FIFA 15

دقایقی پیش یک تیزر 11 ثانیه‌ای از بازی فیفا 15 منتشر شد که ما سوارز را تماشا می کنیم . این ویدئو در کانال یوتیوب EA منتشر شد.

fifa_15-2546073.jpg

480p
720p
1080p

آخرین ویرایش:
تجربه نشون داده وقتی FIFA N اومده همه گفتن FIFA N-1 عجب چیزی بود؛ وقتی FIFA N+1 اومده همه گفتن FIFA N عجب چیزی بود:d
و این داستان ادامه دارد
:d

آخرین ویرایش:
فرقی نداره ps4 بازیای خوب زیاد داره این از بحث دو دستگاه...
راجبه فیفا با جویستیکا یاد نگیری با هرکی که فیفا بازه راحت آبخوردن چنتایی میزنه حتی cpu رو حالت افسانه ای ی 4 5 تا بیشتر میخوری چون دور زدن سر توپ زدن خوب یاد نمیگیری...با اون 4تا فلش هم میشد بازی کرد تو آپشنا بری میشه درست کرد تو منو بگردی هست تو سریای قبلی بود امسال نگاه نکردم هست یا نه اما ی بار coustom controller برو میشه جابه جا کرد تا سریای قبلی میشد اما تو این یکی نگاه نکردم....بهترم هست دستتو بزاری رو altentere بازی کنی
مشکل من با جهت حرکت پده( بالا سمت چپ) وقتی داری با بازیکن حرکت میکنی نمیشه کج کرد(یه دفعه کج میشه) راستش جهت بین راست و مایل رو نداره!!
خودمم نفهمیدم چی گفتم!!...بزار یه جور دیگه بگم ...وقتی دارم با بازیکن میام پایین یه دفعه میاد پایین (من میخام مثل شوک کم کم بیاد پایین)
در ضمن من فیفا 12در جام دیجیتال سوم شدم!!!!!
ممنون از جوابت

من صبح دو تا بازی کردم، مشکلی نداشت. ساعت 8-8.30 وصل شدم.

قبل از شوت زدن L2 رو نگه دار تا شوت مستقیم با روی پا بزنه، با این کار توپ کمتر ارتفاع میگیره.
منم همون موقعه ان بودم مشکلی نداشت اما چند دقیقه بعد اوضاعش داغون شد!دیگه هم وصل نشد الانم تست میکنم.راستی داش ایدیتم بده ادت کنیم وقت داشتی باهم بازی کنیم ،این اولین باره که دارم انلاین میزنم ،بازی کنیم تجربه کسب کنم

تجربه نشون داده وقتی FIFA N اومده همه گفتن FIFA N-1 عجب چیزی بود؛ وقتی FIFA N+1 اومده همه گفتن FIFA N عجب چیزی بود
yahoo_4.gif

و این داستان ادامه دارد
yahoo_4.gif

چون اونقدر تو سری جدید گند میزنه که آدم به قبلیه راضی میشه و میگه کاش یه آپدیت نقل و انتقالات رو مینداختن رو قبلی همونو 1 سال دیگه بازی میکردیم قابلیت هایی که اولین بار اضافه میکنه پر از باگ و اعصاب خورد کنه.تو first touch مسخرش تو فیفا 13 رو یادمه.هیچ بازیکنی نمیتونست توپ رو کنترل کنه 2 متر از پاش جدا میشد.این15 هم که دیگه همه چیشو گفتیم!!next gen
goalkeeper که شده سوتی بازار! فیفا 16 هم به این فیفا میگیم عجب خوب بوداااااا:d

منم همون موقعه ان بودم مشکلی نداشت اما چند دقیقه بعد اوضاعش داغون شد!دیگه هم وصل نشد الانم تست میکنم.راستی داش ایدیتم بده ادت کنیم وقت داشتی باهم بازی کنیم ،این اولین باره که دارم انلاین میزنم ،بازی کنیم تجربه کسب کنم

داداش تو هم آیدیت رو بگو:dمشتاقم باهات بازی کنم!
آقا افشین شما هم آیدیت رو پ.خ کن بگو دوست دارم با شما هم بازی کنم:d

آخرین ویرایش:
چون اونقدر تو سری جدید گند میزنه که آدم به قبلیه راضی میشه و میگه کاش یه آپدیت نقل و انتقالات رو مینداختن رو قبلی همونو 1 سال دیگه بازی میکردیم قابلیت هایی که اولین بار اضافه میکنه پر از باگ و اعصاب خورد کنه.تو first touch مسخرش تو فیفا 13 رو یادمه.هیچ بازیکنی نمیتونست توپ رو کنترل کنه 2 متر از پاش جدا میشد.این15 هم که دیگه همه چیشو گفتیم!!next gen
goalkeeper که شده سوتی بازار! فیفا 16 هم به این فیفا میگیم عجب خوب بوداااااا:d

داداش تو هم آیدیت رو بگو:dمشتاقم باهات بازی کنم!
آقا افشین شما هم آیدیت رو پ.خ کن بگو دوست دارم با شما هم بازی کنم:d
داداش من شما هارو اد کردم باعث افتخارمه،چشم بازی بزنیم.ایدیم(man 08521(fc bayern munchen

دوستان کسی بازی رو با psx دانلود کرده؟ تا اونجایی که میدونم اگر 3 گیگ دانلود کنیم میتونیم بازی کنیم الان من اگر 4 گیگ اول رو دان کنم و بعدش بریزم میتونم بازی کنم یا اینکه باید کاملا ریخته بشه؟

داداش من شما هارو اد کردم باعث افتخارمه،چشم بازی بزنیم.ایدیم(man 08521(fc bayern munchen

نوید جان پس اون روز شما بودین که به من پیام دادین ! ببخشید بازی نکردم چون وسط کاپ UT بودم انشالله اگر آنلاین بودین حتما یه دست اینتر بایرن بزنیم

تجربه نشون داده وقتی FIFA N اومده همه گفتن FIFA N-1 عجب چیزی بود؛ وقتی FIFA N+1 اومده همه گفتن FIFA N عجب چیزی بود
و این داستان ادامه دارد

حیف پستای تاپیک فیفا 14 بوکمارک نکردم :دی ولی دیگه این واسم تجربه شد و الان اکثر پستارو واسه تاپیک فیفا 16 بوکمارک شده دارم :دی

مشکل من با جهت حرکت پده( بالا سمت چپ) وقتی داری با بازیکن حرکت میکنی نمیشه کج کرد(یه دفعه کج میشه) راستش جهت بین راست و مایل رو نداره!!
خودمم نفهمیدم چی گفتم!!...بزار یه جور دیگه بگم ...وقتی دارم با بازیکن میام پایین یه دفعه میاد پایین (من میخام مثل شوک کم کم بیاد پایین)
در ضمن من فیفا 12در جام دیجیتال سوم شدم!!!!!
ممنون از جوابت

احتمالا به همین جهت آنالوگ اختراع شد دیگه!!!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

تجربه نشون داده وقتی FIFA N اومده همه گفتن FIFA N-1 عجب چیزی بود؛ وقتی FIFA N+1 اومده همه گفتن FIFA N عجب چیزی بود:d
و این داستان ادامه دارد

منم چند صفحه قبل همینو گفتم چنان کتکی بهم زدن بچه های تاپیک که دیگه جرات پست گذاشتن ندارم:boxing:b-( :hurted::hurted1::d

دوستان سلام
آقا یه سئوال فوق آماتور !! این آپدیت 200 و خرده ای مگ رو از کجا باید انجام بدیم ؟!
من یه اسکواد دانلود و آپدیت تو صفحه اصلی منو بازی بود که انجام دادم و یه تعدادی تیم و بازیکن، اورال هاشون کم و زیاد شد؛ اما این پروسه کمتر از 30 ثانیه زمان برد و مطمئنا 200 و خرده ای مگا بایت رو دانلود نکرده
ممنون میشم راهنمایی کنید
یه مورد دیگه که چند نفر از دوستای دیگه مون هم دیدم سئوال کردن، اینکه یه بزرگواری پیدا شه شیوه صحیح و تر و تمیز ذخیره کردن گل رو تو حالت آفلاین آموزش بده تا ما هم دعاش کنیم :-)

- - -ویرایش - - -

بچه ها یه مورد دیگه !
به لینک زیر برین و 20 دلار رو به صورت Gift Card یا همون کارت هدیه برای PSتون دریافت کنین ;-)

http://shhort.com/d?r=Cuc9mjh8

واقعاً دیگه اعصاب نمونده برام 8-|

پارس آفلاین شورشو درآوُرده قطعی های 10 ثانیه ای این چند روز گند زده به آمار Seasons
فقط امروز 5 تا قطعی وسط بازی داشتم

چمن بازی توی روز فوق العادس اما متاسفانه توی شب تمام چمنها کپی از همدیگه هستن برخلاف فیفا 14 که مثلا چمن شب اتحاد با سانتیاگو برنابیو تفاوت داشت و عین خودشون بود..واقعا مسخرس

نوید جان پس اون روز شما بودین که به من پیام دادین ! ببخشید بازی نکردم چون وسط کاپ UT بودم انشالله اگر آنلاین بودین حتما یه دست اینتر بایرن بزنیم

حیف پستای تاپیک فیفا 14 بوکمارک نکردم :دی ولی دیگه این واسم تجربه شد و الان اکثر پستارو واسه تاپیک فیفا 16 بوکمارک شده دارم :دی
اختیار داری اقا سینا،حقیقتش بدستی خودم معرفی نکردم که تو رودرواسی گیر نکنید،شما هروقت که وقت داشتین من در خدمتم هرچی باشه خیلی راهنماییم کردین تو نحوه بازی و تاکتیک،خوشحال میشم خودم بسنجم نسبت به بازیتون.
حقیقتش منم برایه اولین بارم انلاین زدم البته با بچه های خودمون بازی کردم اقا ارژنگ و اقا نوید حقیقتش اصلا باگی حس نکردم!نه اینکه نداشته باشه اما بیشترش ربط داره با کی بازیکنی مثلا این دو دوستمون بازی خودشون میکردن صرفا استفاده از باگ نبود بازیشون،خیلی خیلیم حال داد لذت بردیم!وتمام برد باختامون رو اتفقات بازی بود و بازی پیاپایی بود.نه صرفا استفاده از باگای خاص،اما خب ایراداتیم داره بازی !اما یادمه فیفا14 اولش همین بود حتی 13 اما به مرور با هر اپدیت بهتر و بهتر میشد!اینم همینه منکه باهاش زندگی میکنم مثله بقیه شماره ها سرفا برایه برد باخت بازی نمیکنم فقط برایه لذتش بازی میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or