الان بخاطر tots اومده پایین،امکان داره بعدش از قبلا هم گرون تر شه!بچه ها امکان دار قیمتا که اینقدر داره میاد پایین بعد از یه مدت دوباره بره بالا یا نه ؟ قیمتا پایین میاد ولی بالا نمیره آره؟
فکر کن تورنمنت و رفتی به زور رسیدی فینال بعد میبری . . !خدا لعنت كنه اين Ea رو ، تورنمنت كاميونيتى رو دو بار تا فينال رفتم ميخوام فينال رو بازى كنم تورنمنت باز از اول مياد
پايين دسته ام شكست انقدر كوبوندمش به ميز
TOTSدوم کی میاد؟
سلام
دوستان میتونید یه سایت خوب برای خرید کوین معرفی کنید؟
ترجیحا ایرانی....؟
اگرم خارجی بود باشه ولی در کل تست شده باشه
راستی
من تیمم یه سره از سیزن 10 اومدم سیزن 5 بدون اینکه افت کنه
بعد یهو با نابود شدن اینترنت و بد شانسی اومدم 7
الانم اصلا نمیتونم ببرم بازیارو
قبلا 5-6تا گل میزدم
تیم ظعیف یا قوی فرقی نمیکرد ،به نظرتون دلیلیش چیه؟
اینا که پوند میخواد شما چجوری خریدی؟منم مثل خودت تازه واردم ولی تا جایی که میدونم از هماهنگی بازیکنات هم میتونه باشه که بهش میگیم کیسمتری و همچنین بازی کن ها تو پست های مختص خودشون باشند
برای خرید کوین هیچوقت از سایت ایرانی خرید نکنید چون :
1 - احتمال کلاهبرداری شون زیاده (بار ها شده حتی کسانی که نماد اعتماد دارند)
2 - اینا خودشون میرن از همون سایت های خارجی میخرن و روش یه 30 درصد سود هم برای خودشون میگیرن و میدن به شما آن هم با تاخیر 1 روزه
خرید کوین مستقیم از سایت خارجی بخرید من 2 بار خریدم هردو بار رو بعد از 1 تا 2 ساعت تحویلم دادن و در تمامی مراحل سفارش شمارا در جریان وضعیت قرار میدهند
من دفعه اول 3 میلیون خریدم
دفعه دوم 6 میلیون کوین خریدم بهم 6 میلیون و 80 هزار تا داده بود
fifacoins.com
منم مثل خودت تازه واردم ولی تا جایی که میدونم از هماهنگی بازیکنات هم میتونه باشه که بهش میگیم کیسمتری و همچنین بازی کن ها تو پست های مختص خودشون باشند
برای خرید کوین هیچوقت از سایت ایرانی خرید نکنید چون :
1 - احتمال کلاهبرداری شون زیاده (بار ها شده حتی کسانی که نماد اعتماد دارند)
2 - اینا خودشون میرن از همون سایت های خارجی میخرن و روش یه 30 درصد سود هم برای خودشون میگیرن و میدن به شما آن هم با تاخیر 1 روزه
خرید کوین مستقیم از سایت خارجی بخرید من 2 بار خریدم هردو بار رو بعد از 1 تا 2 ساعت تحویلم دادن و در تمامی مراحل سفارش شمارا در جریان وضعیت قرار میدهند
من دفعه اول 3 میلیون خریدم
دفعه دوم 6 میلیون کوین خریدم بهم 6 میلیون و 80 هزار تا داده بود
fifacoins.com
بهترین سایت اینه چون هم ارزونه هم به دلار و پوند داره و تو اکانتت هم میریزن
BUY CHEAP & INSTANT FIFA 15 UT Coins Online – FrenzyFIFA
من نه ولی همه ی یوتیوبرها از این استفاده میکننتست کردی شما این سایتو؟