آخرین ویرایش:
دوستان واسه بازی آنلاین نمیخواد پلاس داشته باشیم ؟ من پلاس نداشتم همین الان الکی رفتم سیزن بازی کردم راحت !
کلا اورال که اینقدر جوش میزنید مهم نیست همه با اپدیت درست میشه الان مسی شده 95 رونالدو هم شده 95 کلا اون اورال اولش برای کسایی که انلاین بازی میکنن مهم نیست.کسی اشاره کرده قدرت رونالدو شده94 ؟؟ :d
بازی خیلی خوب و اعتیاد آور شده فقط یکی دوتا نکته هنوز رو مخمه که البته همش ربطی به بازی نداره مثلا دسته X1.واقعا چی پیش خودشون فکر کردن؟؟اومدن راحتی رو فدای زیبایی کردن.دکمه lb rb واقعا افتضاح هستن.هم خیلی پایین هستن و چسبیدن به بدنه و هم اینکه خیلی سفتن بعدی هم آنالوگ)xآخه یعنی چی که یه تیکه دور دسته پوشش گذاشتن وسطش نذاشتن؟این دو روز که فیفا میزنم دستم قشنگ پوست پوست شده.حتی دوستم امروز اومده بود برای اولین بار تا دسته رو گرفت دستش همین اشکال رو گرفت
خود بازی هم هنوز تو آنلاینش دوتا مشکل رو اعصاب داره.یکی اینکه 99 درصد همیشه تیمی که انتخاب میشه تیمی هست که رقیب تیمت هست تو واقعیت.مثلا من بارسا هستم از 20 دست بازی 18 تا رئال اومده 2 تا بایرن.خوب این بعد یه مدت تکراری میشه دل آدمو میزنه.یکی دیگه هم اینکه هنوز احتمال اینکه هوا بارونی بشه 90 درصد به بالان )x
ولی از اینا که بگذریم بازی واقعا نسل بعده مخصوصا چمنش که من کشته مردشم![]()
سلام
این دسته ps4 خیلی زد توو زوق...من فقط فیفا بازی میکنم ...با جهت حرکت + نمیشه بازی کرد
شوکم که پایینه دستس ادم اذیت میشه
شما با شوک بازی میکنید?
برا فیفا باید وان میگرفتم نه?...چند جا خوندم میگن فیفا ایکس وان بهتره درسته?
سلام
این دسته ps4 خیلی زد توو زوق...من فقط فیفا بازی میکنم ...با جهت حرکت + نمیشه بازی کرد
شما با شوک بازی میکنید?
فرقی نداره ps4 بازیای خوب زیاد داره این از بحث دو دستگاه...سلام
شما با شوک بازی میکنید?
دو سه صفحه خوندم مشکلاتش از دید بجه ها اومد پستم ، متاسفانه درداورترینش برام همون پاس های سریع و تیکی تاکایی بود که اشاره کردن و تو fifa world cup 2010 بازی کردم خیلی بازی سریع میکرد حال نمیداد ..
آقا من شنیدم بازی بدون اکانتم آزاد شده برا ی هفته اگر راسته بگین ما هم بازی کنیم با دوستمان تو friendly ؟؟؟فعلا كه سرورا حس امتياز دهي ندارن
چند دست تو سيزن بازي كردم امتياز برد و باختو محاسبه نميكنه
از ديشب كه اينجوري شده
واسه شما هم اينجوري شده؟؟؟
به مدت يك هفته فيري شدهآقا من شنیدم بازی بدون اکانتم آزاد شده برا ی هفته اگر راسته بگین ما هم بازی کنیم با دوستمان تو friendly ؟؟؟
پاس ارور رو بیشتر کن یعنی هر چی مقدارش رو بیشتر کنی درصد خطای پاس ارور بالاتر میره ........بچه ها اگه بخوام پاس ها رو ضعیف تر کنم pass erroro کم تر کنم یا بیشتر کنم ?