The Old Gamer
کاربر سایت
مسینگو این حرف دوست عزیز سوارز تو محوطه جریمه 95% هر جور بزنی میره تو گل!
بعد مسی به نظرم بهترین ST لالیگاست!
کسی تا حالا TOTS در آورده از پک؟

مسینگو این حرف دوست عزیز سوارز تو محوطه جریمه 95% هر جور بزنی میره تو گل!
بعد مسی به نظرم بهترین ST لالیگاست!
کسی تا حالا TOTS در آورده از پک؟
لوپز سیریگوبچه ها واسه سری آ چه دروازبانی بزارم؟الان هنداناویچ دارم بد نیست فقط گل ضایع خیلی میخوره
اینفرم همینو بگیرم تفاوتش خوبه؟
دوستان دفاع خوب از لیگ برتر کی بخرم ؟ الان کمپانی ، کوشیلنی و فرتونگن دارم که به صورت چرخشی بازی میکنن ، این فرتونگن خیلی سوتیه لامصباونووا هم خوبی ولی بعضی جا ها کم میاره
گلر رو کی پیشنهاد میکنید ؟ کورتوا رو گرفتم اینقدر تو 2 تا بازی اولش زاویه بسته خورد سری ردش کردم رفت ، دی خیا هم به هیچ توپی که تو زاویه مخالفش بزنن نه نمیگهالان بگوویچ دارم نسبت به اونا احساس میکنم بهتره ، فقط یه مشکلی داره وقتی میارمش جلو پشت مدافع ها رو جمع کنه شیک و مجلسی تو اکثر مواقع تو ازش رد میشه و مهاجم حریف میمونه و یه دروازه خالی
ولی بازم نسبت به اون دو تا بهتره
دوستان دفاع خوب از لیگ برتر کی بخرم ؟ الان کمپانی ، کوشیلنی و فرتونگن دارم که به صورت چرخشی بازی میکنن ، این فرتونگن خیلی سوتیه لامصباونووا هم خوبی ولی بعضی جا ها کم میاره
گلر رو کی پیشنهاد میکنید ؟ کورتوا رو گرفتم اینقدر تو 2 تا بازی اولش زاویه بسته خورد سری ردش کردم رفت ، دی خیا هم به هیچ توپی که تو زاویه مخالفش بزنن نه نمیگهالان بگوویچ دارم نسبت به اونا احساس میکنم بهتره ، فقط یه مشکلی داره وقتی میارمش جلو پشت مدافع ها رو جمع کنه شیک و مجلسی تو اکثر مواقع تو ازش رد میشه و مهاجم حریف میمونه و یه دروازه خالی
ولی بازم نسبت به اون دو تا بهتره
قیمتاش خیلی بالاس به نظرم خریدنشون به نسبت قیمت ارزش نداره :dهیچ کسی بازیکن های TOTS که اومده رو نمیخره:d
قیمتا خیلی فضایی هست،مسخره است.....مخصوصا رو پلی استیشن واقعا حسرت بازیکنای خوب به دلمون موندهیچ کسی بازیکن های TOTS که اومده رو نمیخره:d
هانتر و trainig ايتم بذار روش باز فروش نرفت صبر كن ea مينيممشو كم ميكنهالان من دمبابا رو کمتر از 281 نمیتونم بذارمخب هیچ گوساله ای 280 تا پای این نمیده که...
گذاشتم ولی نمیره...باید مینیموم بیاد حداقل رو 180 تا بشه فروختشهانتر و trainig ايتم بذار روش باز فروش نرفت صبر كن ea مينيممشو كم ميكنه
یه لالیگا ببند..ارزششو دارهتورنامنت Community Shield رو رفتم و تموم کردم 7هزارتا کوینز + پک دوازده تا یار گلد ریر داد . بعد 3 سال شانس بهم رو کرد گرت بیل در آوردمولی نمیشه فروختش
![]()
اما بازم خوبه
![]()