آخرین ویرایش:
Nobody wanna answer? Games are too expensive these day so that I my self am not able to buy ALL OF THEM!!!دوستان، من صبر کنم پس بگیرم یا همین فیفا عالی شده؟
PES رو هنوز نمیشه قطعی گفت...اینطور که دوستان تو تاپیک PES15 عکس گذاشتن مثل اینکه نسخه ی کامل PES با دمو خیلی فرق داره...Nobody wanna answer? Games are too expensive these day so that I my self am not able to buy ALL OF THEM!!!
کسی نمیخواد جواب بده؟ بازیا این روزا خیلی گرون شدنا! من به شخصه نمیتونم همشون رو بخرم.
به دو زبان زنده گفتم! من خودم پس میزدم قبلا و از ۱۴ اومدم سراغ فیفا ولی با دیدن دموی پس شگفت زده شدم و فیفا ۱۴ رو هم خیلی باهاشحال کردم. ارزش داره اینو بگیرم یا صبر کنم PES بیاد؟
پس بمونم پس بگیرم.PES رو هنوز نمیشه قطعی گفت...اینطور که دوستان تو تاپیک PES15 عکس گذاشتن مثل اینکه نسخه ی کامل PES با دمو خیلی فرق داره...
این لگسی هم باید حذف بشه تا دوستان وقتی به بن بست میخورن نرن ازش استفاده کنن و جواب بگیرن![]()
سوپر من که نمیشن.بازم من 2 یا 3 تا گل تو هر بازی میزنم.فایده نداره. این جوری همه سوپرمن میشن و نمیشه گل زد. همین الان هم دروازه بانها تک به تک ها رو خیلی خیلی سخت گل میخرن، در عوض یه توپای خیلی ساده و عجیب و زاویه بسته رو گل میخورن. مشکل داره بازی، مشکلی نیست که با تغییر Sliderـها بشه درستش کرد.
آفلاین این مشکلات رو نداره؟یعنی اینهمه باگ همش واسه آنلاینه؟برو goal keeper ability رو 100 کن.
- - -ویرایش - - -
منم بازی کردم
تو انلاین فاجعست ولی افلاینو باز میشه دست کاری کرد و لذت برد!
ما که فعلا تو اومدن اپدیت افلاین میزنیم.