آخرین ویرایش:
قبل این که کرنر بزنی انلاوگ سمت راست رو حرکت بده دوربین به حالت اول برمیگرده و میتونی بازیکن مورد نظر رو حرکت بدی و تو هر جای 18 میتونی کنترلش کنی.
دوستان یه سوال مهم من کریر رو با منچستر یونایتد شروع کردن چکار باید کرد اخر فصل که قرار داد تمام میشه بتونم به یه تیم دیگه مثلا میلان یا psg برم .؟؟؟؟ممنون خیلی برام مهمه.؟؟؟؟؟؟
سلام dns رو 8.8.8.8 بزنید از طریق ps4دوستان عزیز من با مشکلی توی فیفا مواجه شدم الان که میخواستم انلاین بزنم وارد بازی که میشدم بعد مینوشت که شما نمیتونید وصل بشید و باید اول با اکانت پی اس ان ساین این شی که من ساین این بودم و توی محیط پی اس ان میتونستم بگردم ولی توی فیفا اینو مینوشت حالا هم کلا نمیتونم وصل شم به سرورا. به نظرتون مشکله من همگانیه یا شانس من فقط منم که این مشکلو دارم؟
کسی نیست جواب این سوال رو بدونه؟بازی رو امروز گرفتم
از لیگ دسته دو انگلستان پورتموث رو گرفتم و کریر رو شروع کردم روی لجندری
اسلایدر دروازبانها رو روی 85 گذاشتم و تا الان هیچ مشکل خاصی با دروازبانها و سر زدن مهاجمین و ..... ندارم و خیلی خیلی حال کردم تا الان
فقط یه سوال فنی :
توی فیفا 14 وقتی داشت تکرار یه موقعیت خطرناک یا تکرار گل رو نشون میداد با زدن مربع بصورت دستی صحنه اهسته رو خودمون عقب و جلو کنیم ولی اینجا نمیدونم با چه دکمه ای میشه اینکار رو انجام داد؟؟؟
کسی نیست جواب این سوال رو بدونه؟
چجوری صحنه آهسته رو بصورت دستی عقب جلو کنم بدون اینکه از منوی replay بخوام برم؟؟؟؟
سلام
دوستان من میخوام برای PC گیم پد بگیرم برای FIFA 15 یه سوال داشتم از سونی باز ها:
دسته PS 2 با PS 3 تفاوتش در وایرلس بودنشه فقط ؟ و اینکه ارزش داره برم دسته 3 رو بگیرم 125 تومن یا همون دسته 2 کفایت میکنه ؟
سلام
دوستان من میخوام برای PC گیم پد بگیرم برای FIFA 15 یه سوال داشتم از سونی باز ها:
دسته PS 2 با PS 3 تفاوتش در وایرلس بودنشه فقط ؟ و اینکه ارزش داره برم دسته 3 رو بگیرم 125 تومن یا همون دسته 2 کفایت میکنه ؟
گوش شیطون کر داره کم کم از بازی خوشم میاد
شوت زدن رو یاد گرفتمدفاع کردن هم کمی بهتر شده، ولی پاسکاری سریع بازی و سرعت بالاش هنوز باید پچ شه
![]()
کیفیت دسته PS2 خیلی پایین تر از دسته PS3ـه. دسته PS2 رو دیگه اصلاً نمیشه تحمل کرد![]()
اگه پولش رو داری حتماً دسته PS3 رو بخر. کیفیت دکمه ها، جنس ساخت و همه چیزش بهتره. اگر هم بتونی DS4 بخری که بهترین انتخابه، اون از DS3 هم خیلی خیلی بهتره و راحت هم به PC وصل میشه.
DS4 چیه ؟
اگر ps3 بگیری بهتره ..... اما اگر زیاد کار نداری باهاش همون ps2 کیفایت میکنه ....
بعد برای وصل شدنش به PC باید چیزی بگیرم درسته ؟ یه ریسیوری چیزی ...چند هست؟
خب داره قضیه فیفا های قبلی تکرار میشه اولش افتضاحه......وسطش خوبه......آخرش شاهکاره و فیفا 16 که اومد همه منتقدان فیفا 15 متفق القول میگن بهترین فیفای تاریخ فیفا 15 بوده و فیفا 16 خیلی آشغاله و داستان همچنان ادامه دارد بعد یکی مثل من که میاد این موضوع رو بیان میکنه بهش میگن ea مال باباته اینقدر ازش دفاع میکنی تو حالیت نیست... فیفا باز نیستی... ما چیزایی رو میبینیم که تو متوجه نمیشی... خوش به حالت که مشکلات رو نمیبینی...ووووو... کلا تو این تاپیک همه کارشناس ارشد امور برنامه نویسی و گیم اند و سازندگان فیفا یه مشت دیپلم ردی:d و بیسواد و خنگ از نظر دوستان.........هااااای خالی شدم:dعجب دل پری داشتما.....نه؟![]()
آقا الان شما که یه فیفا باز هستی (من خودمم هستما ) به نظرت چه مشکلاتی داره بازی؟
منم بعد اینکه مشکل nat رو حل کردم بالاخره تونستم یه دست انلاین بزنم.با همین نت فیفا 14 میزدم مشکلیم نبود اما تو این افتضاح بود لگ در حدی بود که 5 یا 6 فریم دیده میشد بازی )x جالب اینکه با همین وضع 4 به 2 جلو بودم(خودمم نفهمیدم چجوری:d) که اونم لطف بازی کامل شد و دقیقه 88 کلا پرید بیرون.فیفا 14 همچنان به راحتی قابله بازیه این چه مرگشه نمیدونم )x:confused:
DS4 چیه ؟