FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

آپگریدا مثل سال قبل باشه باید دو هفته دیگه بیاد و به احتمال زیاد دو سری کمتر نیست چون هر بار ملت کلی پک باز میکنن و سودش تو جیب شرکت میره.فکر نکنم یک سری بشه.
چهارشنبه هم نمیدن اینجور چیزا رو یکشنبه ها میدن اکثرا.من حدس میزنم دقیقا دو هفته دیگه در چنین روزی پک اول میاد.:دی
پک بعد چند روز بعدش میاد؟

از الان دنبالش نباش ایشالله اخر فصل

پس مارکت کرش هم هیچ ..

خوب دوستان ممنون میشم سایت معتبر خرید سکه پ.خ کنید واسم . یه 500 تا حداقل بخرم آگوئرو و دیماریا رو اضافه کنم به تیمم :دی

troll_football_image_38aa18051c596f085af439ea2507ea7f.jpg

چه شود !! :laughing:\m/

مثل اينكه خبري از ارزوني نيست بازيكنامونو فروختيم داره بدتر ميشه، فكر كنم التيميت افتاده دست ايران كه تورم داره اينجوري ميره بالا :-D

مثل اينكه خبري از ارزوني نيست بازيكنامونو فروختيم داره بدتر ميشه، فكر كنم التيميت افتاده دست ايران كه تورم داره اينجوري ميره بالا :-D
منم اگوئرو با دیماریا و رد کردم رفت الان دیگه نمیتونم بخرمشون
چیکار کنیم ؟

ولنتاین کی هست؟من چرا رابطه ولنتاین با ارزون شدن قیمتهارو نمیفهمم؟
14 February . روز ولنتاین EA کلی پک میده که همه بازیکن هاشون رو میفروشن تا پک وا کنن قیمت ها هم پایین میاد . ولی امسال بعید میدونم زیاد قیمت ها افت کنه

این EA مارو مسخره کرد قرار بود 1 ژانویه اپدیت بشن بازیکنا که نشد الان یکسری باگ وحشتناک بد داره و بازی بالانس نیست هیچ کاری نمیکنه و نشستن فقط دارن میخورن همینطوری پیش بره بازی میفته دست عربا با روسا گند میزنن به قیمتا و ...

متاسفانه یکی از دلایلی که EA هیچ غلطی نمیکنه اینه که رقیب جدی نداره واسه این بازی از همه مهمتر هم بخش FUT امیدوارم یه شرکتی یه حرکتی چیزی بزنه تا ما از دست این شرکت پول پرست راحت بشیم .

این EA مارو مسخره کرد قرار بود 1 ژانویه اپدیت بشن بازیکنا که نشد

از اول هم قرار نبود 1 ژانویه بازیکنها آپدیت بشن . اپدیت بازیکنها مثل پارسال تو زمان خودش انجام میشه شما برو تاپیک پارسال رو هم ببین متوجه میشی که زمانش تو اواسط فبریه بود .

این هم تایم پارسال حالا شما کجا دیدی که 1 ژانویه آپدیت میشن رو ممنون میشم لینک بدید .

+
کسانی که بازیکن اینفورم خریدن سود خوبی کردند و میکنند . لاکاتزه 200k بود الان شده 1800k ایسکو 50k بود الان 400k شده و ...

تو آپدیت بازیکنها هم ایسکو و سانچز و لاکاتزه و ده خیا به احتمال زیاد آپگرید میشن و قیمتهاشون دو برابر میشه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or