خب دوست عزیز اگه اپگرید شه کارت های 86 یا رو همین قیمت میمونن یا میرن پایین و کارت هایی جدیدشون قیمتشون میشه این کارت های 86 چندتا احتمال هستش و من از این مطمعن هستم که قیمتش دیگه بالاتر از این نمیره الان هم واقعا نمیدونم چرا قیمتا انقدر بالاست ولی خیلی فرصت مناسبیه واسه سود کردن .اقا مگه اپگريد بشه نبايد قيمتش بره بالا ؟ ميگم فروختمش قيمتش نره بالا نتونم ديگه بخرمش ؟
قیمتا از امشب میاد پایین دیگه درسته ؟ بعد یه چیزی من سوارز و بیل رو فروختم می ترسم ارزون نشن ، حتما ارزون میشن دیگهضرر که نمیکنی اگر هم نشه قیمتش بیاد پایین تا 350.000 تا میاد پس خیالت راحت .
قیمتا از امشب میاد پایین دیگه درسته ؟ بعد یه چیزی من سوارز و بیل رو فروختم می ترسم ارزون نشن ، حتما ارزون میشن دیگه
در حال حاضر با افزايش الكي قيمتا نه ولي صبر كنيد قيمتا مياد پايينسلام با 30000 هزار تا می شه المان متوسط بست؟
منم تیمم رو فروختم ولی الان قیمت ها رو چک میکردم بیشتر بازیکن ها قیمتشون افزایش داشته !! حالا ما ضرر نکنیم . تو یه سری سایت هم خونده بودم تا TOTS دیگه مارکت کرش نداریم
کوین سلر ها امسال التیمیت رو نابود کردن
اون که اره ولی قیمت کوین خیلی اومده پایین ، فقط با 17 دلار میشه 1.5 میل کوین گرفتداداش اعراب هفتگی بیش از 500$ دارن کوین میخرن این عربا نابودش کردن وگرنه سالهای پیش هم کوین میفروختن