FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
دقیقا سینا ، هر دو سیستم عالین ! به طرز عجیبی انگار مطابق با سبک این نسخه ان ! :d من خودم همیشه 4231 بازی میکردم ولی تو این نسخه نتونستم توی دفاع خیلی خوب کار کنم و عمق دفاع رو پوشش بدم ! ولی با این دو ترکیب تا حدود زیادی میشه این کارو کرد ...
اون روز با سینا حرف میزدیم کاملا مشخصه سیتمی تو این فیفا موفق هست که 3 تا دفاع مرکزی داشته باشه.پوشش دادن مثل 13 خیلی مهم شده و باید حتما پشت دفاع اولی ات 1 دفاع سریع برای پوشش وجود داشته باشه.حالا اگه دفاعی تر بازی می کنیم 5 دفاعه و اگه هجومی تر باشه 3 دفاعه
الان منم مثل تو 5 2 2 1 بازی می کنم:d

٢-١ جلو بودم. طرف بازي را استپ كرد، يجوري از بازي رفت بيرون كه فيفا اصلا اين مسابقه را به هيچ جاش حساب نكرد. حداقل تو قبليا ديگه اين مشكل نبود. اينكارا اگه ياد بگيرن كه بدبخت ميشيم ميره. البته به احتمال زياد اينا مي تونن با يه آپديت درست كنن.
خدا كنه يه دستي به سر و روي داورا هم بكشن. تو محوطه جريمه طرفا فوت كني پنالتي مي گيره. ديگه طبيعي شده هر بازي يه پنالتي را ميدم :دي. جديدا ديگه طرف رفت تو محوطه دسته را مي ذارم كنار به اميد اينكه بزنه تو اوت.
عاشق آوانتاژ دادناشم. آوانتاژ ميده طرف تك به تك ميشه ، ميشوته اگه گل شد كه شد، اگه نه خطا را مي گيره :دي
آفسايدها هم كه نشون ميده دقت كرديد ديگه اون خط زرده هم نميكشه كه نشون بده بازيكن تو آفسايد بوده يا نه. خودت بايد تشخيص بدي.
كلا اگه يه ماه بازي را ديرتر ميدادن اين چيزاش را درست مي كردن خيلي بهتر بود.

کم کم عادت میکنیم به این حالت سریع و مدل گیم پلی و .... ولی خداییش گلرهای بازی خیلی تو تعیین نتیجه تاثیر گذار شدن با سوتی هاشون.
دیروز کلی بازی کردیم و گلرها شدن کلکسیون اشتباه.
اگه درست نشن جذابیت بازی رو خیلی میگیرن.
توپ های رو گل میخورن که خداییش خستگی بازی و اعصاب خوردی دنبالشه.
اونم گلری مثل بوفون!
طرف هد زده از پشت 18 توپ حالت قوس دار رفت گوشه گل و گلر هم توپو اسکورت کرد!
واقعن عصبی میشه ادم نمونش زیاده ....
-----------------
راستی بچه ها اگه امکانشو دارید pes رو هم دموشو دانلود کنید و تست کنید من از بازیش بدم نیومد و کاملن پیشرفت داشته به نسبت 14.
صورت بازیکن ها هم فوق العادس!
گیم پلی بازیش خسته کننده نیست و خداییش باگ ازار دهنده ای هم نداشت.

کم کم عادت میکنیم به این حالت ........-----------------
راستی بچه ها اگه امکانشو دارید pes رو هم دموشو دانلود کنید و تست کنید من از بازیش بدم نیومد و کاملن پیشرفت داشته به نسبت 14.

من pes رو گرفتم ... چمنش از یه زاویه خاص افتضاحه از دور هم خیلی خوب نیست... تکل ها کمی بی هدفه و شوتها هم خیلی جزئی دقتش زیاده. ولی برام جالبه که بعد از بیش از 30 دست بازی با کامپیوتر و 15 دست دو نفره میتونم بگم برام جذاب شده. جالبه فیفا 14 برام جذاب بود و pes 14 نبود ولی تو 15 جاهاشون عوض شده! کاش برتری های این دو مخلوط میشدن امسال یه چیز درست درمون داشتیم واسه بازی!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

کم کم عادت میکنیم به این حالت سریع و مدل گیم پلی و .... ولی خداییش گلرهای بازی خیلی تو تعیین نتیجه تاثیر گذار شدن با سوتی هاشون.
دیروز کلی بازی کردیم و گلرها شدن کلکسیون اشتباه.
اگه درست نشن جذابیت بازی رو خیلی میگیرن.
توپ های رو گل میخورن که خداییش خستگی بازی و اعصاب خوردی دنبالشه.
اونم گلری مثل بوفون!
طرف هد زده از پشت 18 توپ حالت قوس دار رفت گوشه گل و گلر هم توپو اسکورت کرد!
واقعن عصبی میشه ادم نمونش زیاده ....
-----------------

گلرها که رو موخن اصلاً ، امروز من هد زدم یارو گلره بجای اینک بپره بالا روش رو کرده اونور داره تماشاچیارو نگاه میکنه،یا یجا دیگه توپ داره از کنارش آروم رد میشه خم شده توپ رو نگاه میکنه، واقعاً nexgen شدن:d

گلرها که رو موخن اصلاً ، امروز من هد زدم یارو گلره بجای اینک بپره بالا روش رو کرده اونور داره تماشاچیارو نگاه میکنه،یا یجا دیگه توپ داره از کنارش آروم رد میشه خم شده توپ رو نگاه میکنه، واقعاً nexgen شدن:d
از اون بدتر این باگ زاویه بستس طبق عرف و عادت فوتبالی میریم رو پاس طرف یهو از لب خط میبینی توپ و شوت میزنن و رفته تو گل!
قبول دارم گل زاویه بسته هم تو فوتبال هست ولی خداییش نه دیگه این مدلی و اینقدر زیاد.
بیرون هم میاری باز فرقی نداره.
یه گل سو کردم در حده بنز از بوفون.
توپ رو نایجل دی یانگ! فنی زده از وسط زمین از نیم سانتیش رد میشه گل میشه به تور هم میخوره تازه گلر واکنش نشون میده اونم به جلو :|:-o
اگه این گلرهارو درست نکنن با اپدیت احتمال زیاد برم سمته pes چون هرتی گل خوردن رو اصلن دوست ندارم.

یارو زاویه کاملا بسته ضربه ایستگاهی زمینی زد توپ آروم داشت میامد نمیدونم گلر چه مرگش شد هیجان زده شد یوهو خودشو انداخت زمین با پا توپ رو دور کرد داشت گل میشد به شکل مسخره ای :)) به هر بدخبتی بود کشیدم زیرش رفت !!

اون قضیه لفت دادن رو یکی از بچه ها گفت منم دیدم ! یارو Pause کرد بازی رو خیلی راحت رفت بیرون اما هیچ اتفاقی نیفتاد :))
آپدیت 220 مگی مال چی بود دقیقا ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or