FIFA 15 - Ultimate Team | PS4

التیمیت تیم برای من بالا نمیاد
شما چطور؟
واسه من که درسته درسته.

- - -ویرایش - - -

اینقدر تو فکرش بوده اسمارو قاطی کرده!:D
اره خوبه جای گوتزه میتونی Boateng یا luis gustavo هم بذاری واسه حمله هم از راموس غافل نشو. جای هوملس با بوآتنگ هم عوض کن وسط تو 5 دفاعه باید سرعتی باشه!
نه بابا تو فکر چی ، کلا همیشه به سانچز میگم تگزاز اینجا هم رو حساب عادت گفتم، البته این رو هم بگم که هر دو تاشون کارشون درسته، هر کدوم تو حرفه ی خودشون.:)

- - -ویرایش - - -

داداش كارت الكسيس تگزاسو چند خريدي منم ميخوام :-)))))

Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش گرونه نمیتونی بخری:d
فعلا به همون کلیپ هاش اکتفا کنی به نظرم بهتره;)

- - -ویرایش - - -

ناینگولان و ویدال توپ گیرای فوق العاده ای هستن. ولی بر عکس پوگبا زیاد تو حمله روشون نمیشه حساب کرد.
اینفورم ناینگولان بگیر عالیه:دی
اینفورم ناینگولان رو قبلا خریدم به 70 هزار تا ، فردا صبحش شد 50 هزار تا !!!! با این که این همه ضرر کردم ولی بازم از خریدش پشیمون نبودم چون واقعا بازی کن خوبیه.

تیم اول و دوم من ...مشکلش فقط اینه که هر بازی دقیقه نود باس یکی بخورم :))))

ایتالیا کمبود مدافع داره اساسی :(

کالخون عالی هست

نظرتون چیه؟
o2hr_untitled.jpg
rppu_ض.jpg

تیم اول و دوم من ...مشکلش فقط اینه که هر بازی دقیقه نود باس یکی بخورم :))))

ایتالیا کمبود مدافع داره اساسی :(

کالخون عالی هست

نظرتون چیه؟
o2hr_untitled.jpg
rppu_ض.jpg
کایخون هافبک راسته بغل دومبیا توز بذار دفاع چپم اورا بذار کاسارس دفاع راسته اینفورمش.

کایخون هافبک راسته بغل دومبیا توز بذار دفاع چپم اورا بذار کاسارس دفاع راسته اینفورمش.

پستشو تغییر دادم rf کردم مثل موشک رهگیر شده لامصب با هانتر،همین کارو با کاندروا هم کردم...کلا به نظر من واس پست RM LM فقط بازیکن سرعت داشته باشه کافیه زیاد بقیه توانایی هاشو نمیتونه نشون بده معمولا

- - -ویرایش - - -

به نظرم کوادرادو واسه پست RM عالیه ولی سانچز واسه این پست به درد نمیخوره!
ولی عوضش سانچز تو RW/RF عالیه! کوادرادو هم تو این پست خوبه ولی به نظرم وقتی تک به تک میشه شوتاش همه تو در و دیواره :d

افرین ژروینیو هم اینجوریه باهات همنظرم تک به تک هارو میزنه به پیست دومیدانی :)))
کلا من از سانچس کاستا تو انگلیس اصلا بازی نتونستم بگیرم ولی ولکات عالی بود..بین مهاجما هم دومبیا کلا ستون فقرات نداره مثل مارمولک از بین دفاع ها میخزه :)

دیگو الوز 83 چرا از 82 ارزونتره؟!تنها بازیکنه میبینم اینفرم دومش از اولیش ارزونتره!
ولی لاصمب عجب دروازه بانیه تو بازی اینقدر توپ گرفت اخر یارو میکروفونشو روشن کرد فحش داد:))

بهترین مهاجم تو رنج 500k گریزمان 86،سگش به سوارز شرف داره..همه رو گل میکنه
نگو این حرف دوست عزیز سوارز تو محوطه جریمه 95% هر جور بزنی میره تو گل!
بعد مسی به نظرم بهترین ST لالیگاست!
کسی تا حالا TOTS در آورده از پک؟

آخرین ویرایش:
سوارز فینیشینگ فوق العاده ای داره اما کند بودنش یکمی اذیت میکنه. اگه میخواین زیاد بدوئه فورواردتون و پا به توپ باشه گریزمان اینفورم بهتره.

بچه ها واسه سری آ چه دروازبانی بزارم؟الان هنداناویچ دارم بد نیست فقط گل ضایع خیلی میخوره:دی
اینفرم همینو بگیرم تفاوتش خوبه؟
همین هندا رو بگیر. بوفون که اصلا باهاش پدر کشتگی دارن ظاهرا:|
لوپز هم به درد نمیخوره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or