FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
بازی خیلی خوب و اعتیاد آور شده فقط یکی دوتا نکته هنوز رو مخمه که البته همش ربطی به بازی نداره مثلا دسته X1.واقعا چی پیش خودشون فکر کردن؟؟اومدن راحتی رو فدای زیبایی کردن.دکمه lb rb واقعا افتضاح هستن.هم خیلی پایین هستن و چسبیدن به بدنه و هم اینکه خیلی سفتن بعدی هم آنالوگ)xآخه یعنی چی که یه تیکه دور دسته پوشش گذاشتن وسطش نذاشتن؟این دو روز که فیفا میزنم دستم قشنگ پوست پوست شده.حتی دوستم امروز اومده بود برای اولین بار تا دسته رو گرفت دستش همین اشکال رو گرفت
خود بازی هم هنوز تو آنلاینش دوتا مشکل رو اعصاب داره.یکی اینکه 99 درصد همیشه تیمی که انتخاب میشه تیمی هست که رقیب تیمت هست تو واقعیت.مثلا من بارسا هستم از 20 دست بازی 18 تا رئال اومده 2 تا بایرن.خوب این بعد یه مدت تکراری میشه دل آدمو میزنه.یکی دیگه هم اینکه هنوز احتمال اینکه هوا بارونی بشه 90 درصد به بالان )x
ولی از اینا که بگذریم بازی واقعا نسل بعده مخصوصا چمنش که من کشته مردشم :x

بازی خیلی خوب و اعتیاد آور شده فقط یکی دوتا نکته هنوز رو مخمه که البته همش ربطی به بازی نداره مثلا دسته X1.واقعا چی پیش خودشون فکر کردن؟؟اومدن راحتی رو فدای زیبایی کردن.دکمه lb rb واقعا افتضاح هستن.هم خیلی پایین هستن و چسبیدن به بدنه و هم اینکه خیلی سفتن بعدی هم آنالوگ)xآخه یعنی چی که یه تیکه دور دسته پوشش گذاشتن وسطش نذاشتن؟این دو روز که فیفا میزنم دستم قشنگ پوست پوست شده.حتی دوستم امروز اومده بود برای اولین بار تا دسته رو گرفت دستش همین اشکال رو گرفت
خود بازی هم هنوز تو آنلاینش دوتا مشکل رو اعصاب داره.یکی اینکه 99 درصد همیشه تیمی که انتخاب میشه تیمی هست که رقیب تیمت هست تو واقعیت.مثلا من بارسا هستم از 20 دست بازی 18 تا رئال اومده 2 تا بایرن.خوب این بعد یه مدت تکراری میشه دل آدمو میزنه.یکی دیگه هم اینکه هنوز احتمال اینکه هوا بارونی بشه 90 درصد به بالان )x
ولی از اینا که بگذریم بازی واقعا نسل بعده مخصوصا چمنش که من کشته مردشم :x

در مورد بازی نظری ندارم. ولی این دسته رو معلوم نیست کدوم آدم باهوش و IQ ای طراحی کرده! دسته به مرور ساییده و خورده میشه درحالی که میشد با یه تیکه پلاستیک ۱۰۰ تومنی مشکلش رو برطرف کرد. دکمه های RB هم نباید کلیکی باشند. شما میتونی یه لایه چسب دور پایه آنالوگ بپیچی.

آخرین ویرایش:
سلام
این دسته ps4 خیلی زد توو زوق...من فقط فیفا بازی میکنم ...با جهت حرکت + نمیشه بازی کرد
شوکم که پایینه دستس ادم اذیت میشه
شما با شوک بازی میکنید?
برا فیفا باید وان میگرفتم نه?...چند جا خوندم میگن فیفا ایکس وان بهتره درسته?

سلام
این دسته ps4 خیلی زد توو زوق...من فقط فیفا بازی میکنم ...با جهت حرکت + نمیشه بازی کرد
شما با شوک بازی میکنید?

خب ویرایش کن درست میشه تو تنضیمات کنتزل جای شوک رو با پد عوض کن

Love the game. Live the
game

سلام
شما با شوک بازی میکنید?

اره اره برو وان بگیر البته دوش بهتره:)

سلام
شما با شوک بازی میکنید?
فرقی نداره ps4 بازیای خوب زیاد داره این از بحث دو دستگاه...
راجبه فیفا با جویستیکا یاد نگیری با هرکی که فیفا بازه راحت آبخوردن چنتایی میزنه حتی cpu رو حالت افسانه ای ی 4 5 تا بیشتر میخوری چون دور زدن سر توپ زدن خوب یاد نمیگیری...با اون 4تا فلش هم میشد بازی کرد تو آپشنا بری میشه درست کرد تو منو بگردی هست تو سریای قبلی بود امسال نگاه نکردم هست یا نه اما ی بار coustom controller برو میشه جابه جا کرد تا سریای قبلی میشد اما تو این یکی نگاه نکردم....بهترم هست دستتو بزاری رو altentere بازی کنی

- - -ویرایش - - -

من کلا با بازی بعد ی هفته کنار اومدم البته آنلاین بازم نیستم تو آفلاین مشکلیم ندارم آنچنان تنها مشکلم سردرگمی تو کریر مود هست گاهی این ترکیب جدید در واقع اسماشونه که مینویسه رو زمین فوتبال ...خوبه اما گاهی اسما میره زیر اون یکی لباس هم تیمی باید از اون بالا نگاه کرد یا من چنتا مشکل داشتم تو کریر یکیش مثلا بازیکنم مصدوم بود باید کلا بزارمش بیرون میزاشتمم از نیمکتم بیرون میگفت جابه جا نکردی باید میزاشتم خودش جابه جا میکرد البته ی بار اتفاق افتاد...ی مشکله دیگه هم توپ لیگ برتر تو کریر خوب رو defeult هم بود توپ دیگه مسابقاتو میاورد ی توپ زرد رنگ از ea رو که برام عجیب بود تو سیتینگ درست بود تو بازی نه که اونم رفتم از رو دفولت در آوردم گذاشتم خوده توپه لیگ برتر ...مشکله بازی هم کلا یکم شوتشه تو آفلاین که شوته قطری یجورایی زدنش منتفیه یا باید انقدر تقه زن باشی اشاره بدی که نره تو اوت و تازه مشکل بدی گلرها هست قطری نمیخورن البته گل زدم نکه نشه
اما سختر شده خیلی که گاهی حال گیریه

دو سه صفحه خوندم مشکلاتش از دید بجه ها اومد پستم ، متاسفانه درداورترینش برام همون پاس های سریع و تیکی تاکایی بود که اشاره کردن و تو fifa world cup 2010 بازی کردم خیلی بازی سریع میکرد حال نمیداد ..

دو سه صفحه خوندم مشکلاتش از دید بجه ها اومد پستم ، متاسفانه درداورترینش برام همون پاس های سریع و تیکی تاکایی بود که اشاره کردن و تو fifa world cup 2010 بازی کردم خیلی بازی سریع میکرد حال نمیداد ..

خدایش اونجوریم نیست این تند بازی کردن و پاسکاری خوب برا تیمای بزرگ و سرعتی بازی کردن مشهوده...من که با لستر و اورتون و تیمای متوسط رو به پایین بازی میکنم اونجوری نمیشه مثل چلسی روان شد تو پاسکاری تا بازیت سرعت بگیره....
البته ی مقدار ریتم آهنگه بازی تند شده قبول دارم اما اینکه بگن با همه تیمها قبول ندارم چون توپتو میبرن به ریتم خوبی نمیرسی تا سرعت بازی و توپت تو پاسکاری بالا بره...
من لستر برداشتم cpu چلسی بود کار من شده بود دفاع فقط رو حالت افسانه ای و ریتم چلسی عالی میشد حسش کرد مثله امسالش که به خاک میکشه تو انگلیس همه رو تا اینجا 3تا زد تا 30 بهم بعد من تا اومدم به خودم 2تاشو پس فرستادم از این جهت عالیه چلسی باید کار تیمه منو میساخت که ساخت تو 30 دقیقه اول منم تا میومدم پاس بدم میبریدن یا پاسام دقیق نمیشد مثل تیمای دیگه البته گاهی ی ریتم خوب سرعتی میگرفتم و قابل حس بود چون پاسام دقتشو بیشتر میکردم اما چون مهرشو نداشتم فروکش میکرد یا از دست میرفت این تو نسخ های قبلی کم بود...
در کل بازی با تیمای بزرگ ریتم تند شده البته اگر رقیبه روبروتون عرضی بازی کنه کله ریتمه سرعتیه تیمتونو میخوابونه تو بازی یا از اینای باشه که مثله فوتبال واقعی تو دفاع زیاد پاس جابه جا کنه با هافبک ها

آخرین ویرایش:
فعلا كه سرورا حس امتياز دهي ندارن
چند دست تو سيزن بازي كردم امتياز برد و باختو محاسبه نميكنه
از ديشب كه اينجوري شده
واسه شما هم اينجوري شده؟؟؟
آقا من شنیدم بازی بدون اکانتم آزاد شده برا ی هفته اگر راسته بگین ما هم بازی کنیم با دوستمان تو friendly ؟؟؟

بعد از کلی بازی کردن یه چیزی برام مشخص شد. بازی از یه نظر یکی از بهترین بازیهای تاریخه

Music :دی
آهنگایی که توی بازی گذاشتن خُدان :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or