James Bond
کاربر سایت
یه لالیگا ببند..ارزششو داره
پول دادم یارای بوندسلیگا خریدم قبلش میذارمش تو نوک بوندسلیگا ، کمیستری پایین بیاد برام مهم نیست !
یه لالیگا ببند..ارزششو داره
واقعا با چه منطقی باید قیمت مارکیزیو انقدر باشه؟اقا کسی کویین فروش سراغ داره؟ میخوام مارکیزیو رو بخرم ))))))))))))))))))))))))))))))
لاکازت فوق العادست :d من کارت 83 رو داشتم عالی بود !دوستان این هیرو lacazet که کارت بنفش هست بازیکن لیون خوبه؟ اورالش85 هستش
عالیه..کارت معمولیشم حتی خیلی خوبهدوستان این هیرو lacazet که کارت بنفش هست بازیکن لیون خوبه؟ اورالش85 هستش
اقا یه سوال با 5 یا 6 میلیون میشه تیم زیرو بست؟خود futhead قیمتارو بعضی اوقات درست نمیزنه میخوام تیم زیرو ببندم اگه میشه با این مقدار کوین بست که بریم سراغش:dفقط دیوید لوییز و تیاگو و الوز تیمو دارم بقیشو میخوام ببینم میشه یا نه
Barclays PL FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
فک کنم همه منتظرن قیمتا بیاد پایین :dبازار چشه؟رونالدو رو نمیخرن اصلا رو پایین ترین قیمتم بای نو میزاری نمیخره کسی لول
این تیمه که دادی حداقلش تقریبا در میاد 5.700.000 حداکثرش تقریبا در میاد 8.500.000کسی نمیدونه؟
همه اینجوریه ، پک مجانی هم که بعضی مواقع میده رو هم نمیشه فروخت !سلام بچه ها این پک های که داخل کاپ جایزه میده نمیشه بازیکناش رو فروخت یعنی تمام پک های که تو بخش التیمیت برنده بشی نمیشه فروخت یا نه فقط همین کاپ های که تازگی گذاشته اینطوری هستش