آخرین ویرایش:
برای اینکه بازیو نخریدی هنوزم از web app داری میریچرا بخش ترانسفر تو وب اپ سایت فیفا غیر فعاله؟ کسی اطلاعی داره؟
دوستان گلم سلام.يه سوال دارم:
من انتظار داشتم وقتي اولتيمت تيم ١٥ بازي ميكنم،تيمي كه رو فيفا ١٤ داشتم(و كوين هام كه حدود يك مليون بود)رو ١٥ سينك بشه..اما ديدم اول كار از بين الابا و مسي و هاوارد و ازار يكي رو باس انتخاب كنم و بعد يه تيم جديد داد و..
+
درحاليكه در نسخه ي قبل يا ١٣ مثلا اسم تيمم رو ميزد مي نوشت دمان تاسيس سال ٢٠١١ و ورژن به ورژن سينك ميشد...
من كجاي كارم غلطه؟
سبک که چه عرض کنم مثل توپ 1لایه پلاستیکی شده:dبالاخره دفاع کردن رو یاد گرفتم :d طوریکه تو ۵ تا بازی آخر فقط ۲ تا گل خوردم!:bighug: فقط به نظرتون توپ خیلی سبک نشده؟! شوت میزنی کم مونده توپ از ورزشگاه بره بیرون:d
والله من چند سالی هست که فقط آلتیمیت میزنم، پول ها و بازیکن هات به فیفای جدید نمیان، فقط لول شما به همراه اون xp ها ت سینک میشه
اگر که میخواست این اتفاق بیوفته که الان اونی که فیفا 12 بازی میکرد میباس همه رو داشته باشه، شما احتمالا قبلا فقط فیفا 14 رو از 360 به 1 سینک کردی.
یه دست آنلاین با مصطفی بازی کردم لگ شدید داشتم، باید اینترنت رو عوض کنم
بازی هم خیلی زشت شده خدایییه شوتایی به صورت عجیب و غریب میرن تو آسمون که باورش سخته
این دفاع کردن مقابل بازیکنای سرعتی هم معضلی شده، توپو مینداختیم و میدوئیدیم دنبال توپ
تا درست نشدن بازی آنلاین بازی نمیکنم. اعصابم به هم ریخت![]()
مشکل اینجائه که سر گلرها آفلاین هم نمیشه بازی کردتا درست نشدن بازی آنلاین بازی نمیکنم. اعصابم به هم ریخت![]()