FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

دوستان سلام

من میخوام با 500k یه تیم بسازم به نظرتون چه بازیکنایی و از چه لیگی ( البته ترجیحا از لیگ انگلیس رو بهم بگید ) بگیرم ؟؟

اصلا به نظرتون 500k رو بازیکن بگیرم یا ارزش داره پک باز کنم ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

دوستان سلام

من میخوام با 500k یه تیم بسازم به نظرتون چه بازیکنایی و از چه لیگی ( البته ترجیحا از لیگ انگلیس رو بهم بگید ) بگیرم ؟؟

اصلا به نظرتون 500k رو بازیکن بگیرم یا ارزش داره پک باز کنم ؟؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
الان اینقد سکه مفت شده که 500k با 1000k از لحاظ قیمتی زیاد فرقی ندارن همون 1000k رو بگیر
پک هم باز نکن
در مورد لیگ هم انگلیس و ایتالیا و المان خوبن بنظرم سبک بازیت در تایین لیگ مهمه مثلا ایتالیا یه سری بازیکنها در پستها رو کم داره همینجور المان ولی انگلیس خیلی تنوع زیاده من خودم ایتالیا بستم راضیم ازش

فیفا 14 که خیلی پایینتر بود تابستون هر 1 میل برای PC بین 2 تا 3 دلار بود :D
خب با اومدن فیفا 15 همه کوین ها رو میفروشن قیمت ها میاد پایین . مثلا مسی رو میتونستی با 700k بخری . الانم هر چی جلو تر میریم قیمت کوین پایین تر میاد

آپگريد هاي سري اول احتمالاً همين ٤شنبه انجام ميشه ، حداكثر ميره برا ٤ شنبه بعدي:bighug:
پ.ن: البته امسال همه چي عجيب غريب شده:d شايد ٣ تا سري آپگريد داشته باشيم شايد همين يك سري باشه:d
بدترين بخش آپگريد امسال برا من اينه كه وقتي اورال ها رفت بالا بفروشم يا نگه دارم بعدا گرون تر بشه:-b

آقا من نمیفهمم چرا میرم کاپ وقتی به نیمه نهایی یا فینال میرسم حریفمو پیدا نمیکنه بعد میره به منو های بازی دوباره که برمیگردم زده silver cup underway و تمام سیو هام پاک شده باید از اول کاپ بزنم دهنم سرویس شد سر این قضیه حیف وقتی که واسه این کاپ ها گداشتم .

آپگریدا مثل سال قبل باشه باید دو هفته دیگه بیاد و به احتمال زیاد دو سری کمتر نیست چون هر بار ملت کلی پک باز میکنن و سودش تو جیب شرکت میره.فکر نکنم یک سری بشه.
چهارشنبه هم نمیدن اینجور چیزا رو یکشنبه ها میدن اکثرا.من حدس میزنم دقیقا دو هفته دیگه در چنین روزی پک اول میاد.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or