FIFA 15 | Xbox 360

دنابود شدم با این دفاع بابا.این چه وضعشه
با بایرن اصلا نیمشه 4 دفاعه بازی کرد لام و الابا میکشن جلو کلا نویره ودوتا دفاع!!
با سیستم 1-2-2-5 یکم میشه اوضاع رو بهبود بخشید جلوی تیمایی ک هبازیکن سرعتی دارن.
یا اینکه من دفاعم خوب نیست؟ تنها ایرادم اینه نمیتونم از بازیکنای ریز نقش توپ بگیرم:(؟

واقعا فیفا ۱۵ با این دفاعش منو روانی کرد تا مرز خورد شدن دسته کنسول هم رفتم این خارجیا هم فقط بلدن برن از راست و چب دروازه بیان تو محوطه زرتی بشوتن تو دراوزه ولی دارم حرفه ای میشم تو ۵ تا بازی نباختم :) چون میدونم میخوان چکار کنن دفاعارو میبرم تو محوطه دیگه نمیتونن بیان تو بشوتن و اینقد باید پاس بدن تا اشتباه کنم گل بزنن یا توپ و میگیرم . من ۱۱۷ تا بازی بردم ۸۵ تا باختم شما هم یه امار بدین ؟

واقعا فیفا ۱۵ با این دفاعش منو روانی کرد تا مرز خورد شدن دسته کنسول هم رفتم این خارجیا هم فقط بلدن برن از راست و چب دروازه بیان تو محوطه زرتی بشوتن تو دراوزه ولی دارم حرفه ای میشم تو ۵ تا بازی نباختم :) چون میدونم میخوان چکار کنن دفاعارو میبرم تو محوطه دیگه نمیتونن بیان تو بشوتن و اینقد باید پاس بدن تا اشتباه کنم گل بزنن یا توپ و میگیرم . من ۱۱۷ تا بازی بردم ۸۵ تا باختم شما هم یه امار بدین ؟

دفاع رو بردن تو محوطه چجوریه؟تاکتیک خاصیه یا اینکه نه؟

اولا fan هايه pes واس چي ميان تاپيك فيفا دوما دوستان كه ميگن pes شاهكار كرده ميشه بگن دقيقا چيش شاهكاره؟حركتا و مشن هايه احمقانش يا شوت هايه از راه دورش كه نود درصد گل ميشه يا شايد چيپ زدن از رويه خط اوت دروازه يا شايدم فيس هايه افتضاحش يا شايدم چمنش كه مثله موكته و رنگشم بيشتر شبيه زمين خاكيه يا شايد منظورشون ليگ انگليسه كه كلا لباس ها كيت ها و استاديوم ها لايسنس نشدن شايدم ده دوازده تا استاديوم موجودشو باش حال كردن يا خسته شدن رونالدويه 120 ديقه اي تو ديقه 60 واقعا مقايسه pes با فيفا مثل مقايسه حقيقي با نويره دوستان يكم با دقت فيفا بازي كنن و تو تاكتيكاش دست كاري كنن ميبينن كه ميشه باهاش مربي شد فيفا باگ زياد داره چون بازيه بزرگيه و بازي بزرگم احتمال وجود باگش زياده مخصوصا بازي كه حالت ازاد و تنوع حركتي زيادي داره خلاصه كه كلا فن pes صحبت نكنن خيلي بهتره والا اينقدر اين pes داغونه كه هيچجوره نميشه آبرو داري كرد سكوت كنن حداقل آبرو ريزي نميشه :))

سلام دوستان
یه سوال دارم. شما میتونید آنلاین بازی کنید؟ من نمی تونم به سرور های EA SPORT وصل شم یه اروری شبیه این می ده.
Ea servers are not availble at this time. Please try again later.
یه جا خوندم انگار هک شدخ سرورشون؟ آیا همه این مشکل رو دارند؟
لطفا راهنمایی کنید.

سلام دوستان
یه سوال دارم. شما میتونید آنلاین بازی کنید؟ من نمی تونم به سرور های EA SPORT وصل شم یه اروری شبیه این می ده.
Ea servers are not availble at this time. Please try again later.
یه جا خوندم انگار هک شدخ سرورشون؟ آیا همه این مشکل رو دارند؟
لطفا راهنمایی کنید.
نه خیر مشکل از طرف نت شما هست
یا سرعت پایین هست یا مشکل دیگه ای هست

یعنی شما الان فیفا 15 رو آنلاین بازی می کنید؟ آخه من تا همین چند وقت پیش فیفا 14 بازی می کردم. الان هم ساین این میشم اما به سرور ea sport وصل نمی شم.

من با يكي از فرند هام نميتونم دوستانه بزنم در حالي كه ميتونم باش برم كوآپ سيزن
يه مشكل ديگه هم هست با بعضي از فرند هام هم كه بازي ميكنم آخر بازي هيچ امتيازي نميده
لطفا اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه خيلي لنگشم
مرسي

دفاع رو بردن تو محوطه چجوریه؟تاکتیک خاصیه یا اینکه نه؟

تو قسمت فرمت یا ترکیب برو دکمه x بزن دو تا گزینه میاد اولی برای دستورای تاکتیکیه دومی برای تعیین موقعیت بازیکنا اولی رو بزن تو این قسمت میتونی به اون دو تا دفاع دستور بدی تو کار هجومی شرکت نکنند

این هم ایدی منه هر کدوم از رفقا ادد کنید پایه ثابتم

ArashMartini

آخرین ویرایش:
سلام
با این نسخه از فیفا میشه با خیال راحت آنلاین بازی کرد؟

238dd2058845329d187af793b5add823b1b1fba8.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or