای ول دادا کارت درسته باعث افتخار مایی
البته یه بار هم با هم بازی کردیم که شما ۴ـ۳ بردی بعدشم لطف کردی درخواست دوستی دادی
در کل دوست داریم دوست عزیز

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

سلام داداش مخلصيم لطف دارى شما
رنكينگ الان فكر كنم ٥٧ ام هستم،
من تازه امسال اومدم روى فيفا و يك pes باز قديمى هستم واسه همين يك ماهى طول كشيد تا با جو فيفا آشنا بشم
تقريبا اكثر ايرانيهايي كه باهاشون بازى كردم و بازيشون خوبه رو خودم درخواست دوستى دادم
ارادتمند و ممنون از لطفت دوست عزيز

- - -ویرایش - - -

سلام. اقا من همون GhaasemCR7 هستم.یه درخواست دوستی بده.

سلام بى زحمت شما درخواست بده يا يك پيام براى من بفرست

سلام
من با این پینگ چرا نمیتونم اصلا به سرور های فیفا وصل بشم؟؟
قبلا هیچ مشکلی نداشتم و لگ نداشتم ولی از 15 روز پیش اگه وصل هم بشم خیلی لگ داره.

سلام
میشه بگید با این پینگ من چرا اینخمه لگ دارم؟؟!
به isp بگم چیو چک کنن برام؟؟؟
الان 2 هفتست ایجوری شده،قبلا مشکل نداشتم.

سلام دوستان...

1 - چطور باید ترکیبی که میچینیم رو سیو کنیم که دیگه هر وقت خواستیم ازش استفاده کنیم و مجبور نیاشیم از دوباره ترکیب بچینیم برای هر بازی...؟؟ ( آفلاین بازی میکنم)

2 - برای کرنر زدن قلق خواصی داره برای گل زدن یا همینجوری باید بکشیم زیرش و توی محوطه جریمه یکی پیدا بشه شانسی بزنه تو گل ؟؟

دوستان لطفا سئوال اول رو کامل توضیح بدین برام در صورت امکان آدرس هم بدین خوب میشه... ;;):d

سلام دوستان...

1 - چطور باید ترکیبی که میچینیم رو سیو کنیم که دیگه هر وقت خواستیم ازش استفاده کنیم و مجبور نیاشیم از دوباره ترکیب بچینیم برای هر بازی...؟؟ ( آفلاین بازی میکنم)

2 - برای کرنر زدن قلق خواصی داره برای گل زدن یا همینجوری باید بکشیم زیرش و توی محوطه جریمه یکی پیدا بشه شانسی بزنه تو گل ؟؟

دوستان لطفا سئوال اول رو کامل توضیح بدین برام در صورت امکان آدرس هم بدین خوب میشه... ;;):d
برای ترکیب برو تو قسمت edit team و اونجا ترکیب درست کن.
برای اینکه بخوای کرنر هات گل بشه ::
من خودم این روش رودارم یه مقدار خیلی کم جهت رو به بیرون میدم تا در وازه بان نتونه رو خروج توپ رو بگیره و با دی پد دسه تاکتیک فلش رو به بالا رو انتخاب میکنم تا اینکه دست بازکن بالا رفت تاکتیک فلش به راست رو انتخاب میکنم با این کار دفاع حریف بهم میریزه و بازیکنت آزاد میشه و میتونی ضربه سر بزنی من اکثر کرنرهام با این روش گل میشه. البته میتونی تاکتیک دیگه ایی هم اجرا کنی ولی بهتر اینه که دو تا تاکتیک رو بکار ببری

برای ترکیب برو تو قسمت edit team و اونجا ترکیب درست کن.

ما آفلاین که با بچه ها بازی میکنیم...وقتی بازی رو میزاریم بعدش روی کیک آف میزنیم و تیمایمونو انتخاب میکنیم و بعدشم ترکیب میچینیمو تعویض و این چیزا...بعدشم میریم بازی میکنیم.
توی این مراحل بعد از اینکه ترکیب مورد نظر + بازیکنای مورد نظرمون رو چیدیم...نمیشه سیوش کنیم که دیگه هر وقت میخواستیم ازش استفاده کنیم ؟؟

ما آفلاین که با بچه ها بازی میکنیم...وقتی بازی رو میزاریم بعدش روی کیک آف میزنیم و تیمایمونو انتخاب میکنیم و بعدشم ترکیب میچینیمو تعویض و این چیزا...بعدشم میریم بازی میکنیم.
توی این مراحل بعد از اینکه ترکیب مورد نظر + بازیکنای مورد نظرمون رو چیدیم...نمیشه سیوش کنیم که دیگه هر وقت میخواستیم ازش استفاده کنیم ؟؟
اصلا داخل کیک آف نشو برو قسمت کاستومایز و از اونجا برو به قسمت edit team و ترکیب بچین و بعد که میری داخل کیک آف همون ترکیبی که تو ادیت ساخته بودی سیو شده
اگه منظورت سیو به صورت pes هست نه متاسفانه به این صورت نیست ...
البته اساتید دیگه هستن که خیلی وارد تر از من هستن و شاید راههای دیگه ایی هم وجود داشته باشه و من هم یاد بگیرم ;)

امتحانا داره شروع میشه واسه دانش آموزا... بعضی دانشجوها هم "ممکنه" امتحان داشته باشن... من البته جز هیچ کدوم نیستم منتهی فکر کنم بهمن برگزار شه خوب میشه:دی
داداش این ترنومنت که میگین چطوریه؟؟؟
چطوری میشه ساخت و کیا میتونن شرکت کنن؟ و چطوری میتونم شرکت کنم؟

- - -ویرایش - - -

سلام
میشه بگید با این پینگ من چرا اینخمه لگ دارم؟؟!
به isp بگم چیو چک کنن برام؟؟؟
الان 2 هفتست ایجوری شده،قبلا مشکل نداشتم.
پینک منم تقریبا همینه من مشکلی نداشتم شما هم مشکلی نخواهی داشت اگه هم لگ باشه خیلی کمه
ولی الان مال همه مشکل داره متاسفانه معلوم نیست PSN چش شده!!
درست میشه نگران نباش

فیفا رو مخه کلا... باگ های بازی خصوصا... گرافیکی نیستن در مورد گیم پلیه -_-
در مورد گیم پلی بنظرم بعد از آپدیت خیلی خیلی بهتر شد
ولی الان ما دیگه اومدیم نسل بعد بنظرم خیلی خیلی باید بازیو پر گرافیک تر کنن چون الان بازی هایی به غیر از فیفا مثل کال آف دیوتی و بقیه حدود 30 تا 40 گیگ حجم میگیرن ولی فیفا فقط 17 گیگ گرفته فک کنم بتونن فیفا رو تا همین مرز برسونن
باید خیلی چی اضاف کنن هم به گیم پلی هم به گرافیک هم به خیلی چیزای دیگه که میتونه بازیو به واقعیت نزدیک تر کنه...نمیگم الان بده ولی خب باید انتظارمون بیشتر از ای چیزا باشه.نا سلامتی نسل جدیده:d

- - -ویرایش - - -

در مورد دوستان منچستری عزیز هم بگم که اگه کسی با دفاع این تیم مشکل داره من تا حدودی این مشکلو برا خودم رفع کردم،حالا اگه خواستید میتونید به روش من عمل کنید
من 5 تا دفاع گذاشتم دفاع راست والنسیا دفاع چپ هم یانگ.3 تا هم دفاع وسط که فلینی رو گذاشتم وسط جونز رو گذاشتم سمت راستش و رخو هم سمت چپش
بعد والنسیا و یانگ رو بزارید تو همون سمت خودشون بازی کنن که گزینش رو الان نمیدونم که بگم:|
جونز و رخو رو بزارید فقط و فقط روی گزینه ی یار گیری
فلینی هم بزارید وسط بمونه و کار خودشو بکنه و جلو نره(که واقعا خیلی بدرد میخوره:d)

من با این دفاع از دیویژن 5 تا دیویژن 2 اومدم بالا فقط با یدونه باخت!

Last edited by a moderator:
اگر همه چیز رو یه دفه بیارن تو فیفای بعدی پس فیفا17،18،19،20 الا.... چی میشن:d نه جانم بازی فوتبال هرسال که میاد از نظر گرافیکی کم تغیر میکنه! بیشتر شاهد تغیر گیم پلی خواهیم بود! حالا میخاد نسل 8 باشه فرقی نداره! انتظار نداشته باش فیفای بعدی 40 گیگ حجم داشته باشه! اگر داشت EA قاط زده:d

داداش این ترنومنت که میگین چطوریه؟؟؟
چطوری میشه ساخت و کیا میتونن شرکت کنن؟ و چطوری میتونم شرکت کنم؟

- - -ویرایش - - -

پینک منم تقریبا همینه من مشکلی نداشتم شما هم مشکلی نخواهی داشت اگه هم لگ باشه خیلی کمه
ولی الان مال همه مشکل داره متاسفانه معلوم نیست PSN چش شده!!
درست میشه نگران نباش
سلام... باید تورنمنت شکل بگیره... اعضای مورد نیاز هم تکمیل شه اون موقع برگزار کننده لیگ باید گروه بندی کنه بازیکنا رو... تو ساعت مشخصی به پی اس ان وصل میشین و بلزیتونو میکنین تا برین مراحل بالا:دی

سلام... باید تورنمنت شکل بگیره... اعضای مورد نیاز هم تکمیل شه اون موقع برگزار کننده لیگ باید گروه بندی کنه بازیکنا رو... تو ساعت مشخصی به پی اس ان وصل میشین و بلزیتونو میکنین تا برین مراحل بالا:دی
حالا دیگه هر موقع بود منو رو هم با خبر کنید :| چون درست نفهمیدم چی شد:|:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or