آخرین ویرایش:
اون روز با سینا حرف میزدیم کاملا مشخصه سیتمی تو این فیفا موفق هست که 3 تا دفاع مرکزی داشته باشه.پوشش دادن مثل 13 خیلی مهم شده و باید حتما پشت دفاع اولی ات 1 دفاع سریع برای پوشش وجود داشته باشه.حالا اگه دفاعی تر بازی می کنیم 5 دفاعه و اگه هجومی تر باشه 3 دفاعهدقیقا سینا ، هر دو سیستم عالین ! به طرز عجیبی انگار مطابق با سبک این نسخه ان ! :d من خودم همیشه 4231 بازی میکردم ولی تو این نسخه نتونستم توی دفاع خیلی خوب کار کنم و عمق دفاع رو پوشش بدم ! ولی با این دو ترکیب تا حدود زیادی میشه این کارو کرد ...
2تا بازي سيزن بردم امتيازم هنوز 0ـه
متشكرم EA بابت اين فيفاي بي نقص :bighug:
کم کم عادت میکنیم به این حالت ........-----------------
راستی بچه ها اگه امکانشو دارید pes رو هم دموشو دانلود کنید و تست کنید من از بازیش بدم نیومد و کاملن پیشرفت داشته به نسبت 14.
صورت بازیکن ها هم فوق العادس!
گیم پلی بازیش خسته کننده نیست و خداییش باگ ازار دهنده ای هم نداشت.
کم کم عادت میکنیم به این حالت سریع و مدل گیم پلی و .... ولی خداییش گلرهای بازی خیلی تو تعیین نتیجه تاثیر گذار شدن با سوتی هاشون.
دیروز کلی بازی کردیم و گلرها شدن کلکسیون اشتباه.
اگه درست نشن جذابیت بازی رو خیلی میگیرن.
توپ های رو گل میخورن که خداییش خستگی بازی و اعصاب خوردی دنبالشه.
اونم گلری مثل بوفون!
طرف هد زده از پشت 18 توپ حالت قوس دار رفت گوشه گل و گلر هم توپو اسکورت کرد!
واقعن عصبی میشه ادم نمونش زیاده ....
-----------------
راستی بچه ها اگه امکانشو دارید pes رو هم دموشو دانلود کنید و تست کنید من از بازیش بدم نیومد و کاملن پیشرفت داشته به نسبت 14.
صورت بازیکن ها هم فوق العادس!
گیم پلی بازیش خسته کننده نیست و خداییش باگ ازار دهنده ای هم نداشت.
از اون بدتر این باگ زاویه بستس طبق عرف و عادت فوتبالی میریم رو پاس طرف یهو از لب خط میبینی توپ و شوت میزنن و رفته تو گل!گلرها که رو موخن اصلاً ، امروز من هد زدم یارو گلره بجای اینک بپره بالا روش رو کرده اونور داره تماشاچیارو نگاه میکنه،یا یجا دیگه توپ داره از کنارش آروم رد میشه خم شده توپ رو نگاه میکنه، واقعاً nexgen شدن:d
سلام
تو سیزن چطوری تیم عوض میکنید؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk