آخرین ویرایش:
تو دفاع کردن هم الان بهتر شدم و خیلی خیلی بهتر راه حریفا رو میبندم . قضاوت رو زود انجام ندین ، من خودم اولش اینقدر فحش دادماما بعد یه مدت که عادت کردم واقعا دارم لذت میبرم از بازی .
تمامی این نکات در بخش اسلایدر هیچ ربطی به میزان درصد کم یا زیاد شدن خطا در بازی نداره ولی گزینه مارکینگ (میتونی بیشترش کنی ) در بازی میتونه در میزان تاثیر خطا در بازی موثر باشه البته تا حدودی !این سومین باره عزیزان خدا نکنه آدم محتاج بنده خدا بشه لطفاً جواب بدین)x
و تنظیمات کاستومایز میخوام بازی خشونتش بره بالا یعنی cpu خطا بیشتری بکنه باید رو چند بگذارم یا باید چه کار کنم خطا بیشتر کنه ولی ظاهراً نسبت به فیفاهای قبل cpu خطای بیشتری میکنه شما هم همین نظرو دارین؟USER/CPU GAME CUSTOMIZATION
Sprint Speed -
Acceleration -
Shot Error -
Pass Error -
Shot Speed -
Pass Speed -
Injury Frequency -
Injury Severity -
Goalkeeper Ability -
Positioning: Marking -
Positioning: Run Frequency -
Positioning: Line Height -
Positioning: Line Length-
Positioning: Line Width-
Positioning: Fullback Positioning -
Power Bar-
First Touch Control Error
سلام دوستان.....ببخشید یه سوال فوری دارم...این فیقا ریجن free که عکس مسی و ویدال روش هست یه جا نوشته بود مال ایتالیا هست و زبانش ایتالیایی هست....فک کنم اشتباه میگه نه؟ یعنی تفاوتی نداره دیگه؟
سلام موقع شوت سریع ندوید و دکمه ی سرعت رو درواقع نگیرید شوت بزنید بعد راه دیگه این که کات دار بزنید موفق باشیدالان تو آنلاین که بازی میکردم بنده خدا دروازه بانم شیرجه زد توپ رو بگیره بعد تو شیرجه خورد به بازیکن حریف داور پنالتی گرفت:-*
ابتکار دیگری از EA:bighug:
===================================
حالا این به کنار ... بخوای شوتی چیزی بزنی یکم جهت بگیری که بخوای بره تو کنج توپ از خط اوت اونطرف میره بیرون:-*
باز هم مرسی EA![]()