آخرین ویرایش:
یارو زاویه کاملا بسته ضربه ایستگاهی زمینی زد توپ آروم داشت میامد نمیدونم گلر چه مرگش شد هیجان زده شد یوهو خودشو انداخت زمین با پا توپ رو دور کرد داشت گل میشد به شکل مسخره ایبه هر بدخبتی بود کشیدم زیرش رفت !!
اون قضیه لفت دادن رو یکی از بچه ها گفت منم دیدم ! یارو Pause کرد بازی رو خیلی راحت رفت بیرون اما هیچ اتفاقی نیفتاد
آپدیت 220 مگی مال چی بود دقیقا ؟
یارو زاویه کاملا بسته ضربه ایستگاهی زمینی زد توپ آروم داشت میامد نمیدونم گلر چه مرگش شد هیجان زده شد یوهو خودشو انداخت زمین با پا توپ رو دور کرد داشت گل میشد به شکل مسخره ایبه هر بدخبتی بود کشیدم زیرش رفت !!
اون قضیه لفت دادن رو یکی از بچه ها گفت منم دیدم ! یارو Pause کرد بازی رو خیلی راحت رفت بیرون اما هیچ اتفاقی نیفتاد
پی اس که واقعا افتضاحه از بالا که بازیکن هارو نگاه کنی انگار دو تا تیم هابیت ها(کوتوله ها) دارند بازی میکنند-----------------
راستی بچه ها اگه امکانشو دارید pes رو هم دموشو دانلود کنید و تست کنید من از بازیش بدم نیومد و کاملن پیشرفت داشته به نسبت 14.
صورت بازیکن ها هم فوق العادس!
گیم پلی بازیش خسته کننده نیست و خداییش باگ ازار دهنده ای هم نداشت.
بايد از يحرف بزرگ و يك عدد استفاده كني،البته برا من گير داده بود از دوتا عدد استفاده كردم،چت زده بوددوستان ببخشیدا اینجا سوال میکنم
میخوام اکنت اورجین بسازم تو قسمت پسورد هر چی مینویسم قبول نمیکنه
چه کنم ؟
من که اصابم نمیکشه دیگه بازی کنم با این آشغال
از اون بدتر این باگ زاویه بستس طبق عرف و عادت فوتبالی میریم رو پاس طرف یهو از لب خط میبینی توپ و شوت میزنن و رفته تو گل!
قبول دارم گل زاویه بسته هم تو فوتبال هست ولی خداییش نه دیگه این مدلی و اینقدر زیاد.
بیرون هم میاری باز فرقی نداره.
یه گل سو کردم در حده بنز از بوفون.
توپ رو نایجل دی یانگ! فنی زده از وسط زمین از نیم سانتیش رد میشه گل میشه به تور هم میخوره تازه گلر واکنش نشون میده اونم به جلو:-o
اگه این گلرهارو درست نکنن با اپدیت احتمال زیاد برم سمته pes چون هرتی گل خوردن رو اصلن دوست ندارم.
گلرها که رو موخن اصلاً ، امروز من هد زدم یارو گلره بجای اینک بپره بالا روش رو کرده اونور داره تماشاچیارو نگاه میکنه،یا یجا دیگه توپ داره از کنارش آروم رد میشه خم شده توپ رو نگاه میکنه، واقعاً nexgen شدن:d
من pes رو گرفتم ... چمنش از یه زاویه خاص افتضاحه از دور هم خیلی خوب نیست... تکل ها کمی بی هدفه و شوتها هم خیلی جزئی دقتش زیاده. ولی برام جالبه که بعد از بیش از 30 دست بازی با کامپیوتر و 15 دست دو نفره میتونم بگم برام جذاب شده. جالبه فیفا 14 برام جذاب بود و pes 14 نبود ولی تو 15 جاهاشون عوض شده! کاش برتری های این دو مخلوط میشدن امسال یه چیز درست درمون داشتیم واسه بازی!
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
کم کم عادت میکنیم به این حالت سریع و مدل گیم پلی و .... ولی خداییش گلرهای بازی خیلی تو تعیین نتیجه تاثیر گذار شدن با سوتی هاشون.
دیروز کلی بازی کردیم و گلرها شدن کلکسیون اشتباه.
اگه درست نشن جذابیت بازی رو خیلی میگیرن.
توپ های رو گل میخورن که خداییش خستگی بازی و اعصاب خوردی دنبالشه.
اونم گلری مثل بوفون!
طرف هد زده از پشت 18 توپ حالت قوس دار رفت گوشه گل و گلر هم توپو اسکورت کرد!
واقعن عصبی میشه ادم نمونش زیاده ....
-----------------
راستی بچه ها اگه امکانشو دارید pes رو هم دموشو دانلود کنید و تست کنید من از بازیش بدم نیومد و کاملن پیشرفت داشته به نسبت 14.
صورت بازیکن ها هم فوق العادس!
گیم پلی بازیش خسته کننده نیست و خداییش باگ ازار دهنده ای هم نداشت.
دوست عزیز به این حرفها توجه نکن ... هر کسی داره نظر خودش رو میده به امتیاز بازی توی ساتهای معتبر توجه کنی نمرات خوبی گرفته.... به نظر منکه خیلیم عالی شده فیفا .....برعکس وقتی دموی pes رو بازی میکنم به نظرم خیلی بی روح هست اینها نظر منه قرار نیست به کسی تحمیلش کنم... جاش اینجا نیست دوباره طرفدار دوتا بازی شروع میکنند به کل کل... شما اگر 14 رو ازش راضی بودی مطمعن باش از این راضی خواهی بودپس منه بدبخت الکی زدم 13 گیگ دانلود شد تو این سه روز که بازی رو دیجیتالی بخرم؟؟؟؟؟با این اوصاف که شما میفرمایید صبر کنم pes بیاد بعد انتخاب کنم چون فیفا دیگه اون اقتدار قبل رو نداره ظاهرا
شاید هم فیزیکی خریدم که اگه درست نشد بتونم رد کنم بره
دوست خوبم من با 14 هیچ مشکلی نداشتم و کامل هم راضی بودم و لذت میبردم حتا هد زدنی که اکثر ازش مینالیدن هم برام اوکی بود چون میشد با یه یسری تدابیر درستش کرد.شما اگر 14 رو ازش راضی بودی مطمعن باش از این راضی خواهی بود
در مورد نوع بازی منم خیلی برام مهمه که بازی رو به واقعیت بره تا چیزهای دیگه ، که فکر میکنم فیفا به این طرف داره حرکت میکنه.. در مورد دو ضرب گرفتن گلرها من مشکلی باهاش ندارم یعنی ضرباتی رو که زده میشه وقتی توی واقعیت هم میبینم گلر به راحتی نمیتونه توپ رو مهار کنه و بیشتر مواقع دفع میکنه.. حالا باید قبول کنیم یکسری جاها نوع دفعش مشکل داره یعنی به طرفی دفع میشه که کمی غیر واقعیه.....دوست خوبم من با 14 هیچ مشکلی نداشتم و کامل هم راضی بودم و لذت میبردم حتا هد زدنی که اکثر ازش مینالیدن هم برام اوکی بود چون میشد با یه یسری تدابیر درستش کرد.
اما 15 و باگ گلرش کاری نیست که من بتونم درستش کنم(بعد از اپدیتم وضع همونه)
شاید بعضی ها فوتبال رو تفننی و کامل تفریحی بازی کنن ولی برای من و امثال من مهمه که الکی نبازیم و نتونیم مانعش بشیم!
مشکلی هم با سرعت بازیکن های سرعتی ندارم چون شیوه رو میشه طوری ردیف کرد که بازیو بست.
ولی برای معضل گلر هیچ راهی از طرف ما نیست.
میگم دمو pes شاید مشکل طراحی و چمن و ... داره ولی گلرها که توسط هوش مصنوعی کنترل میشن خوب درست شدن(تنها بخشی که باید عالی کار کنه چون دسته ما نیست حرکتشون)
در کل فیفا پیشرفت های داشته به نسبت 14 و من منکرش نیستم ولی این مورد گلرها بازی رو از جذابیت میندازه حداقل برای من اینطوره.
بايد از يحرف بزرگ و يك عدد استفاده كني،البته برا من گير داده بود از دوتا عدد استفاده كردم،چت زده بود
سلام دوستان من fifa 15 رو میفروشم هر کی خواست پیغام بده