FIFA 15 | Xbox 360

سلام من به لایو وصل میشم و داخل بازی میشم وقتی میخوام به سرور ea کانکت شم هم کانکت میشه ولی وقتی میخوام آنلاین بازی کنم این پیغام رو میده؟کسی میدونه دلیلش چیه؟

Your Gamer profile does not have the correct permission to access this feature.
باید گلد بخرید.

دوستان در بخش كرير مكررا از تيم هاي ملي پيشنهاد مباد اگه قبول كنم ميتونم هم تيم باشگاهي داشته باشم و هم ملي با كلا ملي ميشه ؟

دوستان در بخش كرير مكررا از تيم هاي ملي پيشنهاد مباد اگه قبول كنم ميتونم هم تيم باشگاهي داشته باشم و هم ملي با كلا ملي ميشه ؟

اگر پیشنهاد ملی رو قبول کنی میتونی هم مربی تیم ملی باشی هم تیم باشگاهی.
به این نکته توجه کن که اگر میخوای مربی تیم ملی مورد علاقه ات بشی وقتی کریرو شروع میکنی میتونی ملیت خودتو تعیین کنی که در این صورت اگر خیلی خوب کار کنی در هموت فصل اول از تیم ملی مورد علاقه ات پیشنهاد دریافت میکنی مثلا اگر ملیتت رو انگلیس انتخاب کرده باشی از فدراسیون فوتبال انگلیس برات پیشنهاد میاد. این موضوع در شروع کریر در قیمت خبرها میاد که برات خیلی اتفاق ویژه ای هستش اگر روزی از طرف تیم ملی کشورت برات پیشنهاد بیاد و مربی تیم ملی کشورت بشی . بهتره به چیزایی که توی قسمت اخبار میاد توجه کنی . خیلی جالب و واقع گرایانه است.

دوستان برای آپدیت افلاین اخرین اپدیت که اومده (title updat 4) همینه بزنم کافیه یا باید از اول یکی یکی از اول بزنیم (تا حالا آپدیت نکردمش)
من الان اخرین آپدیت رو زدم تو بازی که میرم توپ نیستش رفتم تو setting دیدم توپی که default هست اونجام نیست عوض کردم اومد توپهاش اینجوریه یعنی؟
اگه اخرین squad هم دارید بزارید ممنون میشم یا لینک بدید بگیرم

سلام.آقایون من یه چندتا از گل هایی رو که تو فیفا 15 زده بودم رو تویِ 360 سیو کردم همون Replay رو,چجوری میتونم ببینمشون؟!!
هرجا میگردم نمیتونم پیداشون کنم!!میشه کمکم کنید؟!:d

سلام، من مدت زيادي هست كه در فيفا career mode بازي مي كنم، پنج ساله در يك تيم موندم و وقتي مي خوام از اون تيم جدا شم، پيشنهادات رو بررسي مي كنم، به يكي از اونها apply for job مي دم، اما بعدش اين ايميل واسم مياد
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Thank you for expressing your interest in the vacant manager position with our club. We've looked at your credentials and references but unfortunately we have decided that we will be looking at our other candidates.
لطفا من رو راهنمي كنيد! من مي خوام به يك تيم جديد برم
[/COLOR]

سلام، من مدت زيادي هست كه در فيفا career mode بازي مي كنم، پنج ساله در يك تيم موندم و وقتي مي خوام از اون تيم جدا شم، پيشنهادات رو بررسي مي كنم، به يكي از اونها apply for job مي دم، اما بعدش اين ايميل واسم مياد
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.701961)]Thank you for expressing your interest in the vacant manager position with our club. We've looked at your credentials and references but unfortunately we have decided that we will be looking at our other candidates.
لطفا من رو راهنمي كنيد! من مي خوام به يك تيم جديد برم
[/COLOR]
اینجور که به نظر میرسه اونا بهت پیشنهاد ندادن.گفتن تورو نمیخوان و دنبال گزینه های دیگه هستن

سلام بر همه

بچه ها من میخواهم از این سایت یه ورژن از فیفا 16 رو دانلود کنم

سایت

ولی چون من خودم ایکس باکس ندارم میخواهم ببرم یه شهر دیگه برای یکی مسافرت برای همین نمیدونم کرکش باید چی باشه اصلا اون چه طوری کرک شده و از این موارد کسی میدونه راهش چیه یا نسخه ای هست که به تمام کرک ها بخوره الان اون لیکی که دادم من باید کدومشو دانلود کنم ؟

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or