از اول هم قرار نبود 1 ژانویه بازیکنها آپدیت بشن . اپدیت بازیکنها مثل پارسال تو زمان خودش انجام میشه شما برو تاپیک پارسال رو هم ببین متوجه میشی که زمانش تو اواسط فوریه بود .
این هم تایم پارسال حالا شما کجا دیدی که 1 ژانویه آپدیت میشن رو ممنون میشم لینک بدید .
+
کسانی که بازیکن اینفورم خریدن سود خوبی کردند و میکنند . لاکاتزه 200k بود الان شده 1800k ایسکو 50k بود الان 400k شده و ... (فقط 20 تا ایسکو انبار کردم :d )
تو آپدیت بازیکنها هم ایسکو و سانچز و لاکاتزه و ده خیا به احتمال زیاد آپگرید میشن و قیمتهاشون دو برابر میشه!
دوستان یک سوال
من الان نسخه معمولی فیفا رو خریدم. دی ال سی ای هست که بخرم بخش التیمیت تیم رو به بازی اضافه کنه ؟
خیلی خیلی ممنون برای راهنمایی من فکر کردم حتما باید اون ادیشن 70 دلاری که اوایل بود رو میخریدیم برای داشتن التیمیت تیم !بخش التیمیت تیم نیازی به DLC نداره شما به نت وصل میشی و بعد وارد ULTIMATE TEAM میشید تمام .
اون نسخه چند تا پک بدرد نخوره فقط اضافه میکنه خدا کنه کسی التیمیت حالیش بشه و سرش بشه وگرنه این پکها بهانه ست:dخیلی خیلی ممنون برای راهنمایی من فکر کردم حتما باید اون ادیشن 70 دلاری که اوایل بود رو میخریدیم برای داشتن التیمیت تیم !
نسخه معمولی هم بخش آلتيميت دارهدوستان یک سوال
من الان نسخه معمولی فیفا رو خریدم. دی ال سی ای هست که بخرم بخش التیمیت تیم رو به بازی اضافه کنه ؟
قیمتا نصف شده بدویین بخرین هرچی میخواین تا گرون نشده دوباره !