آخرین ویرایش:
من سه ساله با d-pad یا چهار تا فلش بازی میکنم خیلی هم راحت هم انلاین هم حالت افسانه ای هیچ مشکلی هم ندارمراجبه فیفا با جویستیکا یاد نگیری با هرکی که فیفا بازه راحت آبخوردن چنتایی میزنه
توی آلتیمیت ادیشن یه کد هست که با زدن اون کد 40 تا گلد پک آلتیمیت تو 40 هفته بهت میده. نتها قرقش همینهultimate edition چه فرقی با ورژن معمولیش داره؟
دوستان شما میتونید راحت به سرورهایه ea وصل بشید من از چند ساعت پیش هر کار میکنم وصل نمیشه از شماهم به همین صورته؟
شوتاش خیلی بد شدهاصن حالم گرفته شد
با دورتموند شوت میزدم از ۲۰ متری دروازه میکند حالا توپ میره سمته کفترا :biggrin1:
بزرگوار طریقه سیو کردن گلها رو میگی چه جوری هستیه گل مشتی خودم زدم مال فیفا 15 هم بود یادم رفت کپی کنم
گل مشتی تو fifa
دوستان Ultimate Team Edition با نسخه ی عادی چه فرقی داره ؟
ارزش داره بگیرم ؟
همیشه هر فیفایی که میاد اولش نظرات همین جوریه ولی بعد عادی میشه تازه جالب اینجاست که هرسال همه از فیفای قبلی دفاع میکنند و میگن خوب بود در صورتی که همون فیفا رو روزای اوله اومدنش میکوبوندن!در نتیجه تجربه جدید اولش همیشه سخته ولی بعد کم کم جا میفته و عادت میشه برای آدم ، از نظر من که بازیه خوبیه و دارم ازش لذت میبرم هر وقتم خسته شدم ازش میرم pes و لاک پشت های نینجا میزنم :d
Nobody wanna answer? Games are too expensive these day so that I my self am not able to buy ALL OF THEM!!!
کسی نمیخواد جواب بده؟ بازیا این روزا خیلی گرون شدنا! من به شخصه نمیتونم همشون رو بخرم.
به دو زبان زنده گفتم! من خودم پس میزدم قبلا و از ۱۴ اومدم سراغ فیفا ولی با دیدن دموی پس شگفت زده شدم و فیفا ۱۴ رو هم خیلی باهاشحال کردم. ارزش داره اینو بگیرم یا صبر کنم PES بیاد؟
شما که اکانتت ریجن امریکاست ریجن 1 یا آل بگیر دیگه! به نفعته که تو بازار پر ریجن 1 هست._آل همون 1 هستش فرقی نداره)آقا ریجن چند بگیرم ؟
اصلا فرقی هم داره ؟
من دسگام ریجن 2 ژاپنه ، اکانتم آمریکاست ، برای آنلاین بازی کردن فرقی داره ؟
تا جایی که میدونم الان توی بازار فقط ریجن 1 موچود هست و ریجن آل ...............