FIFA 15 | Xbox 360

چقدر بازی آرکید شده! هم گل زدن راحت شده هم دفاع کردن غیر ممکن! رسما بازی رو کژوال پسند و pesـگونه کردن خاک بر سرا عمق اتوبانه، فرقی نمیکنه با یه هافبک دفاعی بازی کنی یا با دوتا، مسخرست :))
کیان احتمالا 4 دفاعه بازی میکنی درسته ؟ به نظرم تو این نسخه دفاع 4 نفره اصلا جواب نمیده و عمق دفاع مدام خالی میشه ! سیستم 5221 رو امتحان کن به نظرم عالیه . من خودم که با چلسی بازی میکنم از این ترکیب استفاده میکنم و حدود 90 درصد مشکلات دفاعیم حل شده و خیلی خوب نتیجه میگیرم ... امتحان کن ضرر نداره :d

نه از این نظر گفتم که به 14 نزدیک تر بود گیم پلی. یه سری تغییرات داده بودن مثل شدت شوت و این جور چیزا ولی اونقدر داغون نشده بود بازی :biggrin1:
ورلد کاپ مثلا قرار بود آرکید باشه که بود، اصلا حسابش با fifa 14 دوتاست، این 15 قرار نبود آرکید بشه که چند قدمی رفته به سمت آرکید شدن، این عجیبه!
کیان احتمالا 4 دفاعه بازی میکنی درسته ؟ به نظرم تو این نسخه دفاع 4 نفره اصلا جواب نمیده و عمق دفاع مدام خالی میشه ! سیستم 5221 رو امتحان کن به نظرم عالیه . من خودم که با چلسی بازی میکنم از این ترکیب استفاده میکنم و حدود 90 درصد مشکلات دفاعیم حل شده و خیلی خوب نتیجه میگیرم ... امتحان کن ضرر نداره :d
شدی علیفر امیر؟! :d باو 14 من همیشه 4 دفاعه بازی میکنم سابقه نداشته توی یه نیمه 3 تا گل بخورم! خیلی شل و وله! تازه من توی 14 با 2 هافبک دفاعی هم میتونم عمق رو ببندم ولی اینجا با تک هافبک دفاعی هم مدام خالی میکنه، سنتر بکها معلوم نیست سرگرم چی هستن و کی رو یارگیری میکنن!
به هر حال امیدوارم گندشونو با چند تا آپدیت جمع کنن، مگه اینکه نخوان بکنن و بخوان همینجوری کژوال پسند بمونه

آفلاین میشه آپدیت کرد فیفا رو اصلا؟!

چه تو 14 چه روی این هر آپدیتی رو که با هوریزون میریختم رو فلش و میزنم به ایکس باکس و انتقال میدم به هارد.. بعد که میرم تو بازی باز هیچ تغییری نکرده تو نقل و انتقالات!

آیا کار دیگه ای باید انجا بدم؟!!

در رابطه با این نسخه فیفا هم باید بگم همه چی شاهکاره به جز دفاع!!

تو حمله و ضد حمله اصلا حرفی برای گفتن نذاشته...

این luis suarez توی FIFA 15 هم هنوز گاز میگیره مراقب خودتون باشید:d

fotonoticia_20140912102639_644.jpg

luis-suarez-fifa-15.jpg

ورلد کاپ مثلا قرار بود آرکید باشه که بود، اصلا حسابش با fifa 14 دوتاست، این 15 قرار نبود آرکید بشه که چند قدمی رفته به سمت آرکید شدن، این عجیبه! شدی علیفر امیر؟! :d باو 14 من همیشه 4 دفاعه بازی میکنم سابقه نداشته توی یه نیمه 3 تا گل بخورم! خیلی شل و وله! تازه من توی 14 با 2 هافبک دفاعی هم میتونم عمق رو ببندم ولی اینجا با تک هافبک دفاعی هم مدام خالی میکنه، سنتر بکها معلوم نیست سرگرم چی هستن و کی رو یارگیری میکنن! به هر حال امیدوارم گندشونو با چند تا آپدیت جمع کنن، مگه اینکه نخوان بکنن و بخوان همینجوری کژوال پسند بمونه
مسئله همینه دیگه :d من خودم سابقه نداشته سیستمی به جز 4231 بردارم ! ولی به لطف شاهکارهای این نسخه ، پوشش دادن عمق دفاع فوق العاده سخت شده به خصوص با سیستم چهار دفاعه ! حالا ترکیبی که گفتم رو امتحان کن ، ضرر نداره ! چلسیم که ابزارش رو داره . من خودم دو روزه دارم با این سیستم بازی میکنم هنوز نباختم . اتفاقا این چند روزه خیلیا به سیستم سه و به خصوص پنج دفاعه رو اوردن :d

بدون هيچ شكي مضخرف ترين فيفاي چند ساله اخيره روي درجه سختي لجندري به هيچ عنوان امكان نداره كه گل نخوري حتي تيم دسته 4 بلژيك هم بهت گل مي زنه:)) سيستم 4 دفاعه رو كه به كلي فراموش كنيد با دو تا پاس تك به تك ميشند فقط شايد در سه دفاعه و 5 دفاعه بتونيد كمتر گل بخوريد توپ دقيقا مثل بادكنك شده كه خيلي ضايع است دروازبان هاش هم دسته كمي از سوشا مكاني ندارند هر توپي تو چهارچوب باشه نه نميگند:)) واقعا امسال فيفا بدجوري خراب كرده

سوارز تا 27 اکتبر تو کرییر محرومه و بازی رءال تو کرییر 26م اکتبر.ولی ب هر حال بعدش اومد تو 5 تا بازی باهاش 12 تا گل زدم.
راتی تو کرنرا و کلا ضربات شروع مجدد با دکمه ی rsمیتوتین بازیکن های دیگرو کنترل کنین.
ی نکته ی دیگه هم اینه ک دمو قابل بازی pes15رو بازی کردم؛کونامی باز هم گند زده و سلطان همین فیفای خودمونه.

بدون هيچ شكي مضخرف ترين فيفاي چند ساله اخيره روي درجه سختي لجندري به هيچ عنوان امكان نداره كه گل نخوري حتي تيم دسته 4 بلژيك هم بهت گل مي زنه:)) سيستم 4 دفاعه رو كه به كلي فراموش كنيد با دو تا پاس تك به تك ميشند فقط شايد در سه دفاعه و 5 دفاعه بتونيد كمتر گل بخوريد توپ دقيقا مثل بادكنك شده كه خيلي ضايع است دروازبان هاش هم دسته كمي از سوشا مكاني ندارند هر توپي تو چهارچوب باشه نه نميگند:)) واقعا امسال فيفا بدجوري خراب كرده
باید با آرامش بازی کنید. من با پارک اتوبوس 4 بازی هست یک گل خوردم...

خب همه فیفا بازی کردیم عیبهاشم میدونیم حالا کسانی که رو one بازی کردند اونجام همین مشکلاتو داره خصوصا سیستم دفاعی ؟

اره داداش. دقیقا مشکلات خط دفاعی و دروازبان اونجا هم هست. چه بسا بیشتر...

- - -ویرایش - - -

بچه ها کی تماشاگر ها شورش می کنن ؟
هر چه قد بازی می کنم این اتفاق نمی افته چرا ؟

داداش این از اون جو هایی بود که قبل انتشار بازی میدادن. از این خبرا نیست. این اتفاق ها شاید توی دو سه نسل بعد از این هم اتفاق نیفته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or