آخرین ویرایش:
چمن بازی توی روز فوق العادس اما متاسفانه توی شب تمام چمنها کپی از همدیگه هستن برخلاف فیفا 14 که مثلا چمن شب اتحاد با سانتیاگو برنابیو تفاوت داشت و عین خودشون بود..واقعا مسخرس
دوستان سلام
آقا یه سئوال فوق آماتور !! این آپدیت 200 و خرده ای مگ رو از کجا باید انجام بدیم ؟!
من یه اسکواد دانلود و آپدیت تو صفحه اصلی منو بازی بود که انجام دادم و یه تعدادی تیم و بازیکن، اورال هاشون کم و زیاد شد؛ اما این پروسه کمتر از 30 ثانیه زمان برد و مطمئنا 200 و خرده ای مگا بایت رو دانلود نکرده
ممنون میشم راهنمایی کنید.
نه منظور من اصلا pattern چمنها نیست منظورم رنگ چمنهاست..دقیقا همه عین هم هستند و نکته بعدی اینکه رنگ تیره ای دارن حالا جالبتر اینکه وقتی هوا رو تو شب بارونی انتخاب کنید شفافیت و رنگ چمنهای شب بهتر میشه برعکس اینکه باید بدتر بشه..اگه خیلی حس تکراری بودن بهت دست میده، میتونی Patternـه چمن رو از تنظیمات قبل از بازی تغییر بدی
شما بازی رو که لانچ میکنید، اگه به اینترنت وصل باشید خودش شروع به آپدیت میکنه. تو بخش Notifications از قسمت Downloads قابل دیدنه.
دوستان کسی بازی رو با psx دانلود کرده؟ تا اونجایی که میدونم اگر 3 گیگ دانلود کنیم میتونیم بازی کنیم الان من اگر 4 گیگ اول رو دان کنم و بعدش بریزم میتونم بازی کنم یا اینکه باید کاملا ریخته بشه؟
بله وقتی نزدیک 3 گیگش رو ریختید میتونید بازی کنید ولی فقط حالت kick off باز هست و عین دمو میمونه تا وقتی که بازی رو کامل بریزید.
چیه بابا یارو فقط داد بیداد میکنه!:dگزارشگر رو بزارین روی اسپانیایی لذت بازی 2 برابر میشه :d از چرت و پرتای مارتین تایلر راحت بشین
قبل این که کرنر بزنی انلاوگ سمت راست رو حرکت بده دوربین به حالت اول برمیگرده و میتونی بازیکن مورد نظر رو حرکت بدی و تو هر جای 18 میتونی کنترلش کنی.بچه ها کسی میدونه موقع کرنر یا ضربه آزاد چجوری میشه بازیکنایی که میان تو محوطه جریمه تا سر بزننو انتخاب کرد؟؟
مثلا رو کرنرا به جای اینکه بازیکنایی مثه جان تری یا گری کیهیل و ایوانوویچ بیان سر بزنن اسکار میاد تا سر بزنه..
میشه انتخاب کرد که مثلا تری و کیهیل بیان سر بزنن؟؟
خیلی رو اعصابه واقعا..