آخرین ویرایش:
خب ویرایش کن درست میشه تو تنضیمات کنتزل جای شوک رو با پد عوض کن
Love the game. Live the
game
مشکل من با جهت حرکت پده( بالا سمت چپ) وقتی داری با بازیکن حرکت میکنی نمیشه کج کرد(یه دفعه کج میشه) راستش جهت بین راست و مایل رو نداره!!فرقی نداره ps4 بازیای خوب زیاد داره این از بحث دو دستگاه...
راجبه فیفا با جویستیکا یاد نگیری با هرکی که فیفا بازه راحت آبخوردن چنتایی میزنه حتی cpu رو حالت افسانه ای ی 4 5 تا بیشتر میخوری چون دور زدن سر توپ زدن خوب یاد نمیگیری...با اون 4تا فلش هم میشد بازی کرد تو آپشنا بری میشه درست کرد تو منو بگردی هست تو سریای قبلی بود امسال نگاه نکردم هست یا نه اما ی بار coustom controller برو میشه جابه جا کرد تا سریای قبلی میشد اما تو این یکی نگاه نکردم....بهترم هست دستتو بزاری رو altentere بازی کنی
منم همون موقعه ان بودم مشکلی نداشت اما چند دقیقه بعد اوضاعش داغون شد!دیگه هم وصل نشد الانم تست میکنم.راستی داش ایدیتم بده ادت کنیم وقت داشتی باهم بازی کنیم ،این اولین باره که دارم انلاین میزنم ،بازی کنیم تجربه کسب کنممن صبح دو تا بازی کردم، مشکلی نداشت. ساعت 8-8.30 وصل شدم.
قبل از شوت زدن L2 رو نگه دار تا شوت مستقیم با روی پا بزنه، با این کار توپ کمتر ارتفاع میگیره.
تجربه نشون داده وقتی FIFA N اومده همه گفتن FIFA N-1 عجب چیزی بود؛ وقتی FIFA N+1 اومده همه گفتن FIFA N عجب چیزی بود![]()
و این داستان ادامه دارد
![]()
منم همون موقعه ان بودم مشکلی نداشت اما چند دقیقه بعد اوضاعش داغون شد!دیگه هم وصل نشد الانم تست میکنم.راستی داش ایدیتم بده ادت کنیم وقت داشتی باهم بازی کنیم ،این اولین باره که دارم انلاین میزنم ،بازی کنیم تجربه کسب کنم
داداش من شما هارو اد کردم باعث افتخارمه،چشم بازی بزنیم.ایدیم(man 08521(fc bayern munchenچون اونقدر تو سری جدید گند میزنه که آدم به قبلیه راضی میشه و میگه کاش یه آپدیت نقل و انتقالات رو مینداختن رو قبلی همونو 1 سال دیگه بازی میکردیم قابلیت هایی که اولین بار اضافه میکنه پر از باگ و اعصاب خورد کنه.تو first touch مسخرش تو فیفا 13 رو یادمه.هیچ بازیکنی نمیتونست توپ رو کنترل کنه 2 متر از پاش جدا میشد.این15 هم که دیگه همه چیشو گفتیم!!next gen
goalkeeper که شده سوتی بازار! فیفا 16 هم به این فیفا میگیم عجب خوب بوداااااا:d
داداش تو هم آیدیت رو بگو:dمشتاقم باهات بازی کنم!
آقا افشین شما هم آیدیت رو پ.خ کن بگو دوست دارم با شما هم بازی کنم:d
داداش من شما هارو اد کردم باعث افتخارمه،چشم بازی بزنیم.ایدیم(man 08521(fc bayern munchen
تجربه نشون داده وقتی FIFA N اومده همه گفتن FIFA N-1 عجب چیزی بود؛ وقتی FIFA N+1 اومده همه گفتن FIFA N عجب چیزی بود
:d
و این داستان ادامه دارد
مشکل من با جهت حرکت پده( بالا سمت چپ) وقتی داری با بازیکن حرکت میکنی نمیشه کج کرد(یه دفعه کج میشه) راستش جهت بین راست و مایل رو نداره!!
خودمم نفهمیدم چی گفتم!!...بزار یه جور دیگه بگم ...وقتی دارم با بازیکن میام پایین یه دفعه میاد پایین (من میخام مثل شوک کم کم بیاد پایین)
در ضمن من فیفا 12در جام دیجیتال سوم شدم!!!!!
ممنون از جوابت
تجربه نشون داده وقتی FIFA N اومده همه گفتن FIFA N-1 عجب چیزی بود؛ وقتی FIFA N+1 اومده همه گفتن FIFA N عجب چیزی بود:d
و این داستان ادامه دارد
اختیار داری اقا سینا،حقیقتش بدستی خودم معرفی نکردم که تو رودرواسی گیر نکنید،شما هروقت که وقت داشتین من در خدمتم هرچی باشه خیلی راهنماییم کردین تو نحوه بازی و تاکتیک،خوشحال میشم خودم بسنجم نسبت به بازیتون.نوید جان پس اون روز شما بودین که به من پیام دادین ! ببخشید بازی نکردم چون وسط کاپ UT بودم انشالله اگر آنلاین بودین حتما یه دست اینتر بایرن بزنیم
حیف پستای تاپیک فیفا 14 بوکمارک نکردمولی دیگه این واسم تجربه شد و الان اکثر پستارو واسه تاپیک فیفا 16 بوکمارک شده دارم
![]()