آخرین ویرایش:
نه باو . یادم دفعه اول که با دوستم 14 نسل هشتمی رو بازی کردیم به معنای تمام محوش شدیم . هر صحنه ی زیبایی می دیدیم یه ربع سرش حرف میزدیم و شبا میخواستیم زودتر صبح بشه بعد کتابخونه بپیچونیم بریم کلوپ :dهمیشه هر فیفایی که میاد اولش نظرات همین جوریه ولی بعد عادی میشه تازه جالب اینجاست که هرسال همه از فیفای قبلی دفاع میکنند و میگن خوب بود در صورتی که همون فیفا رو روزای اوله اومدنش میکوبوندن!در نتیجه تجربه جدید اولش همیشه سخته ولی بعد کم کم جا میفته و عادت میشه برای آدم ، از نظر من که بازیه خوبیه و دارم ازش لذت میبرم هر وقتم خسته شدم ازش میرم pes و لاک پشت های نینجا میزنم :d
با cpu بازی کردم همون اولین بار که بازی رو نصب کردم! با این همه تغییرات و سختی دفاع کردن 2-1 از یونایتد باختم.بعدشم من که خودم گفتم حریفا ضعیف بودن! من حرفم رو مسخره بودن شیوه ی حملست! سرعت حرف اول رو میزنه.شما بزار رو لگندری و بازی کن ببینم بازم ثانیه یک گل میزنی خب معلومه با یه مشت نوب بازی میکنی میبریشون بعد هم میای اینجا بردم بردم میکنی ......تازه اون طرفدار های PES هم که زیر هر انتقادی علیه فیفا لایک میکنن هم حکایتین واسه خودشونا![]()
دوست عزیز بازی مشکل داره، مشکلاتش هم کم نیستن. تقریباً اکثر فیفا بازها هم از بازی ناراضیند. البته خوش به حال شما که فکر میکنی بازی نقص نداره، ولی به نظر من و خیلی از دوستایی که هر روز دارن این بازی رو آنلاین و آفلاین انجام میدن مشکلاتش خیلی زیاده.
بحث PES رو هم وسط نکشونید، اکثر کسایی که دارن از بازی بد میگن مدت هاست PES بازی نکردن و قصد هم ندارن برن سراغش، فقط واقع بینانه بازی رو نقد میکنن و میدونن که مشکل داره.
این مشکل دقیقه های اخر میپره بیرون دوباره برگشته !
تو سیزن دوبار DC شدم..
کسی این مشکل رو دازه؟:dozing:
برو goal keeper ability رو 100 کن.مشکل اینجائه که سر گلرها آفلاین هم نمیشه بازی کرد
یعنی من که با فیفا بازی کردن آرامش خاطر میگیرم بعد دو دست اعصابم میریزه به هم![]()
برو goal keeper ability رو 100 کن.
فایده نداره. این جوری همه سوپرمن میشن و نمیشه گل زد. همین الان هم دروازه بانها تک به تک ها رو خیلی خیلی سخت گل میخرن، در عوض یه توپای خیلی ساده و عجیب و زاویه بسته رو گل میخورن. مشکل داره بازی، مشکلی نیست که با تغییر Sliderـها بشه درستش کرد.
این مشکل دقیقه های اخر میپره بیرون دوباره برگشته !
تو سیزن دوبار DC شدم..
کسی این مشکل رو دازه؟:dozing:
http://forum.bazicenter.com/thread87721/من دارم! اصلا معلوم نیست چشه نت هم مشکل نداره اما میپره بیرون و یه باخت خوشگل برا آدم ثبت میشه! البته برا من دقیقه 20 اینا میپره بیرون!
این چندمین فیفایی هست که روی شروع مجدد میشه گل زد...البته من افراد خیلی کمی رو دیدم که این باگ رو بدونن ولی اگه طرفت بازی بلد باشه حتما استفاده میکنه...نه باو . یادم دفعه اول که با دوستم 14 نسل هشتمی رو بازی کردیم به معنای تمام محوش شدیم . هر صحنه ی زیبایی می دیدیم یه ربع سرش حرف میزدیم و شبا میخواستیم زودتر صبح بشه بعد کتابخونه بپیچونیم بریم کلوپ :d
الان ولی اصلا اون حس فیفاهای چهار سال اخیرو نداره . بازی همش شده باگ . تا یک مدت دیگه هم اگر سازندها جمع نکنن باگها رو شاهد این خواهید بود که از هر 5 تا گل 4 تاش با باگ هست تو بخش انلاین چون یک عده فقط میخوان با باگ گل بزنن یکیش همین شروع مجدد که ...
بهتون پیشنهاد میکنم از تنظیمات DMZ مودمتون استفاده کنید تا بهتر بشه...برای من قبلا این مشکل سر PES13 و فیفا13 پیش اومد ولی با استفاده از DMZ مشکل خیلی کمتر شد و بعدش هم کلا رفع شد...همونطور که دوستمون گفت مشکل از پرتهای UDP هست...من دارم! اصلا معلوم نیست چشه نت هم مشکل نداره اما میپره بیرون و یه باخت خوشگل برا آدم ثبت میشه! البته برا من دقیقه 20 اینا میپره بیرون!