FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

تیم خوبیه ولی اتفاقا من بوندسلیگا برداشتم تا حالا تو 30 تا بازی 12 تا باخت داشتم 9تاش دیسکانکت شد 3 تاش رو هم خودم باختم .:d اکثر بازی هام رو سوار بازی هستم با بوندسلیگا باید 3-3-4 ببندی تو خط حمله هم با رویس هم با لواندوسکی و هم با اوبامیانگ تا حالا هیچ تیمی نتونسته این 3 تا رو متوقف کنه بهترین ترکیب خط حمله هستن .
انگلیس هم تیمی که بستی خیلی خوبه اگه پولت رسید هازارد و آگوئرو رو هم بگیری عالی میشه .
باور نمیکنی تو همین 2 روز 200 هزار تا ضرر زدم سر پک باز کردن و فروش تیم :(
الان اینو گفتی باز میخوام بوندسلیگا ببندم (ادم مریضیم:d)
الانم 80 هزار تا دارم که عمرا بتونم اگوئرو و هازارد رو بخرم گذاشتم کورتوا رو بخرم برا ولنتاین ;;)

این قیمتا واسه اکثر پلیرا ضرر بوده ولی واسه من سود داشته :D
اینفورم دوم ایسکو رو گرفتم 90 هزارتا الان شده 220 هزارتا :D
ولی قیمتا هر روز کلی میره بالا هازارد داره نزدیک 600هزار تا میشه!

سلام. دوستان اینفرم دوم دخیا رو دارم به نظرتون اینفرم دومش آپدیت میشه یا نه؟ اگه نمیشه الان که قیمتش رفته بالا بفروشمش...
قضیه این man of the match چیه که پک هاش اومده؟

سلام. دوستان اینفرم دوم دخیا رو دارم به نظرتون اینفرم دومش آپدیت میشه یا نه؟ اگه نمیشه الان که قیمتش رفته بالا بفروشمش...
قضیه این man of the match چیه که پک هاش اومده؟

90% اپدیت میشه ریسک نکن وایسا فردا پس فردا اپدیتا میان ... MOTM این اینفورم میمونه تقریبا که اون 3 نفر رو ممکنه تو پک باز کردن بگیری .

دوستانی که وارد هستن پلیز یه راهنمایی بکنن :d
اگوئرو رو دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم خریدم . به نظرتون بفروشمش الان قیمتش اومد پایین تر باز بخرمش ؟ کی قیمتا میاد پایین و معمولا چقدر ؟

فکر نکنم کسی بدونه قراره چی بشه.تو این همه مدت که fut میزنم همچین چیزی ندیده بودم.بعضی قیمتا واقعا الکی رفته فضا!ارزون که نمیشه هیچ،گرونترم میشه.شاید بعد آپدیت و حمله ملت به پکها ارزون بشه قیمتها؟
90% اپدیت میشه ریسک نکن وایسا فردا پس فردا اپدیتا میان ... MOTM این اینفورم میمونه تقریبا که اون 3 نفر رو ممکنه تو پک باز کردن بگیری .

فردا پس فردا که نمیاد.فکر کنم پارسال اواسط فوریه اومد؟چند روز بعد اتمام نقل و انتقالات بود.تازه نصفشم ماه بعد اومد.

اقا يه سوال دقيقا قيمتا كي مياد پايين ؟ چند شنبه و چ روزي ؟ قيمتا خيلي مياد پايين مثلا بيل از ١٤٠٠٠٠٠ مياد زير ١٠٠٠٠٠٠؟ ارزش داره سوارز و بيل رو بفروشم ارزون شد دوباره بخرم ؟

دوستانی که وارد هستن پلیز یه راهنمایی بکنن :d
اگوئرو رو دیگه نتونستم خودمو کنترل کنم خریدم . به نظرتون بفروشمش الان قیمتش اومد پایین تر باز بخرمش ؟ کی قیمتا میاد پایین و معمولا چقدر ؟

من فروختمش شما هم بفروش چون 100% قیمتا از فردا شروع میکنه افت کردن اگوئرو هم از کسانی هست که امکانش هست اپگرید بشن بخاطر عمل کرد فوق العادش تو Man City این نیم فصل ... من 510K فروختم Costa رو خریدم چون اگر اگوئرو فردا پس فردا اپگرید بشه کارت فعلیش افت میکنه .

اگر هم از فردا افت نکرد واسه ولنتاین میاد پایین قیمتا ....... این نیمار چرا انقدر بالاست یارو میره رونالدو رو میخره خب اگه قراره اینجوری باشه قیمتا سانچز اگه 88 بشه باید حداقل تا 4 میلیون بره ...

من فروختمش شما هم بفروش چون 100% قیمتا از فردا شروع میکنه افت کردن اگوئرو هم از کسانی هست که امکانش هست اپگرید بشن بخاطر عمل کرد فوق العادش تو Man City این نیم فصل ... من 510K فروختم Costa رو خریدم چون اگر اگوئرو فردا پس فردا اپگرید بشه کارت فعلیش افت میکنه .

اگر هم از فردا افت نکرد واسه ولنتاین میاد پایین قیمتا ....... این نیمار چرا انقدر بالاست یارو میره رونالدو رو میخره خب اگه قراره اینجوری باشه قیمتا سانچز اگه 88 بشه باید حداقل تا 4 میلیون بره ...
اقا مگه اپگريد بشه نبايد قيمتش بره بالا ؟ ميگم فروختمش قيمتش نره بالا نتونم ديگه بخرمش ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or