The Old Gamer
کاربر سایت
آقا این توتز کی تموم میشه؟میخوام بازیکنامو بفروشم هیشکی نمیخره..حوصله ام ندارم کانترکت بدم الکی بهشون
شکر خدا بد نی
ببین با ایکس باکس وان فقط میشه سینگل پلیر سیزن یا همون single player season یا سینگل پلیر تورنمنت به انگلیسی Single player tornoment بازی کرد و آنلاین رو کلا باید بی خیال شی چون وقتی میزنی به هیچ وجه حریف پیدا نمیکنه، ولی اگه بخوای میتونی با دوستات بازی دوستانه خیلی راحت بدونه لگ بازی کنی، من خودم الآن با ایکس باکس وان دارم همین fut 15 بازی میکنم و به همین سینگل پلیر اکتفا کردم تا ببینیم چی میشه انشالله درست بشه، البته این رو هم بگم که چند ماهی میشه اینطوری شده چون قبلا میشد.اخه وان دارا همه مينالن
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
اگه اشتباه نکنم از این کارت يدونه بیشتر نیستش اونم دست خودشهاین دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ **** انگار واس سرطان پول جمع کرده رسما شده خاله بازی
میشه بزاریش دفاع آخر بعد توپو بگیری پاس بدی ،بدو بدو بری خودت پاسو دریافت کنی بعد یه عمقی هوایی بدی به جناح راست ،تا توپ برسه خودت رسیدی ،پشت بندش یه سانتر کنی و خودت هد بزنی تو گلاگه اشتباه نکنم از این کارت يدونه بیشتر نیستش اونم دست خودشه
ولی عجب کارتیه اینو من داشتم دیگه هیچ غمی تو زندگیم نداشتم
بازی با cpu از هیچی بهتره، بعدشم من انگیزه ام از بازی با cpu کسب تجربه توی خرید و فروش و آشنایی بیشتربا آلتیمیت تیم هستش، چون امسال سال اولی هست که آلتیمیت تیم رو شروع کردم و امیدوارم اوضاع اینترنت ایران توی این چند ماه یا شاید واسه فیفا 16 خوب بشه و بتونم آنلاین بازی کنم با ایکس باکس وان و اگرم خوب نشه خیلی راحت نسخه ی pc رو خریداری میکنم و بدون دردسر بازی میکنم، ولی الآن که این بازی رو روی وان دارم ترجیح میدم بیشتر از این که با cpu بازی کنم از طریق خرید و فروش کوین جمع کنم و یه تیم خوب ببندم تا انشالله توی فیفا 16 تجربه کافی واسه آلتیمیت تیم داشته باشم، بعضی از دوستان همین جا هستن که از 2011 دارن فیفا التیمیت بازی میکنند.خدا کمکتون کنه.... اگه قرار بر بازی با سی پی یو بود اصلا ابدا فیفا 15 اولتیمیت رو بازی نمی کردم.....اصلا سی پی یو یه جور نچسپی بازی میکنه!!حتی تو کریر مود هم اعصاب آدمو خورد میکنه!!!درضمن بازیتون هم پیشرفت نمی کنه! مخصوصا قسمت باگ )))
دوست من باید ببینین که isp مورد نظر ( شرکتی که میگیری ) پینگت چطوره ؟نت ٨ مگ خوبه براي فيفا؟؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بچه ها امکان دار قیمتا که اینقدر داره میاد پایین بعد از یه مدت دوباره بره بالا یا نه ؟ قیمتا پایین میاد ولی بالا نمیره آره؟اعصابم دیگه نمیکشه!نت که هر روز مشخصا بدتر شده واسه من حداقل!یهو نت میپوکه میپره بیرون از بازی!موقع خوبشم که باز لگو داریم! همه هم که حداقل 5میلیون تیم دارن!دیگه جذابیتش کم میشه وقتی تفاوت تیما زیاد باشه!
تا الانم حتی 1بار نشده از تو پک یه بازیکن خوب در بیارم واقعا اعصابمو میریزه بهم!عجیب غریبه!حداقل هم 1میلیون پک خریدم تا الان،یعنی عملا هرچی جمع کردمو ریختم رفته
............
راستی بچه هایی که شاتل دارند،درخواست سرویس game کنید واسه پینگ!نصف میشه!رایگان!